لیگال اپلای گروه تخصصی مهاجرت و پذیرش تحصیلی

ویزای تحصیلی بلاروس

مشاهده اطلاعات کامل بلاروس

ویزای تحصیلی بلاروس
ویزای تحصیلی بلاروسReviewed by Legal Apply on Feb 1Rating: 5.0ویزای تحصیلی بلاروس - شرایط تحصیل در بلاروس - تحصیل در بلاروس - دانشگاههای بلاروسویزای تحصیلی بلاروس : تحصیل در بلاروس به دلیل مزایای بسیاری که برای متقاضی تحصیل در اروپا دارد,دارای طرفداران زیادی است. تحصیل در این کشور این امکان را برای افراد فراهم می آورد که بدون گذراندن آزمون های ورودی دشوار در رشته مورد علاقه خود به تحصیل بپردازند. ایا از مزایای تحصیل در کشور بلاروس آگاهی دارید...ویزای تحصیلی بلاروس

ویزای تحصیلی بلاروس : امروزه جهت تحصیل در سایر کشور های جهان می بایست علاوه بر اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های کشور مورد نظر، ویزای تحصیلی در آن کشور را نیز باید اخذ نمایید.

کشور بلاروس یکی از سایر کشور هایی می باشد در طول سال افراد زیادی به دلیل هزینه های تحصیلی پایین در این کشور و همچنین دارا بودن از دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم ایران کشور بلاروس را انتخاب می کنند.

ویزای تحصیلی بلاروس

تحصیل در کشور بلاروس نیز همانند سایر کشور های دیگر در جهان نیازمند اخذ ویزای تحصیلی بلاروس و اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های این کشور می باشد.
جهت اخذ ویزای تحصیلی بلاروس شما می بایست دارای مدارک خاصی بوده و ابتدا پذیرش تحصیلی در این کشور را اخذ نمایید.

مدارکی که شما جهت اخذ ویزای تحصیلی بلاروس نیازمندید در ادامه ی متن ذکر شده است.

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش دانشگاه های بلاروس و ثبت نام

همان طور که در متن بالا اشاره کردیم می بایست برای اخذ ویزای تحصیلی بلاروس ابتدا پذیرش دانشگاهی را کسب کنید:

۱٫ ارائه ی پاسپورتی معتبر جهت ثبت نام و اخذ پذیرش تحصیلی، لازم به ذکر است که این پاسپورت باید حداقل ۶ماه اعتبار داشته باشد.

۲٫ ارائه ی مدارک شناسایی شامل شناسنامه، کارت ملی و…

۳٫ ارائه ی مدارک تحصیلی به همراه ریز نمرات

مدارک گفته شده می بایست قبل از اقدام به اخذ ویزای تحصیلی بلاروس و برای ثبت نام دانشگاه ارائه شود.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی بلاروس

پس از اخذ پذیرش از دانشگاه های بلاروس با ارائه ی مدارک زیر باید اقدام به اخذ ویزای تحصیلی بلاروس نمایید:
۱٫ ارائه ی پاسپورت که باید صفحه ی اول آن دارای امضای فرد باشد و حداقل ۶ماه اعتبار داشته باشد.

۲٫ ارائه ی ۶ قطعه عکس ۳ در چهار  و ۶درچهارکه این عکس لازم است دارای زمینه ای سفید باشد.

۳٫ تمامی مشخصات فردی شامل آدرس و تلفن منزل، موبایل، آدرس ایمیل، وضعیت تاهل و…

۴٫ در صورتی که فرد می خواهد خود هزینه های تحصیلی را پرداخت نماید می بایست مدرکی که نشانه ی توانایی مالی وی جهت پرداخت هزینه های تحصیلی در بلاروس است را ارائه دهد.

۵٫ ارائه ی مدرک دیپلم به سفارت که بنا به در خواست سفارت باید به زبان روسی و یا انگلیسی ترجمه شده باشد.

۶٫ ارائه ی ریز نمرات دوره ی دیپلم که این مدرک نیز باید به زبان روسی و یا انگلیسی ترجمه شده باشد.

۷٫ ارائه ی تمامی صفحات شناسنامه که بنا به در خواست سفارت می بایست ترجمه شده به زبان انگلیسی یا روسی باشد.

۸٫ ارائه ی مدرکی که مبنی بر صحت و سلامتی فرد بوده و به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد.

لازم به ذکر است که تمامی این مدارک جهت اخذ ویزای تحصیلی بلاروس می بایست به زبان انگلیسی ترجمه و دارای مهر دادگستری و وزارت امور خارجه باشد.
مدت زمانی که جهت صدور ویزای شما به طول می انجامد ۵روز کاری میباشد و صدور ویزای فوری ۱ روز کاری میباشد.

نظرات شما در مورد این مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیگال اپلای در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: