لیگال اپلای گروه تخصصی مهاجرت و پذیرش تحصیلی

ویزای تحصیلی لهستان

مشاهده اطلاعات کامل لهستان

مراحل اخذ ویزای تحصیلی لهستان
ویزای تحصیلی لهستانReviewed by Legal Apply on Jan 20Rating: 5.0ویزای تحصیلی لهستان - شرايط تحصيل در لهستان -تحصيل رايگان در لهستان - تحصيل در لهستانویزای تحصیلی لهستان : کسانی که قصد دارند بعد از پایان تحصیل خود در کشور لهستان مشغول به کار تمام وقت شوند می بایستی به زبان لهستانی مسلط بوده و دوره ی تحصیلی خود را به خوبی گذرانده باشند تا بتوانند شغل مناسبی را پیدا کنند و در نتیجه بعد از کسب شغل ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کنند. این نکته را نیز باید ....ویزای تحصیلی لهستان

مراحل و مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی لهستان چیست؟

سالانه بسیاری از افراد تصمیم به تحصیل در کشورهای مختلف از جمله کشور لهستان می گیرند. این افراد جهت پیشرفت در تحصیل خود کشورهای مختلفی را برای تحصیل انتخاب می کنند. کشور لهستان می تواند انتخاب خوبی برای برخی رشته های تحصیلی باشد. کشور لهستان دارای شرایط تحصیلی در سطح خوبی می باشد. هزینه های تحصیل در این کشور نیز بسیار مناسب بوده و افراد می توانند به راحتی از هزینه های تحصیلی در این کشور برآیند. اما جهت تحصیل در کشور لهستان ابتدا باید از چگونگی اخذ ویزای تحصیلی لهستان و شرایط گرفتن آن، مطلع شوید. در ادامه ی متن درباره ی چگونگی اخذ ویزای تحصیلی لهستان توضیحات بیشتری داده خواهد شد.

چگونه می توانیم ویزای تحصیلی لهستان را کسب کنیم؟

افرادی که از کشور های عضو اتحادیه ی اروپا جهت تحصیل، وارد کشور لهستان می شوند نیازی به اخذ ویزای تحصیلی لهستان ندارند، اگرچه آنان می بایست جهت تحصیل اقامت بیش از ۹۰ روز را در این کشور کسب کنند..
افراد علاقه مند حتی می توانند جهت تحصیل در کشور لهستان علاوه بر اخذ ویزای تحصیلی لهستان اقدام به اخذ بورسیه های تحصیلی نمایند. بورسیه های تحصیلی کشور لهستان به این منظور گرفته می شود که فرد هزینه های تحصیل را بهتر و راحت تر بپردازد . افراد می توانند با توافق از سوی دو طرف و ارائه ی مدارک و شرایط لازم به راحتی بورسیه ی تحصیلی لهستان را کسب نمایند.
جهت اخذ ویزای تحصیلی کشور لهستان به دانشجویان پیشنهاد می شود که برای گرفتن بیمه ی پزشکی در کشور لهستان نیز اقدام نمایند چرا که هزینه ی درمان در کشور لهستان برای اتباع خارجی رایگان نمی باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی لهستان

• ارائه ی مدارک شناسایی و تحصیلی که باید به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد. بنابراین نیازی به ترجمه ی مدارک به زبان لهستانی نمی باشد.
• ارائه ی فرم روادید که باید تکمیل و امضا شده باشد.
• ارائه ی پاسپورت که الزاما باید دارای ۶ ماه تاریخ اعتبار باشد. همچنین علاوه بر اصل پاسپورت یک کپی دیگر نیز باید از آن ارائه شود.
• در صورتی که فرد دارای ویزای قبلی بوده باشد باید از آن هم یک نسخه کپی گرفته و همراه با دیگر مدارک تحویل سفارت دهد.
• ارائه ی اصل شناسنامه و کارت ملی به همراه کپی از آن ها ضروری است. لازم به ذکر است که این مدارک باید دارای تاییدیه از وزارت امور خارجه و                 همچنین دادگستری باشد.
• رزرو بلیط هواپیما
• ارائه ی بیمه ی مسافرت پزشکی که باید حداقل ۳۰۰۰ یورو اعتبار داشته باشد.
• پول نقد که باید مبلغی حدود ۶۰ یورو باشد.
• ارائه ی اصل دعوت نامه از دانشگاه مربوطه ضروری است.
• ارائه اصل مدرکی که مبنی بر پرداخت شهریه ی دانشگاه مورد نظر می باشد.
• همچنین تمامی مدارک تحصیلی فرد از دیپلم به بالا به زبان انگلیسی باید ارائه داده شود.
• رزرو هتل جهت چند روز اول اقامت در لهستان ( تا زمانی که فرد متقاضی برای اقامت در خوابگاه و یا اجاره ی آپارتمان اقدام کند. )

نظرات شما در مورد این مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیگال اپلای در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: