موسسه اعزام دانشجو بنیادگستر دانشپذیر دارنده مجوز رسمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

مهم ترین شرایط تحصیل در اتریش

مشاهده اطلاعات کامل اتریش

مهم ترین شرایط تحصیل در اتریشReviewed by Tel: 021-882 882 00 on Jun 25Rating: 5.0مهم ترین شرایط تحصیل در اتریش - مشاوره تحصیل در اتریش - هزینه تحصیل در کشور اتریشمهم ترین شرایط تحصیل در اتریش : تحصیل در اتریش با دیپلم و لیسانس ، ادامه تحصیل مراکز دانشگاهی در کشور اتریش برای افرادی که مقطع متوسطه دو را سپری میکنند....مهم ترین شرایط تحصیل در اتریش

مهم ترین شرایط تحصیل در اتریش : کشور اتریش در چند سال اخیر کشوری پر طرفدار برای تحصیل بوده است. این کشور اگر چه همانند کشور های اروپایی  همانند آمریکا و یا آلمان شمار زیادی دانشجو برای تحصیل نداشته است اما در حال حاضر نسبت به خیلی از کشور های دیگر دانشجو جذب کرده است. تحصیل دانشجویان در این کشور به چند دلیل است یکی از این دلایل برخورداری این کشور از نظام آموزشی بسیار عالی است. همچنین بیشتر دانشگاه های اتریش در میان دانشگاه های معتبر جهانی قرار گرفته و به تایید وزارت علوم ایران رسیده است. هزینه های تحصیلی در آن نیز بسیار کم تر از سایر کشور ها است. در ادامه توضیحات بیشتری برای افرادی که علاقه مند به تحصیل در اتریش هستند داده شده است.

تحصیل در اتریش

معمولا افرادی که قصد تحصیل در اتریش را دارند دانشجوی دانشگاه های دولتی هستند. در صورتی که فرد موفق به اخذ قبولی در دانشگاه های سراسری در کشور خود شده باشد و سابقه ی تحصیلی خوبی داشته باشد می تواند با ارائه ی مدارک خود پذیرش دانشگاه های دولتی اتریش را بگیرد. در صورتی که فرد دارای مدرک زبان آلمانی نباشد می تواند با شرکت در دوره های زبان آن را کسب کند.

مهم ترین شرایط تحصیل در اتریش

هر کشوری برای تحصیل دانشجویان خارجی و بین المللی شرایطی را داراست که کشور اتریش نیز از این مورد مبرا نیست. در صورتی که فردی بخواهد تحصیلات دانشگاهی خود را در اتریش بگذراند با داشتن مدرک دیپلم ۱۲ ساله نمی تواند مستقیما این کار را انجام دهد بلکه باید قبولی در آزمون سراسری را داشته باشد. به این منظور با ارائه ی مدرک فوق به همراه مدرک دیپلم و ریز نمرات و گواهی منع تحصیلی و سایر مدارک می تواند در اتریش تحصیل نماید. همان طور که گفته شد در صورت نداشتن مدرک زبان آلمانی می توانند آن را در اتریش کسب کنند.

اعزام دانشجو به اتریش

برای اعزامی موفق به اتریش و برای این که کار هایتان هر چه سریع تر پیش برود داشتن سابقه ی تحصیلی خوب ملاک است. از مهم ترین شرایط تحصیل در اتریش ، شما باید مدارکی شامل: مدارک شناسایی، مدارک تحصیلی با نمرات خوب، قبولی در دانشگاه سراسری، پاسپورت،۱۲ قطعه عکس و گواهی منع تحصیلی را به همراه داشته باشید. با ارائه ی این مدارک می توانید برای اعزام به این کشور اقدام نمایید. شهریه ی دانشگاه های اتریش معمولا در حدود ۳۸۰ یورو در هر ترم است. این هزینه نصف شهریه ی دانشگاه های آزاد است. هزینه های تحصیلی در اتریش بسیار پایین است و افراد از این نظر معمولا مشکلی نخواهند داشت.

مشاوره تلفنی رایگان کاریابی بین المللی 11 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 00 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی کشورهای انگلیسی زبان 470 690 22 - 021

نظرات شما در مورد این مقاله

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره تلفنی رایگان کاریابی بین المللی 11 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 00 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی کشورهای انگلیسی زبان 470 690 22 - 021