لیگال اپلای گروه تخصصی مهاجرت و پذیرش تحصیلی

شرایط تحصیل در لهستان

مشاهده اطلاعات کامل لهستان

شرایط تحصیل در لهستان
شرایط تحصیل در لهستانReviewed by Legal Apply on Jan 21Rating: 5.0شرایط تحصیل در لهستان - تحصیل رایگان در لهستان - هزینه تحصیل در لهستان - لیگال اپلایشرایط تحصیل در لهستان : تحصیل در شرایطی که دانشجو مستلزم به پرداخت هزینه در دانشگاههای کشور لهستان می باشد، همانند اخذ پذیرش در مقطعفوق لیسانس کشور لهستان می باشد.شرایط تحصیل در لهستان

شیوه ی آموزشی منحصر به فرد و البته رو به رشد روز افزون و همچنین ارائه شدن ۴۰۰ دوره ی تحصیلی به زبان انگلیسی در کشور لهستان و عواملی از این قبیل، باعث تمایل به مهاجرت، برای بسیاری از دانشجویان خارجی شده است. به گونه ای که هم اکنون در حدود ۴۶۰۰۰ دانشجوی بین المللی از ۱۵۸ کشور دنیا، در دانشگاه های مختلف این کشور مشغول به تحصیل هستند.
بعد از اخذ پذیرش از دانشگاه ها و دریافت روادید تحصیلی لهستان که جزء شرایط اولیه ی تحصیل در لهستان برای دانشجویان بین الملل است، دانشجویان مهاجر می توانند با اطمینان خاطر از کیفیت آموزشی و اعتبار مدرک، در رشته و دانشگاه مد نظر خود، به ادامه ی تحصیلات آکادمیک در این کشور بپردازند.

لهستان

لهستان کشوری است که در اروپای مرکزی قرار گرفته و با داشتن مساحتی در حدود ۳۱۲٫۶۸۵ کیلومتر مربع، مانند پلی شرق و غرب اروپا را به یکدیگر متصل کرده است. این کشور حدود ۳۸٫۵۳ میلیون نفر جمعیت دارد و با آلمان، چک، بلاروس، و روسیه دارای مرز مشترک و همسایگی می باشد.

پایتخت این کشور شهر قدیمی ورشو است که بزرگترین و پرجمعیت ترین شهر کشور نیز هست. شهرهای کراکوف، گدانسک، پوزنان، وروتسلاو، ووج، شچچین، لوبلین، کاتوویسن و بیدگوشچ از شهرهای مهم کشور لهستان هستند. مردم کشور لهستان، اکثرا به زبان لهستانی تکلم می کنند و واحد پولی رایج این کشور، زلوتی است. از لحاظ آب و هوایی این کشور دارای زمستان های بسیار سرد و تابستان های معتدلی می باشد.

تحصیل در لهستان

جهت تحصیل در مقطع لیسانس در کشور لهستان می بایست مدرک زبان انگلیسی داشته باشید. لازم به ذکر است که کشور لهستان با این که یک کشور انگلیسی زبان نیست اما کورس های انگلیسی زیادی را در این مقطع برگزار می کند. مدت زمان تحصیل در مقطع کارشناسی در کشور لهستان ۳ یا ۴ سال به طول می انجامد.

هزینه ی تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در کشور لهستان بسیار مناسب می باشد و افراد زیادی لهستان را به همین علت برای تحصیل انتخاب می کنند. مدت تحصیل در مقطع فوق لیسانس در کشور لهستان ۱ یا ۲ سال به طول می انجامد.

دست یافتن به تحصیل در مقطع دکتری در کشور لهستان، بسیار آسان است؛ چرا که فرد می تواند از طریق اخذ بورسیه ی تحصیلی هزینه های پرداختی را کمتر کند. نکته ی بسیار مهم و قابل ذکر در مقطع دکتری در کشور لهستان این است که دانشگاهها در این مقطع مبلغی حدود ۲۰۰۰ یورو در طول تحصیل به دانشجویان به عنوان حقوق پرداخت می کنند. این مبلغ در واقع کمک هزینه ای برای افراد می باشد تا از پس هزینه های تحصیلی و زندگی راحت تر بر آیند.

هزینه زندگی در لهستان

وضعیت زندگی مردم لهستان در سطح مطلوبی قرار دارد و هزینه های زندگی در لهستان با درآمد حاصله مردمان آن تناسب دارد. هزینه های زندگی در لهستان در مقایسه با کشور های اروپایی و آمریکایی بسیار مناسب تر است. بیشترین هزینه های زندگی در لهستان را نیازهای اساسی مانند مسکن، خورد و خوراک، حمل و نقل، پوشاک و … شامل می شود.

شهریه دانشگاههای لهستان

شهریه دانشگاه های لهستان در مقطع کارشناسی برای سال های اول و دوم در این کشور ۲۰۰۰ یورو در طول یک سال تحصیلی می باشد.

در صورتی که مایل به گذراندن دوره های کار آموزی باشید برای مقاطع دکتری، و کارشناسی ارشد در رشته های پزشکی و یا علوم و هنر می بایست در طول سال ۳۰۰۰ یورو مبلغی به عنوان شهریه پرداخت نمایید.

به علاوه، شهریه دانشگاه های لهستان، برای گذراندن دوره های دروس تخصصی و حرفه ای در رشته ی مختص هر فرد که به صورت دوره های کار آموزی حرفه ای برگزار می نماید مبلغی در حدود ۳۰۰۰ یورو در طول هر یک سال دریافت می نماید.

در صورتی که تمایل به تحصیل در دانشگاه های لهستان به زبان لهستانی داشته باشید می بایست برای گذراندن این دوره ها در دانشگاه های لهستان، مبلغی در حدود ۲۰۰۰ یورو در طول هر سال پرداخت کنید.

به طور کلی میزان شهریه های دانشگاهی در کشور لهستان بستگی به نوع دانشگاه دارد که ممکن است دولتی و یا خصوصی باشد اما به طور میانگین این هزینه ها بین ۲۰۰۰ تا ۶۰۰۰ یورو در طول هر سال متغیر می باشد. در صورتی که رشته ی تحصیلی شما مربوط به یکی از شاخه های مدیریتی باشد شهریه ی پرداختی شما در طول هر یک سال مبلغی در حدود ۸۰۰۰ تا ۱۲۰۰۰ یورو می شود.

دانشگاههای لهستان

در کشور لهستان بیش از ۵۰۰ دانشگاه وجود دارد. از این ۵۰۰ دانشگاه بسیاری از آن ها در بخش خصوصی فعالیت دارند. ۱۲ دانشگاه کشور لهستان جزء ۱۵۰ دانشگاه برتر در دنیا می باشد. از معتبرترین و بهترین دانشگاههای لهستان می توان به دانشگاه ورشو در شهر ورشو پایتخت لهستان و دانشگاه jagiellonian (UJ) و دانشگا ه ووج یا همان لودز که دانشگاه پزشکی است، نام برد.
دانشگاه دولتی ورشو از بهترین دانشگاههای لهستان است. این دانشگاه بزرگترین دانشگاه لهستان می باشد. که در رتبه ۶ در بین دانشگاههای معتبر اتحادیه اروپا قرار دارد. در حال حاضر ۶۰۰۰۰ دانشجو در دانشکده ها و رشته های مختلف این دانشگاه به تحصیل پرداخته اند. یکی دیگر از بهترین دانشگاههای لهستان دانشگاهjagiellonian (یاگیلونیا) می باشد که پس از دانشگاه ورشو در رتبه ۷ م در بین دانشگاههای معتبر اتحادیه اروپا قرار دارد. این دانشگاه در شهر کراکوف لهستان قرار دارد و حدود ۵۰۰۰۰ دانشجو در آن مشغول به تحصیل در لهستان می باشند. سومین دانشگاه معتبر لهستان دانشگاه لودز یا ووج است که در ردیف بهترین دانشگاه های لهستان قرار می گیرد. نام مستعار این دانشگاه منچستر لهستان است. دانشگاه لودز یکی از پر طرفدارترین دانشگاهای لهستان برای ادامه تحصیل دانشجویان بین المللی در رشته های پزشکی محسوب می شود.

ویزای تحصیلی لهستان

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی لهستان:

• ارائه ی مدارک شناسایی و تحصیلی که باید به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد. بنابراین نیازی به ترجمه ی مدارک به زبان لهستانی نمی باشد.
• ارائه ی فرم روادید که باید تکمیل و امضا شده باشد.
• ارائه ی پاسپورت که الزاما باید دارای ۶ ماه تاریخ اعتبار باشد. همچنین علاوه بر اصل پاسپورت یک کپی دیگر نیز باید از آن ارائه شود.
• در صورتی که فرد دارای ویزای قبلی بوده باشد باید از آن هم یک نسخه کپی گرفته و همراه با دیگر مدارک تحویل سفارت دهد.
• ارائه ی اصل شناسنامه و کارت ملی به همراه کپی از آن ها ضروری است. لازم به ذکر است که این مدارک باید دارای تاییدیه از وزارت امور خارجه و                 همچنین دادگستری باشد.
• رزرو بلیط هواپیما
• ارائه ی بیمه ی مسافرت پزشکی که باید حداقل ۳۰۰۰ یورو اعتبار داشته باشد.
• پول نقد که باید مبلغی حدود ۶۰ یورو باشد.
• ارائه ی اصل دعوت نامه از دانشگاه مربوطه ضروری است.
• ارائه اصل مدرکی که مبنی بر پرداخت شهریه ی دانشگاه مورد نظر می باشد.
• همچنین تمامی مدارک تحصیلی فرد از دیپلم به بالا به زبان انگلیسی باید ارائه داده شود.
• رزرو هتل جهت چند روز اول اقامت در لهستان ( تا زمانی که فرد متقاضی برای اقامت در خوابگاه و یا اجاره ی آپارتمان اقدام کند. )

شرایط عمومی تحصیل در لهستان

یکی از ضروریات مربوط به شرایط تحصیل در لهستان، ارائه دادن مدرک زبان انگلیسی به دانشگاه ها می باشد.
به علاوه برخی از دانشگاه ها، داشتن و ارائه ی مدارکی مانند مقاله و توصیه نامه و… را به عنوان مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش از آن دانشگاه خاص وتکمیل مدارک و شرایط تحصیل در لهستان، قرار داده اند.
نیز اینکه مدارس هنر و تربیت بدنی قبولی در آزمون استعداد یابی را علاوه بر امور و مدارک دیگر، جزء شرایط تحصیل در لهستان در این رشته ها، تعریف کرده اند.

دوره های مختلف کارشناسی در لهستان

برای دوره ی کارشناسی در این کشور علاوه بر ارائه دادن مدارک و ریزنمرات دوره تحصیلی قبل، چون اکثر دروس به زبان لهستانی تدریس می شوند داشتن مدرک زبان لهستانی الزامی است و دانشجو باید دوره ی زبان لهستانی را در این کشور سپری کند.
از سال ۲۰۰۷ به بعد سیستم آموزش عالی کشور لهستان به سه دوره ی کارشناسی( لیسانس)کارشناسی ارشد و دکتری تقسیم شد. که شرایط تحصیل در لهستان را در دوره های مختلف، قدری تغییر داده است.
از جمله شرایط تحصیل در لهستان مربوط به طول دوره های مختلف دانشگاهی و مدارک هر کدام،
می شود. در ادامه مطلب، شرایط تحصیل در لهستان در دوره های مختلف را به تفکیک بیان خواهد شد.

تحصیل در مقطع ارشد در لهستان

یکی از شرایط تحصیل در لهستان برای این دوره این است که اگر دانشجویی مدرک زبان انگلیسی نداشته باشد می تواند بعد از پذیرش گرفتن از دانشگاه، دوره های زبان را در کالج های این کشور بگذراند و بعد از آن وارد دانشگاه شود. همچنین دانشجو برای ثبت نام اولیه در این مقطع باید میزان ۲۰۰ تا ۲۵۰ یورو را پرداخت نماید. این مبلغ به دانشجو عودت داده نمی شود.
یکی از شرایط تحصیل در لهستان برای فردی که دارای دیپلم کالج باشد، این است که می تواند بعد از طی کردن ۲ تا ۵ سال، می تواند مدرک کارشناسی ارشد خود را بگیرد.

دوره ی دکتری در لهستان

از شرایط تحصیل در لهستان برای دوره ی دکتری که مساعد به حال دانشجواست این است که برای پذیرش در این مقطع، شرط معدل وجود ندارد، ولی دانشجو بعد از ارائه دادن مدرک ارشد و زبان انگلیسی، باید در آزمون ورودی که برای هر دانشگاه تعریف شده است شرکت نماید. نیز اینکه، یک استاد راهنما برای ارائه پایان نامه داشته باشد. داشتن تالیفات گوناگون و یا مقاله ی بین المللی از دیگر شرایط تحصیل در این دوره می باشد.

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *