لیگال اپلای گروه تخصصی مهاجرت و پذیرش تحصیلی

مدرک زبان برای تحصیل در آلمان

مشاهده اطلاعات کامل آلمان

مدرک زبان برای تحصیل در آلمان
مدرک زبان برای تحصیل در آلمانReviewed by Legal Apply on Mar 14Rating: 5.0مدرک زبان برای تحصیل در آلمان - زبلان تحصیلی آلمان - مدارک تحصیلی زبان - تحصیل در آلمانمدرک زبان برای تحصیل در آلمان : ویزای تحصیلی آلمان بدون نیاز به مدرک زبان و شرایط اخذ ویزای تحصیلی آلمان بدون نیاز به مدرک زبان ۲۰۱۸ چیست ، آیا یکی از اهداف شما اخذ ویزای تحصیلی آلمان بدون نیاز به مدرک زبان است؟ آیا علاقمند به تحصیل در آلمان بدون نیاز به مدرک زبان هستید؟ در این مقاله اطلاعات کاملی در این زمینه....مدرک زبان برای تحصیل در آلمان

مدرک زبان برای تحصیل در آلمان

بیشتر مردم کشور آلمان به زبان آلمانی صحبت می کنند که همراه با گویش های مختلف مانند مانی، بادی، بایری، فرانکی، هسی، شوابی، کلنی وساکسی هستند و نوعی تعصب خاصی به زبان کشورخود دارند.

مدرک زبان برای تحصیل در آلمان

سیستم آموزشی کشور آلمان به دلیل حساسیت زیاد دولت آلمان بر زبان آلمانی به نحوی طراحی شده است که تمامی رشته های تحصیلی به زبان آلمانی است و جهت اخذ مدرک لیسانس در کشور آلمان میبایست یک دوره ی چهار ساله را بگذرانید و همچنین باید مدرک دیپلم را داشته باشید تا بتوانید در این دوره شرکت کنید. اما با گذشت زمان و بیشتر شدن رشته های متنوع به زبان انگلیسی راه برای کسانی که در مقطع ارشد قصد ادامه ی تحصیل در کشور آلمان را دارند آسان تر می شود اما برای یافتن کار و ارتباط برقرار کردن با مردم این کشور بهتر است زبان آلمانی را فرا گرفته باشید. جالب است بدانید بهترین دانشگاه های آلمان همچنین بهترین دانشگاه های دنیا نیز می باشند.

در رابطه با گرفتن ویزای تحصیلی در سفارت آلمان مصاحبه ای وجود دارد که باید در نظر داشت که پذیرش شما به چه زبانی است به عنوان مثال اگر پذیرش به زبان آلمانی دارید با آفیسر به زبان آلمانی صحبت کنید اصلا استرس نداشته باشید نیازی نیست شما هم مانند زبان مادری صحبت کنید همین که بتوانید خود را معرفی کرده و انگیزه ی خود را از تحصیل در رشته و دانشگاه پذیرش گرفته شده را بیان کنید کافیست. لازم به ذکر است که مدرک زبان مورد نیاز A1 آلمانی یا آیلس ۶ یا تافل ۸۰ الی ۱۰۰ می باشد.

شرایط پذیرش در مقاطع مختلف تحصیلی در آلمان :

کالج :

مدت زمان کالج در آلمان ۲ ترم است لازم به ذکر است که کالج ها فقط به زبان آلمانی است.

لیسانس :

طول دوره ی تحصیل در مقطع لیسانس ۳ تا ۴ سال است و حتما باید مدرک زبان B1 آلمانی داشته باشید.

مدرک زبان برای تحصیل در آلمان مقطع فوق لیسانس :

با توجه به شرایط تحصیل در آلمان طول دوره ی تحصیل در مقطع فوق لیسانس ۲ تا ۳ سال است (بستگی به رشته و توانایی فرد) و مدرک زبان مورد نیاز آن B2 آلمانی یا ایلس ۶/۵ است.

مدرک زبان برای تحصیل در آلمان مقطع دکتری :

مدت زمان اخذ مدرک دکتری در آلمان ۴ سال می باشد که دانشجو می تواند هم به زبان آلمانی و هم به زبان انگلیسی تحصیل کند که البته دانشجو برای گذراندن تحصیل هر یک از این ها نیازمند مدرک می باشد مثلا اگر بخواهد به زبان انگلیسی تحصیل کند بایستی مدرک آیلتس یا تافل داشته باشد.

جهت کسب اطلاعات جامع در خصوص شرایط تحصیل و اعزام دانشجو به  آلمان با مشاوران لیگال اپلای در تماس باشید

۰۲۱-۸۸۲۸۸۲۰۰

همچنین افرادی که قصد ادامه ی تحصیل در آلمان را دارنند می توانند همسر و فرزند زیر ۱۸ سال خود را با فاصله ی ۶ تا ۱۲ ماه با خود همراه کنند. به صورت همزمان امکان ورود به کشور آلمان وجود ندارد و باید بعد از رسیدن به خاک آلمان دعوتنامه ای فرستاده شود. شخصی که به عنوان همراه در آلمان می باشد حق کار کردن ندارد اما حق تحصیل دارد. داشتن مدرک زبان A2 آلمانی توصیه می شود.

نظرات شما در مورد این مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیگال اپلای در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: