موسسه اعزام دانشجو بنیادگستر دانشپذیر دارنده مجوز رسمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

مهم ترین شرایط تحصیل در لهستان

مشاهده اطلاعات کامل لهستان

مهم ترین شرایط تحصیل در لهستان
مهم ترین شرایط تحصیل در لهستانReviewed by Tel: 021-882 882 00 on May 21Rating: 5.0مهم ترین شرایط تحصیل در لهستان - مشاوره تحصیل در لهستان - هزینه تحصیل در کشور لهستانمهم ترین شرایط تحصیل در لهستان : کشور لهستان در مقایسه با سایر کشور های لهستانی دارای شرایط بهتری برای تحصیل می باشد. شما برای تحصیل در کشور لهستان کافیست.مهم ترین شرایط تحصیل در لهستان

امروزه تحصیل در لهستان بسیار پر طرفدار است. کشور لهستان در میان کشور های اروپایی آمار زیادی برای تحصیل دانشجویان بین المللی دارد. این آمار به دلیل مزایای زیاد تحصیلی در لهستان است. یکی از مزیت های تحصیلی در لهستان امکان تحصیل به زبان انگلیسی است این در حالی است که بسیاری از کشور های اروپایی این امکان را برای دانشجویان فراهم نمی کنند. علاوه بر این امکان تحصیل رایگان در لهستان با توجه به شهریه های کم تحصیلی امکان پذیر است. ما این مقاله را به عنوان مقاله ی راهنما برای افراد علاقه مند به تحصیل در لهستان مهیا کرده ایم. در ادامه در مورد مهم ترین شرایط تحصیل در لهستان موضوعات بیشتری را خواهیم گفت.

تحصیل در لهستان

برای تحصیلات دانشگاهی در کشور لهستان باید این را گفت که تحصیل در این کشور در تمامی مقاطع امکان پذیر است.  ادامه  تحصیل با مدرک دیپلم و در مقطع لیسانس معمولا بین ۳ تا ۴ سال به طول می انجامد. در صورتی که برای تحصیل لیسانس در لهستان مدرک زبان را در ایران اخذ ننموده باشید می توانید با شرکت در کالج های زبان مدرک خود را دریافت کنید. هزینه های این دوره بین ۵۰۰ تا ۸۰۰ یورو می باشد. دانشجوی مقطع لیسانس اجازه ی ۱۰ ساعت کار در هفته را دارد. طول دوره ی فوق لیسانس در لهستان ۲ سال است. در این مقطع می توانید به زبان انگلیسی نیز تحصیل کنید. در این مقطع دانشجو می تواند ۲۰ ساعت در هفته را مشغول به کار شود. در صورتی که بتوانید پذیرش دانشگاه های دولتی را به دست آورید تحصیل در این مقطع تقریبا رایگان است. برای مقطع دکترا ۳ تا ۵ سال می بایست تحصیل نمایید. در دوره ی دکترا فرد اجازه ی ۳۰ ساعت کار در هفته را دارد. برای ورود به مقطع دکترا شرط معدل وجود ندارد.

مهم ترین شرایط تحصیل در لهستان

کشور لهستان همانند دیگر کشور ها یک سری شرایط برای تحصیل دارد که باید این شرایط را دارا باشید. برای تحصیل در کشور لهستان شما می بایست مدرک تحصیلی دیپلم ۱۲ ساله به همراه ریز  نمرات و مدرک پیش دانشگاهی را برای تحصیل در مقطع لیسانس داشته باشید. همچنین شرط ورود به دانشگاه های لهستان در مقطع فوق لیسانس ارائه ی مدرک لیسانس و برای دکترا داشتن مدرک تحصیلی فوق لیسانس است. در کنار تمام این ها داشتن مدرک زبان با نمره ی حداقل ۵٫۵ ضروری است.

اعزام دانشجو به لهستان

برای مهاجرت تحصیلی و اعزام دانشجو به لهستان باید از چند مسئله مطلع بود یکی از این مسائل اخذ ویزای تحصیلی کشور لهستان است که برای تحصیل در لهستان باید آن را دریافت نمود. برای اخذ ویزای تحصیلی لازم است مدارکی نظیر پاسپورت، کپی از شناسنامه و مدارک شناسایی دیگر، فرم درخواست ویزای پر شده، مدارک تحصیلی، گواهی تمکن مالی و… را به همراه داشت. از دیگر موارد مهم در راستای اعزام اطلاع از هزینه های ناشی از زندگی و تحصیل است. برای تحصیل به زبان انگلیسی شهریه ی قابل پرداخت در حدود ۳۰۰۰ تا۵۰۰۰ یورو در سال است اما برای تحصیل به زبان لهستانی هزینه کمتر بوده و بین ۲۰۰۰ تا ۳۵۰۰ یورو است.

مشاوره تلفنی رایگان کاریابی بین المللی 11 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 00 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی کشورهای انگلیسی زبان 470 690 22 - 021

نظرات شما در مورد این مقاله

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره تلفنی رایگان کاریابی بین المللی 11 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 00 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی کشورهای انگلیسی زبان 470 690 22 - 021