لیگال اپلای گروه تخصصی مهاجرت و پذیرش تحصیلی

قوانین جدید پذیرش تحصیلی اتریش

قوانین جدید پذیرش تحصیلی اتریشReviewed by Legal Apply on Nov 10Rating: 5.0.قوانین جدید پذیرش تحصیلی اتریش

اخیرا مطلع شدیم  متاسفانه یا خوشبختانه  که
از ترم تابستان سال ۲۰۱۹ متقاضیان برای اخذ پذیرش از دانشگاههای اتریش باید براساس چارچوب مقررات واحد اروپایی، در زمان درخواست پذیرش از سطح A2 دانش زبان آلمانی برخوردار باشند.

♦️نکته مهم اینکه از تاریخ صدور مدرک زبان که توسط مدیریت هر دانشگاه به رسمیت شناخته میشود، نباید بیشتر از دو سال گذشته باشد. البته تحصیلات رشته های هنری استثنا می باشند.

البته این متن فقط به عنوان #اطلاعیه قرار گرفته شده و هنوز به طور رسمی و دقیق از طرف سفارت و یا اداره اقامت مطرح نشده،اما به هرحال لازمه که خوندن زبان رو شروع کنید چون از ترم تابستان ۲۰۱۹ برای اپلای به مدرک زبان نیاز دارید.

بنابراین توجه داشته باشید که

دوستانی که در حال آماده کردن مدارک تحصیلی و یا تایید آنها در سفارت اتریش هستند، به این نکته توجه کنند تا به مشکل برنخورند.
دوستان ممکن هست که در ترم پیش رو هم چنان برای اپلای نیازی به ارائه مدرک زبان نباشه چون همینطور که گفته شد فعلا به طور رسمی اعلام نشده است ،اما به هرحال این قانون چه در ترم پیش رو چه در ترم های بعد اعمال میشود ، پس بهتره است  خودتان را برای ارائه مدرک زبان حتی برای ترم پیش رو آماده کنید.

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید