لیگال اپلای گروه تخصصی مهاجرت و پذیرش تحصیلی

مهم ترین شرایط تحصیلی در مجارستان

مشاهده اطلاعات کامل مجارستان

مهم ترین شرایط تحصیلی در مجارستانReviewed by Legal Apply on Jun 25Rating: 5.0مهم ترین شرایط تحصیلی در مجارستان - مشاوره تحصیل در مجارستان - اعزام دانشجو به مجارستان.مهم ترین شرایط تحصیلی در مجارستان

افرادی که قصد ادامه تحصیل در کشور مجارستان را دارند باید این نکته را بدانند که شرایط تحصیلی در کشور مجارستان با کشور های دیگر اندکی تفاوت دارد. اما این کشور از نظر شرایط تحصیلی نسبت به بسیاری از کشور ها در ردیف بالایی قرار گرفته است. دانشگاه های این کشور در میان دانشگاه های معتبر جهانی قرار گرفته اند به طوری که تعداد زیادی از دانشگاه های مجارستان در بین دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم ایران هستند. هزینه های تحصیلی در کشور مجارستان مناسب است و هزینه های بالایی ندارد. در ادامه در مورد مهم ترین شرایط تحصیلی در مجارستان توضیحات بیشتری خواهیم داد.

تحصیل در مجارستان

تحصیل در مجارستان به صورتی است که می توانید در هر رشته ای و در هر مقطعی ادامه تحصیل دهید. در صورتی که قصد تحصیل با مدرک دیپلم را دارید باید در دوره ی کالج مجارستان شرکت نمایید. تحصیل در مقطع لیسانس مجارستان به زبان انگلیسی صورت می گیرد. طول مدت این دوره در مجارستان معمولا ۴ ساله می باشد  دانشجو هم زمان با تحصیل می تواند ۱۰ ساعت در هفته را مشغول به کار شود. تحصیل در رشته ی پزشکی در این مقطع نیازمند آزمون ورودی است و برای رشته ی روانشناسی می بایست هیئت روانشناسان دانشگاه مدرک شما را تائید نمایند. تحصیل در مقطع فوق لیسانس در مجارستان ۲ سال به طول می انجامد و فرد می تواند ۲۰ ساعت در هفته را کار کند. کسب نمره ی قبولی در آزمون سراسری در رشته ی تحصیلی شما اجباری است. تحصیل دکترا در مجارستان نیازمند گرفتن استاد راهنما و یا سوپروایزر است تا اقدامات ثانویه را به انجام رساند. در این مقطع وقت کاری شما بیشتر بوده و ۳۰ ساعت در هفته است.

مهم ترین شرایط تحصیلی در مجارستان

به طور کلی برای تحصیل در کشور مجارستان شما باید یک سری شرایط را دارا باشید. از مهم ترین شرایط تحصیلی در مجارستان شرکت در دوره های پارتیکوس است که برای تحصیل در تمامی رشته ها اجباری است. دوره های پارتیکوس شامل کلاس هایی است که دروس عمومی نظیر ریاضی، فیزیک، شیمی و سایر دروس را برگزار می کند. این دوره تقریبا شبیه پیش دانشگاهی است. شرط بعدی داشتن مدرک دیپلم و ریز نمرات، مدرک لیسانس برای تحصیل در مقطع فوق و مدرک فوق برای تحصیل دکترا است. همچنین داشتن ۲ توصیه نامه از اساتید برای تحصیل دکترا به همراه طرح های تحقیقاتی ضروری است.

اعزام دانشجو به مجارستان

برای اعزام دانشجو به مجارستان و اخذ ویزای تحصیلی شما نیازمند ارائه ی یک سری مدارک هستید. این مدارک به شرح زیر است:

  1. اصل پاسپورت
  2. ۴ قطعه عکس
  3. آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات
  4. ارائه ی رزومه برای دانشجویان بالای ۲۴ سال
  5. ترجمه ی رسمی از مدارک شناسایی
  6. گواهی بانکی به نام دانشجو
  7. پرداخت شهریه
  8. رزرو بلیط
  9. بیمه یک ماهه مسافرتی
  10. گواهی تمکن مالی
  11. گواهی سلامت

با سایر مدارک گفته شده در صورتی که کامل باشد شما می توانید به راحتی موفق به اخذ ویزای تحصیلی شوید البته اولین قدم اخذ پذیرش دانشگاهی است تا شما بتوانید موفق به اخذ ویزا شوید.

نظرات شما در مورد این مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیگال اپلای در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: