موسسه اعزام دانشجو بنیادگستر دانشپذیر دارنده مجوز رسمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

ویزای تحصیلی ایتالیا

مشاهده اطلاعات کامل ایتالیا

مراحل اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا
ویزای تحصیلی ایتالیاReviewed by Tel: 021-882 882 00 on Jan 3Rating: 5.0ویزای تحصیلی ایتالیا - مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی در ایتالیا - مشاوره لگال اپلایویزای تحصیلی ایتالیا مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا. مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا. ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی + یک نسخه کپی (توسط مترجمین مورد تایید سفارت ایتالیا در ایران*) یک نسخه کپی از کلیه مدارک ترجمه شده و نیز مدارک فارسی دو نسخه کپی از صفحه اول پاسپورت ضمانت نامه محضری.ویزای تحصیلی ایتالیا

کشور ایتالیا از جمله کشور هایی است که گرفتن ویزای تحصیلی ایتالیا در شرایط کنونی( که قوانین تغییری نکرده است) از راحت ترین و اسانترین ویزاهای تحصیلی از میان دیگر کشور های اروپایی است.

مزایای گرفتن ویزای تحصیلی ایتالیا

همانطور که می دانید با گرفتن ویزای تحصیلی و ورود به خاک کشور دیگر که حالا در این بحث ایتالیا مد نظر است، راحت تر می توانید برای گرفتن ویزاهای دیگر و از آن مهم تر، اقامت اقدام کنید. همین که شما بتوانید ویزای تحصیلی ایتالیا را بگیرید و برای تحصیل اقدام کنید، پس از گذراندن تحصیل و اتمام ان می توانید برای کسب و کار در کشور ایتالیا اقدام کرده و در این کشور مشغول به کار شوید. اتفاقا یکی از مزایای گرفتن ویزای تحصیلی ایتالیا امکان اخذ اقامت در ایتالیا و یا حتی سایر کشور های اروپایی پس از تحصیل در ایتالیا است. اگر شما ویزای تحصیلی ایتالیا را داشته باشید بدون گرفتن ویزای دوباره می توانید به همه ی کشور های حوزه ی شینگن و دیگر کشور های اتحادیه اروپا به راحتی و بدون هیچ مشکلی دسترسی داشته باشید.
اگر از طریق یک موسسه ی اعزام برای گرفتن ویزای تحصیلی ایتالیا اقدام کنید زودتر به نتیجه خواهید رسید بدین ترتیب که موسسه پس از انجام ثبت نام شما و ارسال مدارک تحصیلی مورد نیاز برای گرفتن ویزا بر اساس انتخاب های شما برای گرفتن ویزای تحصیلی از دانشگاه مقصد اقدام می نماید.

مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای تحصیلی ایتالیا

مشاوره تلفنی رایگان کاریابی بین المللی 11 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 00 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی کشورهای انگلیسی زبان 470 690 22 - 021

نظرات شما در مورد این مقاله

14 پاسخ به “ویزای تحصیلی ایتالیا”

  1. Avatar آرمان گفت:

    سلام وقت بخیر.
    میبخشید اگر معدل دیپلم و پیش دانشگاهی پایین باشد اما معدل لیسانس الف(ممتاز) باشد جهت اخذ ویزا‌ تحصیلی مشکلی پیش نمی اید؟

  2. Avatar مسعود داکر گفت:

    با سلام و عرض ارادت. دانشگاهی که دختر بنده ازش برا فوق لیسانس پذیرش گرفته مدرک زبان نمیخاد. چطور میشه ازشون نامه گرفت برا عدم ارایه به سفارت

  3. Avatar مانا گفت:

    سلام
    آیا بعد از صدور ویزا سفارت اصل مدارک تحصیلی ایران را نگه میداره یا پس میده؟

  4. Avatar احسان گفت:

    با سلام
    آیا برای ویزای تحصیلی دکترا هم باید مدارک ۴ سال دبیرستان ترجمه شود یا نیاز نیست؟ و آیا دو مدرک ارائه ی پرینتی از سه ماه اخر از حساب بانکی و رائه ی نامه ی بانکی مبنی بر حساب بانکی به مبلغ ۹۰ میلون تومان برای هزینه یک سال تحصیلی باید به ایتالیایی ترجمه شوند؟

  5. Avatar محمدرضا گفت:

    با سلام
    بافرض رزومه قوی بنده و اینکه دانشگاه مورد نطر پادووا ایتالیا به مدرک زبان احتیاج ندارد.
    ایا بنده در صورت گرفتن پذیرش دانشگاه در مقطع دکترا بدون مدرک زبان میتوانم ویزا بگیرم یا خیر؟ با توجه به اینکه این دانشگاه نیز مدرک زبان نمیخواهد

    • Avatar Parima Korourinia گفت:

      سلام.شرایط خوبی دارید.لطفا رزومه خود را به شماره ۰۹۰۲۹۴۴۰۲۳۳ ارسال نمایید و یا با شماره ۸۸۲۸۸۲۰۰ تماس بگیرید و از مشاوره رایگان تلفنی ما بهره ببرید.

  6. Avatar فرهاد سلطانی گفت:

    سلام؛
    آیا سفارت نامه رسمی دانشگاه را به جای مدرک زبان میپذیرد؟
    و اینکه آیا ممکن است حداقل نمرات مورد نیاز مدرک زبان برای پذیرش سفارت را بگویید؟
    بنده در مقطع دکترا پذیرش گرفته ام.

    • کارشناس 102 کارشناس 102 گفت:

      مدرک زبان هیچ ربطی به نامه رسمی دانشگاه نداره.نمره زبان باید حداقل ایلتس ۶٫۵ باشه

  7. Avatar k lover گفت:

    سلام، میخواستم بدونم ممکنه سفارت رزومه رو از ما بخواد و مثلا بخواد که سابقه کاریمونو با مدرک اثبات کنیم؟

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره تلفنی رایگان کاریابی بین المللی 11 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 00 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی کشورهای انگلیسی زبان 470 690 22 - 021