لیگال اپلای گروه تخصصی مهاجرت و پذیرش تحصیلی

ویزای تحصیلی اسلواکی

ویزای تحصیلی اسلواکی
ویزای تحصیلی اسلواکیReviewed by Tel: 021-882 882 00 on Jan 20Rating: 5.0ویزای تحصیلی اسلواکی - شرايط تحصيل در اسلواکی - تحصيل رايگان در اسلواکیویزای تحصیلی اسلواکی : دانشگاه های اسلواکی در مقایسه با دیگر کشورهای اروپایی شرایط پذیرش راحت تری دارند و دانشجویان امکان تحصیل به زبان انگلیسی را دارند. وکلای مجرب ما در موسسه حقوقی توسعه گران مهر واقع در شهر شیراز ، راهنمای شما عزیزان جهت اخذ ویزای تحصیلی اسلواکی می باشند....ویزای تحصیلی اسلواکی

کشور اسلواکی به همراه کشور اسلوونی از جمله کشور های کمونیست سابق می باشند، که عضو اتحادیه اروپا و کشورهای شینگن هستند. حکومت این کشور از نوع جمهوری است. زبان مردم اسلواکی زبان اسلواک می باشد که یک زبان هندی اروپایی است و از خانواده زبانی های اسلاوی به حساب می آید. مردمان کشور اسلواکی، مردمانی آرام باسواد و بافرهنگ می باشند. هزینه های زندگی و تحصیل در کشور اسلواکی پایین است و مردم در این کشور مالیات پایینی پرداخت می نمایند. از سال ۱۳۷۱ و پس از استقلال جمهوری اسلواک روابط خوبی میان کشور ایران و اسلواکی به وجود آمده است و ایرانیان زیادی از طرق مختلفی همچون سرمایه گذاری در اسلواکی و برای ادامه تحصیل به اسلواکی مهاجرت نموده اند. دریافت ویزای تحصیلی اسلواکی از بسیاری از کشور های اروپایی راحت تر است که این خود از مزایای مهاجرت تحصیلی دانشجویان ایرانی به این کشور می باشد.

شرایط پذیرش در دانشگاه های اسلواکی

دانشگاههای اسلواکی از سطح کیفی و اعتبار بالایی برخوردار هستند و اکثر مدارک دانشگاههای آن مورد تایید وزارت علوم ایران می باشد. پذیرش در دانشگاههای اسلواکی نیز راحت تر از بسیاری از کشور های اروپایی دیگر است. تحصیل در مقاطع دانشگاهی اسلواکی شامل دوره های کارشناسی که ۳ تا ۴ سال به طول می انجامد – دوره کارشناسی ارشد که ۲ تا ۳ سال طول دوره آن است و مقطع دکتری که ۲ تا ۳ سال به طول می انجامد، می باشد.

دانشجویانی خارجی جهت اخذ ویرای تحصیلی باید ابتدا جهت پذیرش در یکی از دانشگاه های اسلواکی اقدامات لازم را به عمل آورند. دانشجویان بایستی مستقیما به دانشگاهی که قصد تحصیل در آن را دارند درخواست پذیرش خود را ارسال نمایند. دانشجو ممکن است به چند دانشگاه اسلواکی در خواست پذیرش ارسال نماید. معمولا آخرین فرصت برای در خواست پذیرش در دانشگاههای اسلواکی تا اواخر فوریه می باشد. سپس تاریخ برگزاری آزمون ورودی از طرف دانشگاه جهت تعیین استعداد و میزان دانش علمی دانشجو به او ابلاغ می گردد. دانشجویان برای پذیرش در دانشگاههای اسلواکی بایستی مدرک زبان ارائه دهند و در صورتی که دانشجو نتواند مدرک زبان را ارائه دهد بایستی پس از مهاجرت در دوره های آمادگی زبان اسلواکی شرکت نماید .

مراحل اخذ ویزای تحصیلی اسلواکی

دانشجو پس از پذیرش در دانشگاههای اسلواکی باید با ارائه مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی اسلواکی به سفارت این کشور در ایران مراجعه نماید. مدارک تحصیلی دانشجویان بایستی توسط جمهوری اسلواکی، اعتبار سنجی گردد. پس از این اقدامات دانشجو می تواند، نامه درخواست برای پذیرش در دانشگاه مورد نظر خود در اسلواکی، ترجمه مدارک تحصیلی، گواهی سلامت و پاسپورت خود را به سفارت اسلواکی در ایران ارائه دهد و در خصوص اخذ ویزای دانشجویی اقدامات بعدی را انجام دهد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای اسلواکی

مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای تحصیلی در کشور اسلواکی به شرح ذیل می باشد:

فرم درخواست ویزای دانشجویی و تکمیل کامل آن– پرداخت هزینه اداری در حدود ۶۰ یورو–  ارائه پاسپورت با اعتبار حداقل۸ماه – نامه پذیرش در دانشگاه مورد نظر در اسلواکی– گواهی تایید بر استطاعت مالی از یکی از بانک های ایران و ارائه بیمه مسافرتی.  ۱۵ روز کاری پس از تحویل مدارک فوق به سفارت اسلواکی طول می کشد تا صلاحیت فرد مورد تایید قرار بگیرد و ویزای تحصیلی اسلواکی برای وی صادر گردد.

مشاوره تلفنی رایگان کاریابی بین المللی 11 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 00 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی کشورهای انگلیسی زبان 470 690 22 - 021

نظرات شما در مورد این مقاله

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره تلفنی رایگان کاریابی بین المللی 11 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 00 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی کشورهای انگلیسی زبان 470 690 22 - 021