لیگال اپلای گروه تخصصی مهاجرت و پذیرش تحصیلی

ویزای تحصیلی چک

مشاهده اطلاعات کامل چک

ویزای تحصیلی چک
ویزای تحصیلی چکReviewed by Legal Apply on Jan 23Rating: 5.0ویزای تحصیلی چک - شرايط تحصيل در چک - تحصيل رايگان در چک - تحصيل در چکویزای تحصیلی چک : زمان آغاز سال تحصیلی برای تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در چک در ماه سپتامبر خواهد بود که باید خاطر نشان با توجه به محدودیت سنی و همچنین محدویت در ثب نام توصیه .... و با توجه به سنم ويزا نميدن ديگه براي المان،فرانسه هم كه مشكل ويزا داره،هزينه ي كشورهاي چك و مجارستان هم خيلي بالاست و ....ویزای تحصیلی چک

کشور چک در حال حاضر یکی از معروف ترین و پیشرفته ترین کشور ها در خوضه ویزای تحصیلی چک برای دانشجویان بین المللی می باشد. این کشور دارای امکانات عالی برای تحصیل متقاضیان خارجی می باشد. بیش از ۳۹۰۰۰ دانشجو در کشور چک در مقاطع دانشگاهی از سراسر دنیا در حال تحصیل هستند.

شرایط تحصیل و اعزام دانشجو در کشور چک چگونه است؟

تحصیل در چک یکی از دلایل و روش های مهاجرتی به این کشور می باشد. برای تحصیل در این کشور ابتدا می بایست پذیرش دانشگاه های چک را اخذ نمود پس از آن از طریق اخذ ویزای تحصیلی در چک می توان به راحتی ضمن اینکه در این کشور تحصیل نمود، موفق به اخذ شهروندی و اقامت در کشور چک نیز شد.

چگونگی اخذ ویزای تحصیلی چک

در صورتی که فرد مشغول به تحصیل در چک عضو کشور های اتحادیه ی اروپا باشد نیازی به اخذ ویزای تحصیلی در چک را ندارد. اما تمامی افرادی که در کشور های عضو اتحادیه ی اروپا زندگی نمی کنند، می بایست جهت تحصیل در کشور اروپا اقدام به اخذ ویزای تحصیلی در چک نمایند. جهت اخذ ویزای تحصیلی در چک علاوه بر داشتن مدارکی که در ادامه توضیح داده خواهد شد؛ فرد می بایست دارای ای دی و یا گذر نامه ای معتبر و یک نامه ای مبنی بر اخذ پذیرش در دانشگاه های کشور چک باشد. علاوه بر این ها سایر مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی در چک در متن ذیل برای علاقه مندان تحصیل در کشور چک آمده است.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی در چک

• ارائه ی یک دعوت نامه ی رسمی برای تحصیل در مدارس و یا کالج ها و دانشگاه های کشور چک در انواع رشته های تحصیلی
• نشانی کامل فرد متقاضی شامل: ادرس، شماره تلفن موبایل یا منزل
• ارائه ی اصل مدرک پاسپورت به صورتی که دارای یک سال و نیم اعتبار باشد.
• ارائه ی ۶ قطعه عکس به سایز های ۳ در ۴ و ۴ در ۶ به سفارت چک.
• ارائه ی یک کپی از بلیطی که برای شهر مورد نظر که دانشگاه در آن قرار دارد اخذ شده است.
• کپی از مدرک فیش پرداختی شهریه ی دانشگاه که این مدرک در صورتی لازم است که سفارت چک جهت اخذ ویزای تحصیلی در چک آن را خواسته باشد.
• ارائه ی آزمایشاتی که مربوط به صحت و سلامتی جسمانی شماست.
• ترجمه ی تمامی صفحات شناسنامه به زبان انگلیسی همراه با مهر تایید از دادگستری و وزارت امور خارجه.
• ارائه ی تمامی مدارک تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات که این مدارک می بایست به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد.
• ارائه ی مدارک تحصیلی لیسانس و فوق لیسانس در صورت تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی به زبان انگلیسی.
• ارائه ی پرینت از وضعیت مالی فرد به منظور اعلام توانایی مالی جهت تحصیل در کشور چک.

تمامی مدارک گفته شده جهت تحصیل در کشور چک مورد نیاز می باشد. فرد باید تمامی مدارک لازمه را به موقع و در وقت تعیین شده به سفارت چک جهت اخذ ویزای تحصیلی تحویل دهد.

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید