لیگال اپلای گروه تخصصی مهاجرت و پذیرش تحصیلی

مراحل اخذ ویزای تحصیلی در کانادا

مشاهده اطلاعات کامل کانادا

مراحل اخذ ویزای تحصیلی در کانادا
مراحل اخذ ویزای تحصیلی در کاناداReviewed by Legal Apply on Apr 3Rating: 5.0مراحل اخذ ویزای تحصیلی در کانادا - شرایط و مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی کانادامراحل اخذ ویزای تحصیلی در کانادا : آنچه که هر دانشجو می بایستی قبل از انتخاب کشور مورد نظربداند شرایط تحصیلی، ریسک های احتمالی اخذ ویزای تحصیلی را بپذیرد.مراحل اخذ ویزای تحصیلی در کانادا

تحصیل در کشور کانادا یکی از هدف های بسیاری از افرادی است که خواهان ادامه تحصیل در خارج از کشور هستند و ویزای تحصیلی، سندی است که از سوی اداره مهاجرت کانادا صادر شده و بنابر آن دانشجو می تواند در مدت محدود و معمولا در دانشکده ای مشخص یا رشته تحصیلی معینی در کانادا اقامت داشته باشد.اداره مهاجرت کانادا معمولا پس از دریافت پذیرش دانشگاه و احراز توانایی دانشجو جهت تامین هزینه های زندگی و شهریه دانشگاه ویزای تحصیل را صادر می کند. در برخی موارد اداره مهاجرت متقاضی را به گذراندن آزمایشهای پزشکی و تهیه سوء پیشینه از پلیس ملزم می سازد.این کشور از شرایط تحصیلی بسیار خوبی بهره مند می باشد و در میان کشور های دیگر از تعداد زیادی دانشگاه های معتبر برخوردار هستند. اما برای تحصیل در کشور کانادا شما نیازمند  دریافت ویزای تحصیلی کانادا هستید. به همین دلیل باید از چگونگی مراحل اخذ ویزای تحصیلی کانادا اطلاعاتی دریافت نمایید. در متن زیر شما را با چگونگی دریافت ویزا آشنا خواهیم کرد.اگر برای دوره های تحصیلی بیش از۶ ماه قصد ادامه تحصیل در کشور کانادا را دارید و شهروند کشورهایی هستید که نیاز به دانستن مراحل اخذ ویزای تحصیلی در کانادا دارید، امکان درخواست ویزای تحصیلی کانادا پس از دریافت نامه پذیرش یا اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های کانادا وجود خواهد داشت. نامه پذیرش در مقاطع بعد از دیپلم باید از موسساتی گرفته شود که اداره مهاجرت و شهروندی کانادا آنها را قبول داشته باشد.

تحصیلات‌ پیش‌ دانشگاهی‌ کانادا

برخلاف تحصیل در استرالیا یا تحصیل در مالزی یا تحصیل در آمریکا در کانادا، کودکان‌ از ۳ تا ۶ سالگی‌ در مهد کودک‌ها و دوران‌ آمادگی، تحت‌ تعلیم‌ و تربیت‌ قرار می‌گیرند. شروع‌ دوره‌ ابتدایی‌ (Elementary School) از ۶ سالگی‌ است. در استان‌ کبک‌ کلاس‌ اول‌ تا ششم‌( (Grades 1 to 6 و در استان‌های‌ دیگر کلاس‌ اول‌ تا هفتم‌ (Grades 1 to 7) را دوره‌ ابتدایی‌ می‌دانند.دوره‌ دبیرستان‌(Secondary School) چهار سال‌ است‌ . (Grades 8 to 12) نظام‌ تحصیلی‌ پیش‌ دانشگاهی‌ در این‌ کشور به‌ گونه‌ای‌ است‌ که‌ تا قبل‌ از ورود به‌ دانشگاه‌ دانش‌آموزان‌ حدود ۱۲ سال‌ تحصیل‌ می‌کنند. البته‌ در استان‌ اونتاریو برای‌ اخذ دیپلم‌ دبیرستان‌ باید ۱۳ سال‌ درس‌ بخوانند و دانش‌آموزان‌ شش سال‌ درس‌ به‌ نام‌دروس‌ علمی‌ اونتاریو (Ontario Academic Credits) OACرا نیز در سال‌ سیزدهم‌ می‌گذرانند.

مراحل اخذ ویزای تحصیلی در کانادا

تصمیم برای انتخاب کشور مناسب با هدف ادامه تحصیل همواره یکی از دغدغه‌های اصلی دانش‌آموزان و یا دانشجویان بوده‌است. اگرچه برخی کشورها همچون آمریکا و انگلیس مقاصدی سنتی برای ادامه تحصیل محسوب می‌شوند اما کشور کانادا نیز طی چند سال گذشته با استقبال فزاینده طالبان علم و دانش از سرتاسر جهان مواجه شده‌است. یکی دیگر از مزیت های ویزای تحصیلی کانادا این است که قطعا فرد بعد از فارغ التحصیلی مشغول به کار شده و استخدام خواهد شد و به درامد میرسد. و حتی فرد در زمان تحصیل با توجه به داشتن حق کار در هفته ای بیست ساعت قطعا به در امد نسبی خواهد رسید. و یکی دیگر ای مزیت ها زبان رسمی این کشور میباشد که زبان انگلیسی است.کشوری با نظام آموزشی دو زبانه (انگلیسی- فرانسه) در کنار بهره‌مندی از بالاترین استانداردهای آموزشی و تحقیقاتی روز دنیا به یکی از ۵ مقصد اصلی دانشجویان و دانش آموزان برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا تبدیل شده است و از مراحل اخذ ویزای تحصیلی کانادا ، شما باید ابتدا از سفارت کانادا در تهران وقت قبلی گرفته و مدارک خود را به همراه حضور موفقیت آمیز در یک مصاحبه ارائه دهید. سایر مدارکی که برای تحصیل در این کشور و اخذ ویزای تحصیلی کانادا ارائه دهید شامل مدارک زیر است:

  1. نامه ی اخذ پذیرش تحصیلی از یکی از مراکز معتبر آموزشی در کشور کانادا
  2. ارائه ی برنامه ی تحصیلی
  3. اسکن از صفحات جدید ترین پاسپورتی که دارید. که به این منظور لازم است تمامی صفحات مهر خورده و صفحه ی اول را اسکن نمایید.
  4. اسکن از صفحات پاسپورت قبلی شما در صورت وجود
  5. ارائه ی اسکن از مدارک شناسایی که باید به صورت ترجمه شده باشد. در صورتی که متاهل بوده و قصد همراهی افراد خانواده را نیز با خود دارید می بایست اسکن از صفحه ی شناسنامه ی همراهان را نیز ارائه دهید.
  6. یک قطعه عکس ۳ در ۵ و ۳ در ۴
  7. ارائه ی فرم تمکن مالی
  8. اسناد نشان دهنده ی دارایی موجود
  9. فرم درخواست ویزا
  10. پرداخت هزینه های مربوطه برای دریافت ویزای تحصیلی

مزایاى ویزاى دانشجویى کانادا

مراحل اخذ ویزای تحصیلی در کانادا علاوه بر مزایاى ویزای تحصیلى کانادا ، مجوز تحصیل تا پایان تحصیلات معتبر بوده و نگرانى بابت وضعیت مهاجرت نخواهد داشت و پس از ٢ سال متوالى تحصیل در کانادا مى توانید براى اقامت دائم و زندگى در کانادا اقدام نمایید.بعد از ٢ سال تحصیل بر أساس سهمیه استانى قادر به گرفتن اقامت هستید، ولى اگر سهمیه اى نباشد با داشتن یک سال سابقه کار متقاضى مى تواند براى اقامت درخواست دهد.دانشجویانى که داراى ویزاى دانشجویى با اعتبار بیش از ۶ ماه در کانادا هستند، مى توانند به مدت ٢٠ ساعت در هفته و در طى زمان هاى تعطیلى به صورت فول تایم و بدون نیاز به ویزاى کار مشغول به کار شوند.پس از به پایان رسیدن ویزاى دانشجویى ، به دانشجو فرصت ٩٠ روزه ترک خاک کانادا داده مى شود. به شرط اینکه دانشجو تقاضاى ویزاى تحصیلی کانادا کار بدهد مى تواند در کانادا بماند.دانشجو پس از إتمام تحصیل بسته به زمان تحصیلش مى تواند براى پیدا کردن شغل مناسب ویزاى خود را تمدید کند.

هزینه های مورد نیاز برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا

فردی که قصد ادامه تحصیل در کشور کانادا را دارد می بایست بتواند هزینه های تحصیلی برای یک سال تحصیلی در این کشور را فراهم کنند. به طور مثال در صورتی که هزینه ی سالانه ی تحصیلی در کشور کانادا ۱۵۰۰۰ دلار می باشد فرد می بایست این هزینه را به همراه هزینه های مربوط به زندگی در کانادا را برای یک سال اول از طریق حساب بانکی و یا اسپانسر به سفارت به اثبات برساند. این موضوع و اثبات تمکن مالی برای تحصیل در کانادا بسیار مهم است و در صورتی ک فرد نتواند آن را به اثبات برساند ممکن است افیسر درخواست او را مردود نماید.

مدت زمان دریافت ویزای تحصیلی

مراحل اخذ ویزای تحصیلی در کانادا و جواب مربوط به دریافت ویزای تحصیلی ممکن است مثبت یا منفی باشد این جواب ۹ هفته پس از انگشت نگاری شما در سفارت ارسال خواهد شد. در صورتی که درخواست فرد با موفقیت مواجه شود وی می تواند از طریق سفارت موجود در کانادا پاسپورت خود را تحویل داده تا مهر شد اما در صورت ریجکت شدن آن نامه ای مبنی بر دلیل ریجکت به شما ارسال می شود که معمولا دلایل آن به شرح زیر است:

  1. منبع مالی شما کافی نبوده است.
  2. هدف شما از تحصیل و یا دلیل بازگشت شما به کشور خود کافی نبوده است.
  3. دوره ی تحصیلی مورد نظر
  4. اشکال در فرم و یا بستن فایل ویزا
  5. برنامه تحصیلی نامناسب.

دیدگاه ها

4 پاسخ به “مراحل اخذ ویزای تحصیلی در کانادا”

  1. راهیل گفت:

    سلام
    من قصد گرفتن ویزای تحصیلی کانادا دارم . ولی نامه تمکن مالی مناسب ندارم . چطور می‌توانید به من کمک کنید؟

  2. سعید گفت:

    با سلام
    من ۳۱ سالمه و لیسانس IT دارم
    معدل ۱۳٫۲۳
    و میخوام برای تحصیل در دوره ۲ ساله کالج یا ارشد برای کانادا اقدام کنم.
    با توجه به گپ تحصیلی که دارم میخواستم واسه ارشد اقدام کنم اما معدلم کمه شانس پذیرش دارم؟ یا اینکه مصاحبه ویزا رد نشم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید