لیگال اپلای گروه تخصصی مهاجرت و پذیرش تحصیلی

ویزای تحصیلی نروژ

مشاهده اطلاعات کامل نروژ

ویزای تحصیلی نروژ
ویزای تحصیلی نروژReviewed by Legal Apply on Dec 31Rating: 5.0ویزای تحصیلی نروژ - مهاجرت تحصیلی - مهاجرت تحصیلی کشور نروژ- مهاجرت تحصیل و کار.ویزای تحصیلی نروژ

مراحل اخذ ویزای تحصیلی نروژ

کشور مهاجر پذیر نروژ، یکی از کشور های حوزه ی اسکاندیناوی در اروپاست که هر ساله متقاضیان زیادی برای مهاجرت از راههای مختلف دارد. تحصیل در نروژ نیز برای بسیاری از افراد مقصد بوده است. یکی از راههای مهاجرت به کشور نروژ گرفتن ویزای تحصیلی نروژ است. از آن جایی که تحصیل در این کشور درتمام مقاطع به صورت رایگان می باشد علاقه مندان زیادی به خود جلب می کند.

ویزاهایی که کشور نروژ برای تحصیل به متقاضیان می دهد در ابتدای کار ویزای سه ماهه است که افراد می توانند بر اساس مدتی که در نروژ قصد ماندن دارند این ویزا را تغییر داده و برای ویزایی با مدت بیشتر اقدام کنند. لازم به ذکر است این ویزای سه ماهه ی ابتدای داستان فقط برای ویزای تحصیلی است و برای مهاجرت به نروژ از راههای دیگر طول مدت ویزا متفاوت خواهد بود.

 

مدارک لازم برای گرفتن ویزای تحصیلی نروژ

اگر فرد متقاضی بخواهد در حین تحصیل از تسهیلات وام های دولتی و یا دانشگاهی برخوردار شود باید از همان ابتدا که برای ویزای تحصیلی اقدام می کند، مدارکی را که برای گرفتن وام ها نیاز است، ارائه دهد.

نکات مهم در مورد ویزای تحصیلی نروژ

ارائه ی مدارک بالا به سفارت نروژ و گرفتن تایید از آنان، برای متقاضیانی که خارج از کشور های حوزه ی شینگن هستند، الزامی است.
نکته ی دیگر این است که افرادی که تقاضای تحصیل در نروژ را دارند باید از تمام وقت بودن و طول دوره ی تحصیل مطمئن بوده و در این راستا این اطمینان را حاصل کنند که از تسهیلات تحصیل در نروژ یعنی تحصیل رایگان و حمایت های مالی از سوی کشور نروژ برخوردار خواهند بود.
پس از اتمام وقت ویزای تحصیلی نروژ افراد دیگر اجازه ی اقامت و ماندن در کشور نروژ را ندارند و باید برگردند و یا اینکه برای اقامت در کشور نروژ از راههای دیگر ( ویزای کار در نروژ- اقامت دائم برای نروژ و یا تحصیل در مقاطع بالاتردر نروژ) اقدام کنند.

نظرات شما در مورد این مقاله

32 پاسخ به “ویزای تحصیلی نروژ”

  1. Avatar علی فرزین نیا گفت:

    سلام با تشکر عالیه فقط هزینه تحصیل تو نروژ و ننوشته بودید.. اگه اسامی دانشگاه های رایگان را هم قید بفرمائید خوبه … مرسی

    • کارشناس اعزام دانشجو کارشناس اعزام دانشجو گفت:

      سلام، ممنون از لطفتون
      تحصیل در تمام دانشگاه های دولتی نروژ رایگان هست.
      برای کسب اطلاعات جزیی تر با مشاوران ما در تماس باشید ۰۲۱۸۸۲۸۸۲۰۰

  2. Avatar ثریا گفت:

    سلام برای در خواست ویزای تحصیلی نروژ باید حتما مدرک دانشگاهی داشت ینی با داشتن معدل ایلتس بالا و مدرک دیپلم نمیشه درخواست داد اگه جواب بدین ممنون میشم

  3. Avatar محمدرضا گفت:

    سلام. در چه رشته هایی پذیرش داره؟ و اینکه برای کسی که لیسانس داره باید لیسانس رو دوباره بخونه یا از مقطع پایین تر شروع کنه؟

    • کارشناس اعزام دانشجو کارشناس اعزام دانشجو گفت:

      سلام باتوجه به شرایط شما، امکان ادامه تحصیل در مقطع بالاتر هم براتون وجودداره.

  4. Avatar زارا گفت:

    سلام.من کارشناسی کامپیوتر دارم،می خوام تافلم رو هم بگیرم و مجرد هستم.آیا درخواست ویزای تحصیلی بدم پذیرفته میشم؟و آیا میتونم برای فوق لیسانسم بخوام یه رشته دیگه رو اونجا بخونم مث پزشکی یا حقوق؟

    • کارشناس اعزام دانشجو کارشناس اعزام دانشجو گفت:

      سلام دوست عزیزم
      میتونین برای ارشد رشته خودتون اقدام داشته باشید اما برای پزشکی شرایط سنی مطرح هست و همه کشورها رو نمی تونین اقدام کنین.

  5. Avatar ناصر گفت:

    با سلام و خسته نباشید من لیسانس الکترونیک دارم اگه بخوام در دانشگاه های رایگان نروژ اقدام کنم چطور باید اقدام کنم
    مدرک زبان هم ندارم
    چقدر هزینه ویزای تحصیل میشه؟

    • کارشناس اعزام دانشجو کارشناس اعزام دانشجو گفت:

      سلام دوست عزیز
      معدلتون باید حتما برای دانشگاه های نروژ بالای ۱۶ باشه و مدرک زبان آیلتس ۶٫۵ رو حتما باید اخذ کنید.

  6. Avatar faygh گفت:

    سلام من کاردانی فناوری اطلاعات و ارتباطات(IT) دارم.مدرک تافل یا ایلتس هم ندارم میتونم برای ادامه تحصیل برم نروژ.واینکه بعد از اتمام تحصیل میتونم درخواست اقامت بدم یا نه.

    • کارشناس اعزام دانشجو کارشناس اعزام دانشجو گفت:

      سلام دوست عزیز،
      برای مقطع لیسانس درمورد ویزا شانستون کم خواهد بود بهتره برای ارشد اقدام کنید.

  7. Avatar Alireza گفت:

    من میتونم واسه لیسانس اقدام کنم؟

    • کارشناس اعزام دانشجو کارشناس اعزام دانشجو گفت:

      لطفا با شماره ۰۲۱۸۸۲۸۸۲۰۰ تماس بگیرید، شرایطتون رو اعلام کنید تا بررسی بشه

  8. Avatar محمد گفت:

    سلام من مدرک لیسانس دارم ولی مدرک زبان ایلتس ندارم ایا می تونم اقدام کنم ؟

  9. Avatar زارا گفت:

    سلام.
    عذر می خوام برای دختر مجرد حتما رضایت پدر الزامیه؟

  10. Avatar سارینا گفت:

    سلام من ۱۷ سالمه و توی مدرسه فرزانگان مشغول به تحصیل در رشته تجربی هستم و مدرک زبان هم دارم خواستم اگه می شه برای پزشکی نروژ اقدام کنم میشه شرایطش رو بگین؟

  11. Avatar Femme fatale گفت:

    سلام من دانشجوی کارشناسی رشته حقوق هستم. معدلم تو دانشگاه بالای ۱۸ هست. جزو رتبه های برتر کنکور بودم. زبانم هم خوبه و می تونم برای مدرک آیلتس هم اقدام کنم. می تونم برای ادامه تحصیل تو رشته خودم ویزای تحصیلی بگیرم؟؟

  12. Avatar Sanaz گفت:

    سلام وقتتون بخیر من ۲۳ سالم هست و کارشناسی مامایی دارم میخواستم برای ادامه تحصیل اقدام کنم برای نروژ آیا رشته منو پذیرش دارن و کدام دانشگاه ها و اگر پذیرش دارن چه اقداماتی باید انجام بدم ممنون میشم راهنمایی کنید

    • Avatar کارشناس اعزام دانشجو گفت:

      سلام روز خوش
      برای ارشد میکروبیولوژی ، ژنتیک ، زیست و شیمی میشه اقدام کرد

  13. Avatar ریحانه گفت:

    باسلام.من۳۰سالمه مدرک کاردانی حسابداری دارم بامعدل۱۷زبان هم تقریباخوبه برای دانشگاه دولتی درنروژدرچه رشته هایی میتونم بجزرشته خودم ادامه تحصیل بدم؟

  14. Avatar امیر گفت:

    سلام وقتتون بخیر.
    من ۲۰ سالم و در حال حاضر دانشجوی ترم ۴ حسابداری هستم و در حال جمع اوری اطلاعات برای مهاجرت تحصیلی مقطع لیسانس رو دارم ،میخواستم بدونم پولی که برای تمکن مالی در نظر گرفته میشه پس از اینکه در نزوژ حساب باز کردم و مبلغ به حسابم آمد میتوانم کل مبلغ را براشت کنم یا خیر ؟
    پیشا پیش از وقتی که میگذارید متشکرم

    • Avatar Saya Daniali گفت:

      سلام خیر قابل برداشت نیست برای لیسانس نروژ پیشنهاد نمیشه برای کسب اطلاعات کامل تماس بگیرید

  15. Avatar پروین گفت:

    سلام وخسته نباشید،من ۳۱ ساله ومتاهل هستم،مدرک لیسانس منابع طبیعی ازدانشگاه آزاددارم ولی معدلم بالای ۱۸/۵بود،زبانم هم متوسط به بالاهست ومیتونم ظرف یکسال مدرک آیلتس بگیرم،بااین شرایط آیا امکان پذیرش من دریکی ازدانشگاه های دولتی نروژوجود داره؟اگربله درچه مقطع وچه رشته ای؟ممنون میشم جواب بدین وراهنماییم کنین

  16. Avatar نازنین گفت:

    سلام

    آیا پروسه دریافت ویزای تحصیلی نروژ برای ایرانی ها طولانی است؟ یعنی با داشتن پذیرش به همان ترم دانشگاه می رسیم یا بیشتر از ۲ ماه زمان میبره؟
    سوال بعد اینکه آیا درسته که از سفارت نروژ در امارات باید اقدام کنیم؟ یعنی سفارت نروژ توی ایران جمع شده؟

    • Avatar Parima Korourinia گفت:

      سلام.سفارت نروژ در ایران برقرار است.پروسه ویزا ۱الی۳ ماه به طول می انجامد و به همان ترم که پذیرش گرفته اید میرسید.

  17. Avatar نازنین گفت:

    خیلی ممنون از پاسخ شما.
    در مورد همراه بردن خانواده چطور؟
    من یک فرزند ۲ ساله دارم و میخوام برای ارشد اقدام کنم.رزومه قوی دارم و احتمالا برای پذیرش مشکلی نخواهم داشت. آیا در صورت اوکی شدن ویزای خودم قطعا می تونم فرزندم رو از ابتدا همراه ببرم؟ همسر چطور؟
    طبق تحیقات من مشکل اصلی برای همزمان رفتن خانواده نداشتن شماره حساب دانشجو جهت واریز مبلغ تمکن هست . آیا مؤسسه شما راهکاری برای این قضیه ارائه میده؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیگال اپلای در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: