لیگال اپلای گروه تخصصی مهاجرت و پذیرش تحصیلی

مراحل اخذ ویزای تحصیلی لهستان

مشاهده اطلاعات کامل لهستان

مراحل اخذ ویزای تحصیلی لهستان
مراحل اخذ ویزای تحصیلی لهستانReviewed by Tel: 021-882 882 00 on Apr 3Rating: 5.0مراحل اخذ ویزای تحصیلی لهستان - شرایط و مدارک لازم جهت دریافت ویزای تحصیلی لهستانمراحل اخذ ویزای تحصیلی لهستان - بسیاری افراد جهت مهاجرت به لهستان معمولا از طریق تحصیل و اعزام دانشجو به لهستان اقدام می کنند، که پس از اخذ اقامت تحصیلی و.مراحل اخذ ویزای تحصیلی لهستان

تحصیل در خارج از کشور از اهداف مهم بسیاری از افراد در ایران است. یکی از کشور هایی که خواهان زیادی برای ادامه تحصیل دارد کشور لهستان می باشد. کشور لهستان دارای مراکز علمی بسیار معتبری در سراسر جهان می باشد. با مدرکی که افراد فارق التحصیل از دانشگاه های معتبر لهستان اخذ می کنند به راحتی می توان در مراکز  معتبر مشغول به کار شد . همچنین مدارک اخذ شده از دانشگاه های این کشور در دیگر کشور ها اعتبار دارد. در ادامه مراحل اخذ ویزای تحصیلی لهستان را برای شما بازگو میکنیم.

تحصیل در لهستان

برای تحصیل در کشور لهستان شما امکان تحصیل در سایر مقاطع را دارید. در حال حاضر بیش از ۴۶۰۰۰ دانشجو از دیگر کشور ها مشغول به تحصیل هستند. این شمار از دانشجویان بیشتر به دلیل سیستم آموزشی عالی که در این کشور حاکم است برای ادامه تحصیل وارد لهستان می شوند. شمار زیادی از دانشگاه های کشور لهستان در میان دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم ایران قرار دارند. برای تحصیلات تکمیلی در کشور لهستان برای ثبت نام در دانشگاه ارائه ی انگیزه نامه همراه با مقالات بین المللی و مدرک زبان ضروری است. شهریه ی دانشگاه در لهستان معمولا در حدود ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ یورو در سال است. که با بهره مندی از بورسیه های تحصیلی می توانید تا میزان زیادی از شهریه ها بکاهید.

مراحل اخذ ویزای تحصیلی لهستان

برای تحصیل در کشور لهستان شما می بایست ویزای تحصیلی در این کشور را اخذ نمایید. مراحل اخذ ویزای تحصیلی لهستان به این صورت است که ابتدا باید از سفارت وقت قبلی بگیرید برای این منظور بهتر است هر چه زود تر اقدام نمایید چرا که تعداد متقاضیان زیاد بوده و در صورت دیر اقدام کردن ممکن است طول مدت دریافت ویزا طولانی شود. در زمان حضور در سفارت به منظور مصاحبه می بایست مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تحصیلی ارائه دهید که این مدارک در متن زیر برایتان آورده شده است.

مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی لهستان

  1. ترجمه ی مدارک شناسایی که می بایست به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد و نیازی به ترجمه به زبان لهستانی نیست.
  2. فرم رویداد که می بایست تکمیل و امضا شده باشد.
  3. ارائه ی پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار به همراه کپی از صفحات آن. لازم به ذکر است که در صورت دارا بودن پاسپورت قبلی می بایست آن را نیز تحویل سفارت دهید.
  4. در صورتی که در گذشته ویزا کسب نموده باشید می بایست کپی از آن ها ارائه دهید.
  5. یک قطعه عکس
  6. اصل شناسنامه و کارت ملی به همراه ترجمه ی انگلیسی
  7. رزرو بلیط هواپیما
  8. ارائه ی بیمه نامه ی مسافرتی که می بایست مبلغ ۳۰۰۰۰ یورو را تحت پوشش قرار دهد. لازم به ذکر است که تمامی بیمه ها مورد قبول سفارت هستند.
  9. دارا بودن ۶۰ یورو پول نقد
  10. ارائه ی اصل دعوت نامه از دانشگاه مورد نظر
  11. اصل مدرک مبنی بر پرداخت شهریه ی دانشگاهی
  12. ترجمه ی مدارک تحصیلی های قبلی از دوره ی دیپلم تا به بالا به زبان انگلیسی به همراه ریز نمرات
  13. رزرو هتل برای چند روز ابتدایی اقامت در لهستان

در صورتی که مدارک شما تمام و کمال تکمیل باشد می توانید به راحتی در مدت زمان کمی ویزا را دریافت کنید.

مشاوره تلفنی رایگان کاریابی بین المللی 11 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 00 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی کشورهای انگلیسی زبان 470 690 22 - 021

نظرات شما در مورد این مقاله

2 پاسخ به “مراحل اخذ ویزای تحصیلی لهستان”

  1. Avatar آلا گفت:

    سلام وقت بخیر باید برای اخذ ویزا از دانشگاه تا چه تاریخی برای ورودی مهر اقدام کنیم؟منظورم اینه تا چه تاریخی فرصت داریم مدارکمون رو برای دانشگاه بفرستیم

    • Avatar Parima Korourinia گفت:

      سلام.برای ترم مهر ماه برخی از کشورها به پایان رسیده و برخی رو به اتمام است باید سریعتر اقدام کنید.تماس بگیرید۸۸۲۸۸۲۰۰

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره تلفنی رایگان کاریابی بین المللی 11 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 00 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی کشورهای انگلیسی زبان 470 690 22 - 021