لیگال اپلای گروه تخصصی مهاجرت و پذیرش تحصیلی

فوق لیسانس و دکتری در فنلاند

فوق لیسانس و دکتری در فنلاند
فوق لیسانس و دکتری در فنلاندReviewed by Legal Apply on Mar 12Rating: 5.0فوق لیسانس و دکتری در فنلاند - تحصیل در فنلاند - شرایط تحصیل در فنلاند - بورسیه تحصیلی فنلاندفوق لیسانس و دکتری در فنلاند : کارشناسی ارشد در فنلاند. شرایط تحصیل در فنلاند در مقطع کارشناسی ارشد. برای تحصیل در فنلاند درمقطع فوق لیسانس متقاضی باید دارای مدرک لیسانس از دانشگاه سراسری یا لیسانس با معدل ۱۴ به بالا از دانشگاه آزاد را داشته باشد. در این مقطع کلیه دروس به زبان انگلیسی ارائه می شود و دانشجو موظف....فوق لیسانس و دکتری در فنلاند

فوق لیسانس و دکتری در فنلاند : فوق لیسانس و دکتری در فنلاند، کشور فنلاند به دلیل سرآمد بودن در شیوه های نوین علمی،سطح بالای دانشگاه ها ، هزینه های کم تحصیل و کار گزینه مناسبی به خاطر ادامه تحصیل بعنوان یک کشور خارجی میباشد.

فوق لیسانس و دکتری در فنلاند

هزینه ی تمام دوره های تحصیلی و نیز تحصیلات دانشگاهی در فنلاند برای دانش آموزان بومی رایگان است.

اما اگر به عنوان دانشجو قصد مهاجرت به این کشور را دارید باید بدانید که طبق قانون تصویب شده این کشور ، از اوایل سال ۲۰۱۷ دانشجویان خارجی که خارج از محدوده اتحادیه اروپا باشند باید برای تحصیلات خود شهریه ای را پرداخت کنند که مقدار آن بسته به نوع دانشگاه و شهر محل تحصیل متغیر میباشد.

افرادی که دارای فوق لیسانس هستند به دلیل اینکه مانند مقطع لیسانس مجبور به قبولی در کنکور برای پذیرش این دانشگاه ها نیستند، با شرایط راحت تری میتوانند در مقطع بالاترکشور پذیرفته شوند.

البته مشروط بر اینکه معدل بالای ۱۳ داشته باشند .

برای اخذ پذیرش در دوره ارشد همچنین داشتن نمره ۶٫۵ آیلتس نیز ضروری ست .دانشجویان در این مقطع تحصیلی مشمول دریافت بورسیه های تحصیلی از دولت این کشور نمیشوند.

اما برای کمک به پرداخت هزینه های دانشجویی خود اجازه کار به مدت ۲۰ ساعت در هفته را دارند.

افراد متقاقضی تحصیل در دوره دکتری در کشور فنلاند به خاطر کار بر روی پروژه های تحقیقاتی حقوقی را دریافت میکنند که میتوانند مقدار این حقوق را با تدریس در برخی کلاس های مختص دوره های پایین تر ،افزایش دهند.

جهت کسب اطلاعات جامع در خصوص شرایط تحصیل و اعزام دانشجو به  فنلاند با مشاوران لگال اپلای در تماس باشید

۰۲۱-۸۸۲۸۸۲۰۰

البته در کنار این درامد میتوانند از بورسیه های تحصیلی که فقط مختص مقطع دکتری است هم استفاده کنند.

مدت زمان مجاز کار دانشجویی در این دوره نهایتا ۳۰ ساعت است. به علاوه به دلیل تدریس دروس به زبان انگلیسی در این مقطع فرد باید نمره ۷ آیلتس را کسب کند. .شرط معدل ورود به این پایه ی تحصیلی نیز کسب نمره ۱۵ میباشد.

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *