موسسه اعزام دانشجو بنیادگستر دانشپذیر دارنده مجوز رسمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

ویزای کار آلمان

مشاهده اطلاعات کامل کانادا

مشاهده اطلاعات کامل گرجستان

مشاهده اطلاعات کامل فرانسه

مشاهده اطلاعات کامل سوئد

مشاهده اطلاعات کامل انگلستان

مشاهده اطلاعات کامل مجارستان

مشاهده اطلاعات کامل بلاروس

مشاهده اطلاعات کامل چک

مشاهده اطلاعات کامل چین

مشاهده اطلاعات کامل اوکراین

مشاهده اطلاعات کامل لهستان

مشاهده اطلاعات کامل ترکیه

مشاهده اطلاعات کامل روسیه

مشاهده اطلاعات کامل قبرس

مشاهده اطلاعات کامل پرتغال

مشاهده اطلاعات کامل هلند

مشاهده اطلاعات کامل اسپانیا

مشاهده اطلاعات کامل آمریکا

مشاهده اطلاعات کامل نروژ

مشاهده اطلاعات کامل بلژیک

مشاهده اطلاعات کامل ایتالیا

مشاهده اطلاعات کامل استرالیا

مشاهده اطلاعات کامل آلمان

مشاهده اطلاعات کامل اتریش

ویزای کار آلمانReviewed by Tel: 021-882 882 00 on Sep 14Rating: 5.0ویزای کار آلمان | قوانین جدید کار در آلمان 2019 | مراحل دریافت ویزای کار آلمان | شرایط کار.ویزای کار آلمان

ویزای کار آلمان ( کار در آلمان)

در حال حاضر یکی از روش های مناسب برای امر مهاجرت، دریافت ویزای کار است. سالانه افراد زیادی در سراسر دنیا به دنبال اخذ ویزای کار کشورهایی نظیر آمریکا ، استرالیا ، کانادا و یا کشورهای اروپایی هستند. آلمان به عنوان قطب اقتصاد اروپا یکی از مقصدهای اروپایی پر طرفدار برای مهاجران محسوب می شود.

 

چگونگی اخذ ویزای کار در آلمان یکی از پرسش های بسیار مهم برای تمامی افرادی است که خواهان مهاجرت کاری به این کشور هستند. همچنین لازم است بدانید که شما با اخذ این ویزا و همچنین پرداخت مالیات و دریافت کارت آبی آلمان، می توانید اقامت دائم این کشور را نیز به دست آورید. در این مقاله قصد داریم توضیحات کاملی را در رابطه با راه های دریافت مجوز کار در آلمان در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

تحصیل در آلمان، سرمایه گذاری و یا ثبت شرکت در آلمان و همینطور اخذ ویزای کار آلمان از رایج ترین روش های مهاجرت به این کشور خصوصا برای ایرانیان محسوب می شود. همانطور که گفته شد آلمان به عنوان قطب اقتصاد اروپا شناخته می شود و به همین خاطر همواره فرصت های بسیار مناسبی را برای متخصصان رشته های گوناگون جهت پیشرفت در کار و اخذ درآمدهای بالاتر فراهم آورده است.

بر همین اساس از سال ۲۰۱۵ تا کنون آمارهای مهاجرت کاری به آلمان بسیار افزایش داشته است و  اخذ ویزای کار آلمان مورد توجه بسیاری از متخصصین و مهندسین کشورهای سراسر جهان قرار گرفته است.

ویزای کار آلمان

شرایط لازم برای اخذ ویزای کار آلمان

به طور کلی اخذ ویزای کار آلمان در شرایطی که این کشور با کمبود نیروی متخصص رو به رو شده باشد، راحت تر امکان پذیر خواهد بود. در واقع متقاضیانی که از تخصص هایی ویژه ای برخوردار هستند و کشور آلمان در آن زمینه ها با کمبود نیرو مواجه است، می توانند برای اخذ مجوز کار در آلمان اقدام نمایند و در صورتی که از شرایط کافی برای دریافت این ویزا برخوردار باشند، بدون هیچ منعی ویزای کار آلمان برای آنها صادر می گردد. مهم ترین شرایط لازم جهت اخذ ویزای مذکور عبارتند از:

گفتنی است دریافت ویزای کار آلمان بدون مدرک زبان نیز امکان پذیر است و مدرک زبان جزء مدارک اصلی برای اخذ این ویزا به شمار نمی آید اما در هر صورت داشتن دانش زبان آلمانی می تواند در پیدا کردن شغل مناسب و اخذ سریع ویزای کار آلمان موثر باشد. در واقع سوابق تحصیلی و کاری به همراه مهارت و دانش زبانی مجموعه امتیازاتی هستند که می توانند افسر ویزا را در صادر کردن ویزای کار آلمان برای شخص متقاضی  قانع سازند.

مزایای مهاجرت کاری به آلمان

مهاجرت کاری به آلمان مزایای زیادی برای افراد به دنبال خواهد داشت. آلمان به عنوان اصلی ترین بنیان گذار اتحادیه اروپا شناخته شده است. کار در این کشور می تواند برای همیشه رفاه مالی و امنیت شغلی شما و خانواده تان را تضمین کند. گفتنی است از میان ۵۰۰ شرکت بزرگ جهانی از نظر اقتصادی، ۵۳ شرکت در کشور آلمان قرار گرفته اند. شرکت‌های فعال در آلمان ، به طور کلی شامل شرکت‌ هایی می شوند که به صورت خانوادگی راه اندازی شده اند.

از این شرکت ها می توان به نام های معتبری مثل فولکس‌واگن، آلیانتس، دایملر، بی‌ام‌ و، زیمنس، و بایر اشاره کرد. این شرکت ها سالانه، نیروهای متخصص خارجی را از سراسر دنیا استخدام می نمایند، بنابراین هدف مناسبی برای متقاضیان ویزای کار آلمان، محسوب می شوند. همچنین در سال های اخیر، کشور آلمان یکی از بزرگ ترین برگزارکنندگان نمایشگاه‌ های بین المللی مرتبط با صنعت و تکنولوژی بوده است و هر سال بیش از نیمی از نمایشگاه ‌های معتبر دنیا در این کشور دایر می‌شوند.

شهرهایی همچون هانوفر، مونیخ، فرانکفورت و برلین میزبان برپایی این نمایشگاه‌ های مهم و همچنین کنگره‌ های اقتصادی و سیاسی در آلمان هستند. اما مهاجرت به کشوری دیگر برای استخدام در یک شرکت معتبر خارجی و کسب درآمد مناسب، زوایای دیگر زندگی را نیز در بر می گیرد. بنابراین توصیه می شود قبل از هر اقدامی ابتدا تمامی اطلاعات لازم در خصوص شرایط مهاجرت به کشور مورد نظر را از موسسات معتبر و متخصص در زمینه مهاجرت به دست آورید. از مزایای اخذ ویزای کار این کشور قدرتمند اتحادیه اروپا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

فهرست مشاغل مورد نیاز آلمان در سال ۲۰۱۹

با توجه به این که  در سال های اخیر جمعیت آلمان با رشد منفی رو به رو بوده است، بنابراین در حال حاضر با کمبود نیروی متخصص در زمینه های گوناگون مواجه گردیده است. به همین خاطر دولت آلمان بازار کار این کشور را فقط به نیروی کار داخلی محدود نکرده و هم اکنون از متخصصین رشته های مورد نیاز در آلمان از سراسر دنیا دعوت به همکاری می نماید. آژانس اشتغال فدرال آلمان هر شش ماه یک بار، فهرست مشاغل مورد نیاز آلمان را که به لیست سفید (white list) شهرت دارد، منتشر میسازد.

ویزای کار آلمان

با توجه به این که لیست مشاغل مورد نیاز آلمان سالانه دچار تغییراتی می شود، بنابراین چنانچه قصد دریافت ویزای کار آلمان را دارید باید ابتدا مشاغل مورد نیاز آلمان را در همان سال مورد بررسی قرار دهید تا از وجود رشته تحصیلی تان در فهرست مذکور مطمئن شوید. در ادامه به بخشی از لیست مشاغل مورد نیاز کشور آلمان در سال ۲۰۱۹ اشاره خواهیم کرد.

تعدادی از این مشاغل عبارتند از: مهندسی خودرو و فلزات، مهندسی مکانیک، مهندسی مکاترونیک، تحقیقات فنی و توسعه علم، مهندسی ساخت و ساز تجهیزات و ابزار، مهندسی فناوری اطلاعات، بهداشت، درمان و مراقبت، مهندسی جوش، مکانیک ساخت و ساز، مشاغل مرتبط با سازه های الکتریکی، تکنولوژی ماشین های الکتریکی، مهندسی برق، مهندسی ساختمان، متخصص فن آوری فلزی، مشاغل مرتبط با ساخت و ساز ساختمان، مشاغل مرتبط با لوله کشی، گرمایش، تهویه مطبوع، مشاغل مرتبط با کوره و سیستم های گرمایش هوا، مشاغل مرتبط با توسعه نرم افزاری، برنامه نویسی، لوکومتیورانی، پرستاری ، ارتوپدی، توانبخشی و… .

 

افرادی که دارای مدرک تحصیلی مناسب در رشته های مذکور هستند قطعا از شانس بیشتری برای دریافت ویزای کار آلمان برخوردارند. علاوه براین داشتن سن زیر ۴۰ سال  و همچنین برخورداری از  سوابق کاری نسبتا خوب و طولانی، مدارک فنی و حرفه ای، داشتن مدرک زبان آلمانی ، آیلتس یا تافل در صادر شدن ویزا برای متقاضی بسیار موثر است.

 ساعات کاری ، درآمد و هزینه زندگی در کشور آلمان

ساعات کاری در کشور آلمان به نسبت بسیاری از کشورهای اروپایی بیشتر است و میانگین تعداد ساعات کار در آلمان به ۴۱ ساعت در هفته می رسد. درآمد یک فرد مهندس در این کشور حداقل از سالی ۳۵۰۰۰ یورو آغاز می شود و با توجه به سوابق کاری و تخصص وی افزایش یافته و حتی به سالی ۸۰۰۰۰ یورو نیز می رسد.

البته  این میزان در آمد برای گروه پزشکان و داروسازان به مراتب بسیار بالاتر خواهد بود. در رابطه با هزینه زندگی مهاجران خارجی در کشور آلمان نیز باید بگوییم، زندگی در این کشور صنعتی جهان، برای یک نفر در ماه حدودا بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ یورو هزینه خواهد داشت که شامل هزینه های مربوط به خوراک،پوشاک، رفت و آمد و همچنین اجاره مسکن می شود. البته شایان ذکر است این هزینه ها با توجه به نوع زندگی روزانه هر فردی در این کشور ممکن است متغیر باشد.

چگونه می توان ویزای کار آلمان را دریافت کرد؟

چگونگی دریافت ویزای کار آلمان برای افراد با تخصص و شرایط گوناگون، متفاوت است. در این قسمت بهتر است در ابتدا به یکی از نکات حائز اهمیت در خصوص اخذ ویزای کار کشورهای عضو اتحادیه اروپا بپردازیم. در واقع قوانین کاری در میان کشورهای عضو اتحادیه اروپا تقریبا مشترک هستند و به منظور یافتن کار در اروپا باید ابتدا یک پیشنهاد شغلی مناسب از این کشورها دریافت نمایید.

اما کشورهای عضو اتحادیه اروپا تنها در شرایط خاصی می توانند برای افراد خارج از محدوده اتحادیه اروپا ویزای کاری صادر نمایند. فرآیند دریافت ویزای کار آلمان بدین صورت است که کارفرمای آلمانی در ابتدا اقدام به پذیرش نیرو در کشور آلمان می کند، به همین منظور باید یک آگهی استخدام به مدت سه ماه در این کشور درج گردد و چنانچه شخصی در آلمان، متقاضی شغل مطرح شده در آگهی نبود، این آگهی برای بار دیگر و این بار به مدت سه ماه در کل اتحادیه اروپا تکرار می شود، حال در صورتی که بازهم شخصی در کشور آلمان و اتحادیه اروپا برای شغل مورد نظر پیدا نشد، آگهی استخدام به صورت سراسری منتشر می گردد، در این صورت شما می توانید اقدام به ارسال رزومه خویش نمایید.

در صورت تایید رزومه، موفق به دریافت نامه دعوت به کار از سوی کارفرمای آلمانی می شوید و از طریق همین دعوت نامه کاری می توانید برای اخذ ویزای کار آلمان اقدام کنید. اما مسلم است که این دعوت نامه به سختی به افراد خارجی خواهد رسید، بنابراین راه دیگری که می تواند شما را به اخذ سریعتر ویزای کار در آلمان برساند، فرصت شش ماهه ای است که به منظور جستجوی کار در آلمان به شما داده خواهد شد در ادامه در خصوص ویزای جستجوی کار آلمان نیز توضیح خواهیم داد.

برخی از مهم ترین ویژگی های دعوت نامه کاری آلمانی

دعوت نامه کاری که از سوی کارفرمایان آلمانی برای فرد متقاضی کار صادر می گردد، باید دارای ویژگی های مشخصی باشد تا مورد تایید افسر ویزا در سفارت آلمان قرار بگیرد. این ویژگی ها عبارتند از:

 ممکن است برخی از دلالان ویزا به شما پیشنهاد دعوتنامه کاری صوری بدهند و تلاش نمایند تا یک قرارداد کاری صوری را به شما تحمیل کنند. دقت نمایید که این گونه دعوت نامه ها به هیچ عنوان مورد قبول اداره مهاجرت آلمان نیست و اداره پلیس اتباع خارجی این کشور نیز به شدت  این موضوع را بررسی کرده و به غیر از این که این موضوع موجب اقدام قانونی علیه آن شرکتی می شود که دعوتنامه صوری صادر کرده است برای خود متقاضی هم مشکلات بزرگی را به همراه خواهد داشت. بنابراین توصیه می شود از افراد سودجویی که چنین دعوتنامه هایی را به فروش می رسانند بر حضر باشید.

ویزای جستجوی کار آلمان

خوشبختانه کشور آلمان نوع دیگری از ویزای کار را ارائه داده است که متقاضی با دریافت آن دیگر نیازی ندارد که ابتدا یک پیشنهاد شغلی از سوی کارفرمای آلمانی دریافت کند. این نوع ویزای کار به ویزای جستجوی کار آلمان یا همان Job Seeker  معروف است. جالب است بدانید اخیرا به علت طولانی بودن وقت سفارت برای اخذ ویزای تحصیلی و همچنین ملزم بودن متقاضیان تحصیل در آلمان به ارائه مدرک زبان آلمانی بیشتر افراد خواهان مهاجرت به آلمان به سمت ویزای جستجوی کار آلمان رفته تا از طریق آن به راحتی وارد خاک این کشور شوند.

به این ترتیب در حال حاضر بیشتر افرادی که خارج از اتحادیه اروپا، متقاضی اخذ ویزای کار آلمان هستند، جدا از این که در چه زمینه ای مشغول به کارند و یا از چه سابقه کاری برخوردارند،  در ابتدا از طریق ویزای جستجوی کار آلمان اقدام به پیدا کردن شغل در این کشور می نمایند تا در نهایت موفق به دریافت ویزای کار و اقات در این کشور شوند. مدت اعتبار ویزای جستجوی کار آلمان ۶ ماهه است و فرد دریافت کننده این ویزا باید بتواند در این مدت شغل مورد نظر خود را در آلمان پیدا نماید، در غیر این صورت در پایان این ۶ ماه باید خاک کشور آلمان را ترک کرده و به کشور خود بازگردد.

اما در صورتی که بتواند در این فرصت ۶ ماهه شغل مناسبی پیدا نماید و با یک شرکت و کارفرمای آلمانی قرار داد کاری ببندد، در این صورت با ارائه این قرارداد کاری به اداره مهاجرت و همچنین برخورداری از چند شرایط جزئی دیگر، ویزای کار آلمان به وی تعلق می گیرد و می تواند در این کشور اقامت کند. بنابراین افراد متقاضی ویزای جستجوی کار آلمان تنها با داشتن مدارک مورد نیاز این ویزا که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد، می توانند برای اخذ این ویزا با دریافت وقت قبلی به سفارت آلمان مراجعه کرده و در صورت کامل بودن تمامی مدارک، ویزای مذکور را دریافت نمایند.

لازم به ذکر است فرد دارنده این ویزا، اجازه ندارد اعضای خانواده خود را از همان ابتدا به کشور آلمان ببرد ولی در صورت یافتن کار، امکان همراهی خانواده نیز میسر خواهد بود. در واقع همراهی خانواده، ۳ تا ۶ ماه پس از دریافت شغل مورد نظر امکان پذیر می شود و همسر شما می تواند با استفاده از دعوتنامه شما و همچنین در صورتی که  از مدرک زبان A- 1 آلمانی برخوردار باشد برای اخذ ویزا به سفارت آلمان مراجعه کند.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای جستجوی کار آلمان

اخذ این نوع از ویزای کوتاه مدت آلمان شرایط چندان سختی ندارد و در حقیقت به متقاضی اجازه می دهد تا بدون دعوتنامه کاری و بدون محدودیت های دیگری نظیر داشتن مدرک زبان و یا مناسب بودن میزان حقوق در این کشور به پیدا کردن کار در آلمان بپردازد. اما  نکته مهم در خصوص پیدا کردن شغل در آلمان این است که فرد باید بتواند شغلی مرتبط با سوابق تحصیلی و تخصص خود پیدا کند.

البته داشتن مدرک زبان آلمانی، اگرچه برای اخذ این ویزا الزامی نیست اما می تواند شانس دریافت آن را افزایش دهد. در برخی مشاغل به جای زبان آلمانی، برخورداری از مدرک زبان انگلیسی نیز کارآیی دارد. به طور کلی عوامل اصلی در اخذ این ویزا؛ سن، تحصیلات، سابقه کار مرتبط و همچنین داشتن مهارت زبانی مورد نیاز است.

معرفی بهترین شهرهای آلمان برای کار

یکی از نکاتی که متاسفانه از دید بیشتر متقاضیان اخذ ویزای کار کشور آلمان پنهان مانده است، توجه به میزان احتمال کاریابی برای شغل های مختلف در شهرهای گوناگون آلمان است. برای مثال اغلب شهرهای معروف آلمان نظیر کلن، مونیخ ، دوسلدورف، لایپزیک و هامبورگ و دیگر شهرهای صنعتی این کشور، شانس بیشتری جهت کاریابی سریع در آلمان را به خود اختصاص داده اند.

بنابراین توصیه می شود قبل از ورود به این کشور حتما در مورد این موضوع تحقیقات جامعی صورت بگیرد و یا با افراد متخصص در امر مهاجرت کاری به آلمان مشورت شود.

دریافت بلو کارت کشور آلمان

همانطور که گفته شد کمپانی ها، کارخانجات و شرکت های معتبر زیادی در کشور آلمان هستند که نیازمند متخصصین حرفه ای خارجی جهت تامین نیروهای کار خود هستند، بنابراین شما با دریافت فرصت شش ماهه ای جهت یافتن کار در این کشور، چنانچه بتوانید پیشنهاد شغلی مناسبی را اخذ نمایید، ویزای شما به مدت شش ماه دیگر تمدید شده و در این صورت  موفق به دریافت Blue card کشور آلمان خواهید شد. در ادامه به معرفی شرایط لازم جهت دریافت کارت آبی آلمان یا همان  بلوکارت آلمان می پردازیم.

شرایط لازم جهت اخذ blue card آلمان

شرایط دریافت بلو کارت آلمان  برای افرادی که خارج از اتحادیه اروپا زندگی می کنند به شرح زیر است:

مدت اعتبار کارت آبی آلمان

کارت آبی آلمان با توجه به نوع قرارداد کاری دارای مدت اعتبار مختلفی خواهد بود. برای مثال اگر این قرارداد ۴ ساله باشد، مدت اعتبار کارت آبی شما نیز ۴ ساله خواهد بود و در نهایت می توانید برای دریافت PR یا همان اقامت دائم آلمان اقدام نمایید. اما ممکن است مدت زمان قرارداد کاری شما کوتاه تر باشد، به این ترتیب اعتبار کارت آبی شما نیز به همان میزان مدت اعتبار قرارداد کاری  البته سه ماه بیشتر خواهد بود. خوشبختانه تمدید مجدد این کارت نیز به سادگی امکان پذیر است.

 

ویژگی های کارت آبی آلمان و مزایای اخذ آن

 

بلو کارت کشور آلمان از سال ۲۰۱۲ تا کنون، به عنوان یک مجوز ورود برای افراد متخصص خارجی صادر می گردد. دارندگان این کارت به راحتی می توانند در اتحادیه اروپا البته به جز کشورهای انگلستان، ایرلند و دانمارک زندگی و کار کنند.کارت آبی آلمان در واقع نوعی ویزای کاری محسوب می شود که قابلیت تمدید شدن نیز دارد. مزیت قابل توجهی که این کارت برای صاحبان خود ایجاد کرده است، فراهم آوردن امکان تغییر اقامت این افراد از موقت به دائم است.

همچنین شما با داشتن کارت آبی کشور آلمان می توانید اجازه اقامت همسر و فرزندان خود را در این کشور به دست آورید. خانواده شما در مدت زمان اعتبار بلو کارتتان، حق اقامت و کار در آلمان را پیدا می کنند. علاوه بر این دولت آلمان برای دارندگان بلو کارت، تسهیلاتی را در نظر گرفته است که به واسطه آن، اولویت بندی های موجود در استخدام ها حذف گشته و می توان بدون در نظر گرفتن این اولویت ها، در پست های خالی ادارات از متخصصان خارجی نیز استفاده نمود.

شما در صورت داشتن بلو کارت آلمان و همچنین مدرک زبانB-1 آلمانی به سرعت می توانید در کمتر از ۳ سال  اقامت دائم کشور آلمان را به دست آورید و بعد از گذشت سه سال از اقامت دائم نیز اجازه دارید تا برای پاسپورت این کشور اقدام نمایید.

ویزای کار در آلمان

معرفی چند سایت معتبر کاریابی در آلمان

شما می توانید از طریق مراجعه به آدرس سایت های معتبر کاریابی موجود در کشور آلمان که در ادامه به معرفی برخی از آنها خواهیم پرداخت، برای جستجوی کار در این کشور اقدام نمایید. این سایت ها عبارتند از:

www.monster.de

www.stepstone.de

www.jobware.de

www.academicjobseu.com

www.xing.ed

 www.ingenieurkarriere.de

یکی از نکات بسیار مهم دیگر در خصوص اخذ مجوز کار در آلمان این است که برای کار در این کشور نیازی به ارائه سوابق کاری طولانی مدت نیست و شما با تکمیل نمودن رزومه خود می توانید برای دریافت پیشنهاد شغلی مناسب از سوی کارفرمایان آلمانی امیدوار باشید. شایان ذکر است پروسه دریافت ویزای کار آلمان توسط موسسه های معتبر مهاجرتی در ایران در کمتر از شش ماه نتیجه بخش خواهد بود.

کار در آلمان برای ایرانیان

شرایط کاری ایرانیان در کشور آلمان در واقع یک موضوع نسبی است و به سطح دانش و تخصص افراد در زمینه های کاری مورد نیاز کشور آلمان بستگی دارد. به عبارت دیگر این شرایط شماست که تعیین کننده وضعیت کاری شما در کشور آلمان می باشد. به این ترتیب هر چه میزان تحصیلات، سوابق کاری و همچنین تسلط شما به زبان آلمانی و یا انگلیسی بیشتر باشد قطعا شغل و جایگاه بهتری به عنوان یک ایرانی در آلمان پیدا خواهید کرد.

به طور کلی باید گفت کشور آلمان یکی از بهترین کشورها از لحاظ شرایط کار و زندگی در جهان است و حتی این شرایط را برای مهاجرین هم فراهم آورده است به گونه ای که تفاوت چندانی میان شرایط یک شهروند آلمانی با ایرانیان مقیم آلمان وجود نخواهد داشت. بنابراین جایی برای نگرانی وجود ندارد و می توانید با خیال راحت برای اخذ ویزای کاری آلمان اقدام نمایید.

 

کاریابی در آلمان بدون داشتن مدرک تحصیلی دانشگاهی

سوالی که اغلب توسط برخی از متقاضیان اخذ ویزای کار آلمان مطرح می شود در خصوص کاریابی در آلمان بدون مدرک تحصیلی دانشگاهی است. باید گفت در حال حاضر امکان کار در آلمان بدون مدرک تحصیلی وجود ندارد و متقاضیان اخذ ویزای کار آلمان باید حتما دارای حداقل مدرک دانشگاهی لیسانس باشند. به همین خاطر مشاوران مهاجرتی، اخذ ویزای تحصیلی آلمان را به این افراد پیشنهاد می کنند.

همچنین ایرانیان زیادی به دنبال اخذ ویزای کار آلمان با مدرک فنی حرفه ای هستند، اما متاسفانه در حال حاضر این امکان وجود ندارد. البته پیش بینی شده است تا سال ۲۰۲۰  امکان کار در آلمان برای افرادی که دارای مدرک فنی حرفه ای هستند به شرط این که از تجربه کاری مرتبط و همچنین دانش زبان آلمانی برخوردار باشند فراهم خواهد شد. البته در صورتی که در کنار مدرک تحصیلی، از مدرک فنی حرفه ای مرتبط نیز برخوردار باشید می توانید شانس کاریابی بهتری را در این کشور تجربه نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در آلمان:

در این بخش به معرفی برخی از مهم ترین مدارک لازم برای اخذ ویزای کار آلمان می پردازیم. این مدارک عبارتند از:

لازم به ذکر است به منظور کاریابی در کشور آلمان، ارائه مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد تفاوت چندانی باهم نخواهند داشت.اما همانطور که قبلا هم اشاره شد، حداقل مدرک مورد نیاز جهت اقدام برای ویزاهای کاری، مدرک لیسانس است ولی موضوع بسیار مهم در خصوص اخذ ویزای کاری آلمان داشتن تخصص و مهارت های لازم در رشته تحصیلی است. همچنین از آنجایی که آلمان در طول تاریخ هیچگاه مستعمره انگلستان نبوده است، پس دانستن زبان آلمانی بیشتر از داشتن آیلتس یا تافل در پیدا کردن شغل مناسب به شما کمک خواهد کرد، مگر در شرایطی که کمپانی ها و شرکت های پیشنهاد دهنده کار با زبان انگلیسی مرتبط باشند و این مزیتی برای شما به حساب می آید.

 

 

اخذ ویزای کار برای فارغ التحصیلان دانشگاه های آلمان

قطعا در صورتی که شما فارغ التحصیل یکی از دانشگاه های اروپایی از جمله دانشگاه های کشور آلمان باشید، برای دریافت کار در این کشور و اخذ ویزای کاری شرایط بسیار بهتری را تجربه خواهید کرد. بنابراین در صورتی که از همان ابتدا شرایط لازم جهت اخذ ویزای کار در آلمان و مهاجرت کاری از ایران به این کشور را ندارید می توانید به واسطه دریافت ویزای تحصیلی از کشورهایی مثل آلمان و یا اتریش به  اروپا مهاجرت نمایید و بعد از پایان تحصیلات در این کشورها مشغول به کار شوید.

این امکان نیز وجود خواهد داشت تا در حین تحصیل در یکی از دانشگاه های کشور آلمان به صورت پاره وقت بین ۱۰ تا ۲۰ ساعت در هفته مشغول به کار شوید. بعد از فارغ التحصیلی، شما به مدت ۳ تا ۶ ماه فرصت خواهید داشت تا به جستجوی کار مناسب و مرتبط با رشته تحصیلی خود اقدام نمایید و در صورتی که بتوانید در این مدت کار مناسبی در کشور آلمان پیدا کنید، اخذ ویزای کار  آلمان برای شما میسر خواهد شد.

شرایط متقاضی ویزا بعد از یافتن کار در آلمان

هنگامی که شخصی موفق به دریافت ویزای کار آلمان شود در ابتدا از یک اقامت ۶ ماهه برخوردار است. در صورتی که بتواند ظرف مدت این شش ماه قرارداد کاری ببندد، پس از عقد این قرارداد اجازه اقامت کاری به وی داده خواهد شد. اقامت کاری در ابتدا یک ساله می باشد و در صورتی که به مدت سه سال یا همان ۳۶ ماه  تمدید گردد می توان به کمک آن اقامت دائم آلمان را برای خود و خانواده کسب نمود.

اما اگر حقوق فرد در سال حدود ۵۰۰۰۰ € یورو باشد می تواند به منظور اخذ بلوکارت آلمان اقدام نماید و در این صورت به جای ۳۶ ماه  نهایتا ظرف مدت ۲۱ ماه، اقامت دائم آلمان را دریافت کند. افراد بعد از سپری شدن ۶ سال از اقامت قانونیشان در کشور آلمان می توانند به جهت اخذ تابعیت این کشور اقدام نمایند.

مشاوره تلفنی رایگان کاریابی بین المللی 11 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 00 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی کشورهای انگلیسی زبان 470 690 22 - 021

نظرات شما در مورد این مقاله

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره تلفنی رایگان کاریابی بین المللی 11 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 00 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی کشورهای انگلیسی زبان 470 690 22 - 021