لیگال اپلای گروه تخصصی مهاجرت و پذیرش تحصیلی

ویزای تحصیلی بنگلادش

ویزای تحصیلی بنگلادش
ویزای تحصیلی بنگلادشReviewed by Tel: 021-882 882 00 on Feb 1Rating: 5.0ویزای تحصیلی بنگلادش - شرایط تحصیل در بنگلادش - زندگی در بنگلادش - تحصیل در بنگلادشویزای تحصیلی بنگلادش : علاقه مندان به تحصیل در بنگلادش برای کسب اطلاعات در رابطه با شرایط مهاجرت و شرایط اعزام دانشجو به بنگلادش و اخذ ویزای تحصیلی و ویزای کار و … به صورت تضمینی در این کشور می توانند با تحویل مدارک خود که شامل: کپی از همه صفحات گذرنامه و ترجمه مدارک و ریزنمرات دبیرستان، پیش دانشگاهی و دانشگاهی ...ویزای تحصیلی بنگلادش

ویزای تحصیلی بنگلادش : جهت تحصیل در کشور بنگلادش شما قبل از هر اقدامی ابتدا می بایست برای اخذ پذیرش از دانشگاه های این کشور و اخذ ویزای تحصیلی بنگلادش اقدام نمایید. لازم به ذکر است که کشور بنگلادش برای تحصیل در رشته ی پزشکی انتخابی بسیار مناسب و امتیاز آور می باشد.

ویزای تحصیلی بنگلادش

جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های بنگلادش و همچنین اخذ ویزای تحصیلی بنگلادش شما نیازمند تعدادی مدارک و شرایط می باشید که در صورت دارا بودن مدارک و شرایط لازم می توانید موفق به اخذ ویزای تحصیلی بنگلادش شوید. لازم به ذکر است که اقدامات لازم جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های بنگلادش برای اخذ ویزای تحصیلی بنگلادش ارجعیت دارد و لازمه ی اخذ ویزای تحصیلی بنگلادش می باشد.

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های بنگلادش

۱٫ ارائه ی اصل یا کپی پرونده های تحصیلی از موسساتی که در آن مشغول به تحصیل بوده اید.

۲٫ دارا بودن مدرک زبان تحصیلی در سطح تافل یا ایلتس

۳٫ ارائه ی گواهی مبنی بر تایید مالی، به این منظور که شما یا قیم شما توانایی مالی لازم جهت تحصیل شما در دانشگاه های بنگلادش را دارا می باشد.

۴٫ ارائه ی فتوکپی از گذرنامه و پاسپورت که می بایست حداقل یک سال اعتبار داشته باشند.

۵٫ ارائه ی گواهی مبنی بر سوءسابقه که این گواهی باید از پلیس کشور خود ارائه شده باشد و حداکثر ۶ ماه قبل ارائه شده باشد. در صورتی که لازم شود، این گواهی باید به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد.

۶٫ ارائه ی گواهی سلامت مبنی بر بیمار نبودن و نداشتن مشکل جسمانی فرد متقاضی از یک پزشک.

۷٫ پرداخت مبلغ ۱۲۵ دلار به دانشگاه مورد نظر و ارائه ی فیش پرداختی آن

پس از اخذ پذیرش از دانشگاه های بنگلادش باید مدارک لازم را برای اخذ ویزای تحصیلی بنگلادش مهیا کنید.

مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی بنگلادش

۱٫ ارائه ی مدرک پاسپورت که این مدرک می بایست اصل بوده و فتوکپی نباشد.

۲٫ ارائه ی دو قطعه عکس به ابعاد ۳ در ۴ و رنگی.

۳٫ ارائه ی گواهی اشتغال به کار و یا جواز کسب و ثبت شرکت یا ارائه ی گواهی مبنی بر اشتغال به تحصیل. این مدرک معمولا برای اطلاع از توانایی مالی شما برای تحصیل در کشور بنگلادش ارائه می شود و مورد نیاز است.

۴٫ ارائه ی کپی از صفحات شناسنامه و کارت ملی.

۵٫ رزرو بلیط هواپیما و همچنین رزرو هتل برای اقامت موقت در کشور بنگلادش.

۶٫ مشخصات فردی شامل شماره تلفن موبایل و منزل، آدرس دقیق منزل، وضعیت تاهل، ادرس ایمیل و…

مدت زمان لازم برای صدور ویزای تحصیلی بنگلادش

صدور ویزا معمولا از سوی سفارت انجام گرفته و مدت زمانی که برای دریافت ویزای تحصیلی بنگلادش مورد نیاز است معمولا در طی ۱۰ روز کاری می باشد.
به طور کلی تحصیل در کشور بنگلادش دارای مزایای زیادی می باشد، این مزایا می تواند شامل امکان تحصیل در کشور بنگلادش به زبان انگلیسی، پذیرش دانشجو در ترم بهمن، دارا بودن دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم ایران و… باشد.

مشاوره تلفنی رایگان کاریابی بین المللی 11 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 00 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی کشورهای انگلیسی زبان 470 690 22 - 021

نظرات شما در مورد این مقاله

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره تلفنی رایگان کاریابی بین المللی 11 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 00 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی کشورهای انگلیسی زبان 470 690 22 - 021