لیگال اپلای گروه تخصصی مهاجرت و پذیرش تحصیلی

Exclusive offer for lawyers for Canada

ویژگی های برجسته

  • حضور در دادگاههای کانادا و آژانس های املاک و شرکت های حقوقی
  • اقامت دائم کانادا
  • پرداخت در دو قسط

**فارغ التحصیلان بدون پروانه وکالت و سابقه کار با شماره های 88288211تماس بگیرند.

مدارک مورد نیاز
مدرک زبان آیلتس 6
سابقه کار حداقل1 سال مرتبط
داشتن پاسپورت حداقل2 سال اعتبار
مدرک تحصیلی حداقل لیسانس
سن تا 45 سال

در خواست مشاوره




ویژه وکلای دادگستری - کاناداReviewed by Tel: 021-882 882 00 on May 22Rating: 5.0.ویژه وکلای دادگستری - کانادا

کانادا شمالی ترین کشور قاره ی آمریکا و دومین کشور بزرگ جهان است که از شمال به اقیانوس منجمد شمالی، از شرق به اقیانوس اطلس، از غرب به اقیانوس آرام و از جنوب به کشور آمریکا منتهی می شود. کانادا به ۱۰ استان و ۳ قلمرو تقسیم شده‌است. استان‌ها در مجموع استقلال زیادی از دولت مرکزی دارند، اما، درجهٔ این آزادی عمل در نزد قلمروها کمتر است. مهم‌ترین استان از لحاظ اقتصادی و سیاسی، استان انتاریو می‌باشد که شهرهای تورنتو و اتاوا در آن قرار دارد. کبک، آلبرتا، بریتیش کلمبیا، مانیتوبا، نیوبرانزویک، نیوفاندلند و لابرادور، نووااسکوشیا، اونتاریو، جزیرهٔ پرینس ادوارد و ساسکاچوان استان‌های این کشور هستند.کانادا یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان محسوب می‌شود و اقتصاد آن از تنوع و گوناگونی فراوانی برخوردار است. کانادا در بین ۱۰ کشور اول تولید کننده دنیا قرار می گیرد. بیشترین شرکت های تولیدی کانادا در ۲ استان کبک و انتاریو قرار دارند. از تولیدات کشور کانادا می تواند به مواد غذایی، چوب، کاغذ، تولیدات فلزی، صنایع شیمیایی و نفت اشاره کرد.کانادا سالانه با بیش از ۳۰۰٫۰۰۰ مهاجر جدید یکی از مهاجر پذیر ترین کشورهای دنیا می باشد. روش های بسیاری برای مهاجرت به کانادا و اخذ اقامت دائم این کشور وجود دارد.کسانی که با ویزای اقامت دائم کانادا به این کشور مهاجرت نموده‌ و کارت اقامت دائم (PR Card) دریافت کرده‌اند برای اینکه بتوانند کارت اقامت دائم خود را، که پنج سال اعتبار دارد، تمدید کنند باید طی پنج سال حداقل به مدت دو سال در کانادا سکونت و حضور فیزیکی داشته باشند. یک مقیم دائم کانادا در صورتی که واجد شرایط باشد می‌تواند برای کسب شهروندی کانادا (Citizenship) نیز اقدام کند. البته کسب تابعیت کانادا براى مهاجران این کشور اجبارى نیست و تا زمانى که بخواهند مى‏توانند به صورت مهاجر در این کشور زندگى کنند مشروط به اینکه وضعیت اقامت قانونى خود را در کانادا حفظ و قوانین کانادا را رعایت نمایند.
یک مقیم دائم برای آنکه بتواند شهروند کانادا شود و درخواست تابعیت کانادایی بدهد باید واجد شرایط خاصی به شرح زیر باشد:
سن متقاضی شهروندی یا اصطلاحا سیتی‌زنی کانادا نباید کمتر از ۱۸ سال باشد و باید حداقل سه سال (۱۰۹۵ روز) حضور فیزیکی خود در کانادا طی چهار سال قبل از زمان ارائه درخواست را به اثبات برساند. والدین می‌توانند برای فرزندان یا فرزندخواندگان زیر ۱۸ سال خود جهت کسب شهروندی اقدام کنند. فرزندان زیر ۱۸ سال باید مقیم دائم کانادا باشند ولی مانند والدین خود الزامی برای حضور فیزیکی حداقل ۳ ساله در کانادا ندارند.
متقاضی شهروندی علاوه بر شرایط فوق باید آزمون یا مصاحبه‌ مخصوص اخذ شهروندی را نیز پشت سر بگذارد. کودکان زیر ۱۸ سال و بزرگسالان بالاى ۵۴ سال نیازى به شرکت در آزمون ندارند و از دادن امتحان معاف هستند. در آزمون یا مصاحبه شهروندی سؤالاتی در زمینه تاریخ، جغرافیا، حقوق و وظایف شهروندی، سیستم حکومتی کانادا و انتخابات سراسری در این کشور پرسیده می‌شود و از این طریق دانش عموم متقاضی در مورد کانادا مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. سوالات به زبان انگلیسی یا فرانسه است و طبیعتا آشنایی با یکی از این زبان‌ها در حدی که بتوان سؤالات را درک نموده و به آنها پاسخ داد برای قبولی در آزمون لازم است.

نظرات شما در مورد این مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط بیشتر

ویژه آرایشگران -کار در کانادا
ویژه وکلای دادگستری – کانادا
پرستاری و پیراپزشکی در بلژیک
پرستاری و پیراپزشکی در انگلستان
تحصیل در فرانسه با دیپلم و لیسانس
مهندسی در انگلستان
مهندسی در آلمان
پرستاری و پیرا پزشکی در آلمان
پزشکی در آلمان
تدریس زبان در چین
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 00 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 01 36 29 26 -021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی کشورهای انگلیسی زبان 470 690 22 - 021
مشاوره تلفنی رایگان کاریابی بین المللی 11 882 882 - 021