لیگال اپلای گروه تخصصی مهاجرت و پذیرش تحصیلی

مراحل اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا

مشاهده اطلاعات کامل ایتالیا

مراحل اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا
مراحل اخذ ویزای تحصیلی ایتالیاReviewed by Legal Apply on Apr 3Rating: 5.0مراحل اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا - شرایط و مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی ایتالیامراحل اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا - متقاضیان تحصیل در کشور ایتالیا و اخذ بورس تحصیلی ایتالیا به مدت محدود می توانند از شرایط ویژه موسسه لگال اپلای در خصوص اخذ پذیرش های دوره لیسانس در ایتالیا و دوره فوق لیسانس در ایتالیا بهره مند شوند. در این برنامه متقاضی تمامی هزینه حق الوکاله شرکت را پس.مراحل اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا

تحصیل در کشور ایتالیا همانند بسیاری از کشور های دیگر نیازمند دریافت ویزای تحصیلی ایتالیا می باشد. افراد علاقه مند به تحصیل در این کشور می توانند از طریق دریافت ویزای تحصیلی به راحتی در این کشور مشغول به تحصیل شوند اما  از مراحل اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا ارائه ی یک سری مدارک و طی کردن مراحلی می باشد که در صورت موفقیت آمیز بودن آن ها می توانید ویزای تحصیلی را کسب نمایید. اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا در میان کشور های دیگر بسیار آسان بوده و یکی از آسان ترین کشور ها در تحصیل و دریافت ویزا است. با اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا می توانید پس از مدتی به راحتی موفق به اخذ اقامت شوید.

مراحل اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا

در صورت اخذ ویزای تحصیلی در این کشور به دلیل  عضویت آن در کشور های شینگن به راحتی می توانید بدون دریافت ویزا به کشور های دیگر سفر کنید. از مراحل اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا ، پس از اخذ مدرک از دانشگاه های ایتالیا نیز شما به راحتی می توانید با کشور های مجاور قرار داد کاری بسته و مشغول به کار شوید. برای دریافت ویزای تحصیلی ایتالیا ابتدا  می بایست مراحل ثبت نام را انجام دهید. که به این منظور می بایست به سفارت مراجعه نمایید. پس از آن باید مدارک مورد نیاز را ارائه دهید. پس از ارائه ی مدارک و انجام کار های مربوط به ثبت نام می توانید اقدام به پذیرش و دریافت ویزای تحصیلی نمایید.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تحصیلی ایتالیا

  1. ترجمه ی مدارک پیش دانشگاهی و دیپلم همراه با ریز نمرات به زبان ایتالیایی به همراه تاییدیه از دادگستری و وزارت امور خارجه
  2. ترجمه ی مدارک لیسانس و فوق لیسانس در صورت تحصیل در مقطع دکترا به همراه ریز نمرات و به صورت ترجمه شده به زبان ایتالیایی
  3. ترجمه ی شناسنامه و مدارک شناسایی به زبان ایتالیایی
  4. ارائه ی گواهی زبان در سطح بی ۲٫ که می توانید با شرکت در آکادمیک به مدت ۲ سال در یکی از مقاطع تحصیلی به زبان انگلیسی و یا ارائه ی نامه ای از دانشگاه که نشان دهنده ی عدم نیاز به مدرک زبان باشد.
  5. در صورت ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی می بایست دروس اخذ شده را شرح دهید.
  6. ۵ قطعه عکس در ابعاد ۳ در ۵ و ۳ در ۴
  7. گذر نامه
  8. دو نسخه از پذیرش دانشگاهی
  9. فرم درخواست ویزا
  10. رزرو بلیط پرواز و هتل
  11. نامه ی تمکن مالی برای تحصیل
  12. پرینت حساب بانکی
  13. پرداخت مبلغ ۵۰ یورو به صورت نقدی

 

مدت دریافت ویزای تحصیلی در کشور ایتالیا

برای دریافت ویزای تحصیلی در این کشور شما می بایست از مدت دریافت آن نیز مطلع باشید. پروسه ی مهاجرت تحصیلی به کشور ایتالیا در حدود ۲ تا ۶ به طول می انجامد. در این میان مدت زمانی که برای دریافت ویزای تحصیلی به طول می انجامد در حدود ۳ ماه می باشد. اما برای این که بتوانید کار های خود را در زمان کوتاه تری انجام دهید در صورت متاهل بودن و اخذ ویزای همراه می توانید مدت کم تری را برای دریافت ویزای تحصیلی سپری نمایید.

 

نظرات شما در مورد این مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیگال اپلای در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: