لیگال اپلای گروه تخصصی مهاجرت و پذیرش تحصیلی

ویزای تحصیلی قبرس

مشاهده اطلاعات کامل قبرس

ویزای تحصیلی قبرس
ویزای تحصیلی قبرسReviewed by Legal Apply on Jan 20Rating: 5.0ویزای تحصیلی قبرس - شرايط تحصيل در قبرس - تحصيل رايگان در قبرس - تحصيل در قبرسویزای تحصیلی قبرس : شرایط اخذ ویزا برای دانشجویان و متقاضیان تحصیل در دانشگاه مدیترانه شرقی قبرس. برای مسافرت به قبرس شما نیاز به اخذ ویزا در ایران ندارید. در حقیقت شما از طریق ترکیه وارد قبرس شمالی خواهید شد ودر مرحله اول با نشان دادن پرینت برگه پذیرش، مامورین مهاجرت برای شما یک ویزای توریستی ۱ تا ۳ ماهه در....ویزای تحصیلی قبرس

کشور قبرس جزیره ای است که در شرق دریای مدیترانه واقع گردیده است. این کشور از دو بخش ترک نشین (قبرس شمالی) و بخش یونانی نشین تشکیل می شود. پایتخت قبرس شهر نیکوزیا می باشد. زبان رسمی کشور قبرس هر دو زبان ترکی و یونانی  است. قبرس از شمال با کشور ترکیه، از سمت جنوب با کشور مصر و از سمت شرق با کشور سوریه و از غرب با یونان همسایه است. دانشجویان بسیاری از سراسر جهان به دلیل وجود دانشگاه های با کیفیت و معتبر در کشور قبرس جهت اخذ ویزای تحصیلی قبرس اقدام می نمایند.

پذیرش دانشجو در دانشگاه های قبرس

قبرس از دو بخش ترک نشین و یهودی نشین تشکیل شده است. در بخش یونانی نشین قبرس دانشگاه های اندکی وجود دارد. اما در بخش ترک نشین قبرس با توجه به اینکه سطح پایین تری دارد دانشگاههای بیشتری راه اندازی شده است. تاییدیه دانشگاههای ترکی قبرس توسط وزارت آموزش و پرورش کشور ترکیه انجام می پذیرد.

برای  تحصیل و پذیرش در دانشگاه های قبرس آزمون سراسری وجود ندارد و هر دانشگاهی بسته به شرایط مورد نظر خود به طور جداگانه آزمونی را برگزار می کند که دانشجویان پس از قبولی در این آزمون ها می توانند پس از ارائه مدارک موردنیاز به ادامه تحصیل در دانشگاه مشغول شوند.

از مدارک مورد نیاز که دانشجویان برای پذیرش دردانشگاههای قبرس بایستی ارائه دهند می توان به مواردی از جمله:

۱-ترجمه ریز نمرات مقاطع تحصیلی به علاوه ی  مدارک تحصیلی

۲-ارائه ی رزومه ی علمی در صورت داشتن کارهای تحقیقاتی

۳-ارائه ی توصیه نامه اساتید و داشتن مدرک زبان، اشاره نمود .

مراحل تقاضای تحصیل در دانشگاههای قبرس و اخذ ویزای تحصیلی قبرس

دانشجویانی که متقاضی تحصیل دردانشگاههای قبرس می باشند بایستی  کلیه مراحل ذیل را جهت اخذ ویزای تحصیلی قبرس انجام دهند.

متقاضی پس از پر نمودن فرم تقاضای تحصیل در یکی از دانشگاههای مورد نظر کشور قبرس، باید مبلغ ۵۵ تا ۱۵۰ یورو را بسته به قوانین هر دانشگاهی جهت ثبت نام پرداخت نماید که این مبلغ غیر قابل برگشت می باشد.

از دیگر مراحلی که هر دانشجو باید طی نماید ترجمه ریز نمرات تحصیلی و مدرک تحصیلی دبیرستان خود است که باید مهر وزارت امور خارجه و سفارت قبرس در ایران در آن درج گردیده باشد.

پس از ارسال و ارائه مدارک فوق به دانشگاه مورد نظر در قبرس و تایید اداره مهاجرت این کشور، دانشجو به انجام مصاحبه برای اخذ ویزای تحصیلی قبرس بر اساس زمان تعیین شده از سمت سفارت خانه قبرس در ایران دعوت می گردد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی قبرس

دانشجویانی پس  مهاجرت به کشور قبرس برای ادامه تحصیل در دانشگاه های این کشور باید مدارک ذیل را جهت اخذ ویزای تحصیلی در قبرس ارائه دهند:

۱-فرم مربوط به در خواست متقاضی ویزای تحصیلی

۲-پاسپورتی که حداقل تا ۲سال اعتبار داشته باشد

۳-برگه ای که تایید کننده سلامت دانشجو میباشد و از یکی از پزشکان مورد تایید وزارت بهداشت قبرس دریافت گردیده باشد

۴-تاییدیه از بانک قبرس دال بر استطاعت و توان مالی دانشجو جهت تامین هزینه های تحصیل و زندگی در کشور قبرس

۵- ضمانت نامه بانکی در حدود ۳۵۰تا ۸۵۰ یورو نزد یکی از بانک های قبرس

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *