لیگال اپلای گروه تخصصی مهاجرت و پذیرش تحصیلی

ویزای تحصیلی کانادا

مشاهده اطلاعات کامل کانادا

ویزای تحصیلی کانادا
ویزای تحصیلی کاناداReviewed by Tel: 021-882 882 00 on Dec 17Rating: 5.0ویزای تحصیلی کانادا - شرایط اخذ ویزای تحصیلی کانادا - مهاجرت تحصیلی به کانادا | لیگال اپلای.ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی کانادا : تصمیم برای انتخاب کشور مناسب با هدف ادامه تحصیل همواره یکی از دغدغه‌های اصلی دانش‌آموزان و یا دانشجویان بوده‌است. اگرچه برخی کشورها همچون آمریکا و انگلیس مقاصدی سنتی برای ادامه تحصیل محسوب می‌شوند اما کشور کانادا نیز طی چند سال گذشته با استقبال فزاینده طالبان علم و دانش از سرتاسر جهان مواجه شده‌است. کشوری با نظام آموزشی دو زبانه (انگلیسی- فرانسه) در کنار بهره‌مندی از بالاترین استانداردهای آموزشی و تحقیقاتی روز دنیا به یکی از ۵ مقصد اصلی دانشجویان و دانش آموزان برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا تبدیل شده است.

کشور کانادا از آن دسته کشور هایی است که به خاطر ویژگی های منحصر به فردی که دارد همیشه مورد توجه بوده و متقاضیان تمام نشدنی برای اعزام دارد . در ادامه به شرایط اخذ ویزای تحصیلی کانادا می پردازیم.

شرایط گرفتن ویزای تحصیلی کانادا

شرایط گرفتن ویزای کانادا در حال حاضر و با توجه به سیاست گذاری های جدید کشور کانادا در سال ۲۰۱۷ ، برای کسانی که شرایط نسبتا خوبی دارند بدون هیچ مشکلی صادر می گردد . برای گرفتن ویزای تحصیلی کانادا باید بدیهی ترین شرایط از جمله ، مدرک زبان داشتن ، شرایط مالی نسبتا خوب را دارا باشید تا بتوانید به راحتی با رد شدن از فیلتر های دیگر برای گرفتن ویزای تحصیلی کانادا موفق شوید .

برای کسانی که قصد تحصیل در کانادا را دارند لازم است واقف باشند که ادارات کشور کانادا به صورت ایالتی بوده و تحت نظر بریتانیا می باشد و به تبعیت شرایط گرفتن ویزای تحصیل در کانادا نیز همانند کشور بریتانیا است .

مراحل اخذ ویزای دانشجویی کانادا

پیش از هر کار باید بررسی کنید آیا شرایط لازم برای تحصیل در کانادا را دارید و یا اساسا اجازه ادامه تحصیل در این کشور را خواهید داشت. کارشناسان اجرایی دپارتمان ویزا و وقت سفارت هلدینگ نیلگام با بهره‌مندی از دانش روز و اطلاع از آخرین آپدیت‌های مربوط به اخذ ویزای تحصیلی کانادا با تدوین فرم ارزیابی تحصیلی، کار را برای شما آسان کرده‌اند. کافی است به صفحه مربوط به ارزیابی تحصیلی ما مراجعه کرده و شرایط خود برای تحصیل در مقاطع مختلف تحصیلی در کانادا را ارزیابی کنید. نتیجه این ارزیابی، پس از بررسی توسط کارشناسان ما از طریق ایمیل در اختیار شما قرار خواهد گرفت.مرحله بعدی پس از تکمیل فرم ارزیابی تحصیلی، اقدام برای اخذ پذیرش تحصیلی در کانادا خواهد بود. از طریق این لینک می‌توانید فهرست کامل مراکز آموزش عالی (مدارس، کالج‌ها و دانشگاه‌های) کانادا که مورد تایید وزارت آموزش و پرورش و همچنین اداره مهاجرت این کشور است را دریافت کنید. در این مرحله نیز کارشناسان اجرایی پذیرش تحصیلی نیلگام، با توجه به رشته تحصیلی و ایالت مدنظر شما، بهترین گزینه‌ها را به شما معرفی خواهند کرد و در مسیر دریافت پذیرش تحصیلی از بهترین و معتبر ترین دانشگاه‌های کانادا همراه شما خواهند بود.

اخذ مستقیم ویزای کار از طریق ویزای تحصیل کانادا

کشور کانادا سالیانه حدودا ۱۰ تا ۱۵ هزار دلار هزینه ی تحصیلی دارد و در مقایسه با کشور هایی مثل آمریکا ، انگلیس و استرالیا که در امر تحصیل همتای همدیگرند ارزان تر است .

از امتیازات کشور کانادا در زمینه ی هزینه و تامین مالی کافی برای افراد و این مسائل ، شخص پس از تحصیل ، مستقیم سرکار می رود و حتی در زمانی که مشغول به تحصیل است می تواند از حق کار در هفته درآمدی نسبتا مکفی داشته باشد ؛ و این مساله می تواند برای افرادی که قصد دارند اقامت بگیرند بسیار کمک کننده اسست بدین ترتیب که فرد پس از تحصیل می تواند از طریق اقدام برای ویزای کار برای اقامت نیز اقدام کند .

زبان این کشور انگلیسی است که بعضا در برخی دانشگاههای آن به فرانسه هم تدریس می شود . همانطور که در شرایط تحصیل در کشور کانادا گفته شد ، داشتن مدرک زبان آیلتس برای تمام مقاطع الزامی است و حداقل نمره ای نیز برای ان در نظر گرفته شده است ؛ این شرط و امتیاز یکی از شرایط اخذ ویزای تحصیل کانادا نیز هست و این یکی از شروط ویزای تحصیلی کشور انگلیس نیز هست که کانادا به خاطر اینکه زیر نظر این کشور است قانون مشابه دارد .

از دیگر شرایط همانطور که در ابتدا ارائه شد همان داشتن هزینه و پول کافی برای هزینه و زندگی یک سال در کشور کانادا است یعنی این مقدار هزینه باید در حساب شخصی شما باشد تا نشان دهد که شما اصطلاحا تمکن مالی لازم را برای گرفتن ویزای تحصیلی کانادا دارا هستید .

و اما مدرک دیگری که باید برای گرفتن ویزای کانادا داشته باشید ، نامه ی پذیرش دانشگاه است . یعنی شما پس از اینکه کارهای پذیرش را انجام دادید باید برای گرفتن ویزای تحصیلی در کشور کانادا ، از دانشگاه مورد نظر نامه ی پذیرش گرفته و به عنوان یکی از مدارک برای گرفتن ویزای تحصیلی به همراه مدارک دیگر داشته باشید .

مدت زمان صدور ویزای تحصیلی کانادا

بر اساس اعلام وب سایت رسمی سفارت کانادا، مدت زمان صدور ویزای کانادا (بدون احتساب زمان مورد نیاز برای انگشت نگاری) برای متقاضیان ایرانی حدود ۱۱ هفته خواهد بود. در واقع زمانی که سفارت کانادا برای بررسی درخواست ویزای تحصیلی شما با احتساب زمان مورد نیاز برای بیومتریک (انگشت نگاری) نیاز دارد، حدود ۳ ماه خواهد بود. البته این زمان مشروط به آن است که کلیه مدارک متقاضی همچون نامه استادی پرمیت یا پذیرش تحصیلی وی آماده بوده و نیاز به بازگشت پرونده و تکمیل آن نباشد. هر اندازه در تکمیل مدارک و رعایت ضوابط لازم برای درخواست ویزای تحصیلی وسواس و دقت بیشتری به خرج دهید، طبعا هم مدت زمان صدور ویزای تحصیلی شما کوتاه‌تر خواهد بود و هم شانس موفقیت افزایش خواهد یافت.

مدت اعتبار ویزای تحصیلی کانادا

پس از موافقت اداره مهاجرت کانادا با درخواست متقاضی، ابتدا ویزایی موقت برای وی صادر می‌شود که به محض ورود فرد مذکور به خاک کانادا، ویزای تحصیلی وی نیز صادر خواهد شد. مدت اعتبار ویزای تحصیلی کانادا بسته به مقطع و رشته تحصیلی متقاضی متفاوت بوده و معمولا تا زمان پایان دوره تحصیلی معتبر خواهد بود.برای مثال اگر متقاضی برای تحصیل در مقطع کارشناسی از یکی از دانشگاه‌های مورد تایید اداره مهاجرت کانادا، پذیرش تحصیلی داشته باشد، ویزای تحصیلی برای وی ۴ ساله صادر خواهد شد. البته امکان تمدید اعتبار ویزای تحصیلی کانادا و یا تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کار با در نظر گرفتن شرایطی خاص نیز وجود دارد.

مشاوره تلفنی رایگان کاریابی بین المللی 11 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 00 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی کشورهای انگلیسی زبان 470 690 22 - 021

نظرات شما در مورد این مقاله

2 پاسخ به “ویزای تحصیلی کانادا”

  1. Avatar fereshteh گفت:

    سلام شرایط سنی برای دریافت ویزای تحصیلی دردانشگاه چطور است مثلا من ۳۱سالم هست و همسرم ۳۸ساله ایا با شرایط سنی ما ویزای تحصیلی به ما تعلق میگیره؟؟

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره تلفنی رایگان کاریابی بین المللی 11 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 00 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی کشورهای انگلیسی زبان 470 690 22 - 021