لیگال اپلای گروه تخصصی مهاجرت و پذیرش تحصیلی

ویزای تحصیلی چین

مشاهده اطلاعات کامل چین

ویزای تحصیلی چین
ویزای تحصیلی چینReviewed by Legal Apply on Jan 27Rating: 5.0ویزای تحصیلی چین - شرایط تحصیل در چین - تحصیل در چین - دانشگاههای چینویزای تحصیلی چین : اين مبلغ مي بايست در ابتداي سال تحصيلي به دانشگاه پرداخت گردد. البته در بسياري از دانشگاه هاي چين امكان پرداخت اقساطي شهريه تحصيلي وجود دارد. هزينه زندگي دانشجويي هم در شهر هاي بزرگ چين از جمله پكن و شانگهاي حدود 700 دلار براي 1 نفر و در شهر هاي كوچكتر حدود 500 دلار در ماه متفاوت است. البته واضح است.ویزای تحصیلی چین

ویزای تحصیلی چین : چین از جمله کشورهای پیشرفته آسیای شرقی است که همه ساله دانشجویان بسیاری برای تحصیل به این کشور مهاجرت مینمایند. اکثر دانشگاههای کشور چین دارای رنک بالایی در سطح دنیا هستد و مورد تایید وزارت علوم ایران می باشند. از این حیث دانشجویان ایرانی بسیاری مهاجرت تحصیلی به این کشور را انتخاب می کنند.

دلایل مهاجرت تحصیلی به چین

علاوه بر کیفیت بالای آموزش در دانشگاههای چین، از دیگر عوامل مهم که دانشجویان متقاضی، کشور چین را برای مهاجرت تحصیلی انتخاب می کنند، می توان به برنامه های حمایتی این کشور از دانشجویان بین المللی اشاره نمود.

ویزای تحصیلی چین

از جمله حمایت های دولت از دانشجویان خارجی، کمک هزینه های تحصیلی و بورسیه هایی است که به آن ها اعطا می گردد. این برنامه ها، کمک های مالی را درجهت تامین هزینه های شهریه دانشگاه، هزینه اقامت، هزینه زندگی دانشجو و بیمه دانشجو را در دستور کار دارند.

یکی دیگر از دلایل مهاجرت تحصیلی دانشجویان به این کشور این است که علی رغم بالا بودن هزینه های زندگی در چین، این هزینه ها در مقایسه با بسیاری از کشورهای اروپایی پایین تر است.

همچنین امکان تحصیل به زبان انگلیسی در اکثر رشته ها برای دانشجویان بین المللی وجود دارد. تمامی این عوامل در مهاجرت تحصیلی دانشجویان به کشور چین نقش بسزایی دارند. دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در کشور چین را دارندف باید ویرای تحصیلی چین را اخذ نمایند.

مراحل اخذ ویزای تحصیلی چین

دانشجویانی که قصد مهاجرت تحصیلی به چین و تحصیل در دانشگاههای این کشور را دارند، ابتدا باید دانشگاه مورد نظر خود را انتخاب نمایند و تمامی مدارک مورد نیاز برای پذیرش در دانشگاه مربوطه را ارسال نمایند.

پس از تایید مدارک دانشجو از طرف دانشگاه مورد نظر، دانشجو نامه پذیرش خود را اخذ می نماید. متقاضی بایستی نامه پذیرش خود به همراه سایر مدارک مورد نیاز را جهت اخذ ویزای تحصیلی چین به سفارت این کشور در ایران ارائه دهد.

در رابطه با ویزای تحصیلی چین دانشجویانی که قصد اقامت بالای ۶ ماه را در کشور چین دارند بایستی فرم ویزای (x-visa) را در سفارت چین پر نمایند؛ اما دانشجویانی که قصد اقامت در کشور چین برای کمتر از ۶ ماه را دارند نیازی به ویزای دانشجویی چین (x-visa) ندارند و بایستی برای ویزای (F-visa) اقدام نمایند. اعتبار ویزای تحصیلی چین از ۶ ماه تا یک سال می باشد.

اما دانشجویان پس از مهاجرت به کشور چین در صورت اتمام اعتبار می توانند نسبت به تمدید اعتبار ویزای خود در این کشور اقدام نمایند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی چین

متقاضی اخذ ویزای تحصیلی چین بایستی تمامی مدارک شناسایی خود و کپی آن ها را به همراه گذر نامه ای که حداقل ۶ ما ه از اعتبار آن باقی مانده باشد را به سفارت چین در ایران ارائه دهد و در آن جا فرم اخذ ویزای Q1 را پر کند. ارائه اصل و کپی نامه پذیرش دانشجو از دانشگاه چین نیز، از دیگر مدارک مورد نیاز است.

همچنین ارائه مدارک تحصیلی و ریز نمرات و ترجمه آن ها به زبان انگلیسی و گواهی عدم سوء پیشینه و ترجمه آن که به تایید وزارت امور خارجه ایران رسیده باشد و گواهی تایید سلامت از دیگر مدارک مورد نیازی است که متقاضی اخذ ویزای تحصیلی چین بایستی به سفارت این کشور در ایران ارائه دهد.

هزینه صدور ویزای تحصیلی برای (x-visa) 114 دلار و هزینه صدور ویزای (F-visa) 73 دلار می باشد. زمان صدور ویزای تحصیلی چین معمولا از ۴ تا ۷ روز کاری است .

نظرات شما در مورد این مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیگال اپلای در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: