لیگال اپلای گروه تخصصی مهاجرت و پذیرش تحصیلی

شرایط تحصیل در اسلوونی

شرایط تحصیل در اسلوونی
شرایط تحصیل در اسلوونیReviewed by Tel: 021-882 882 00 on Jan 23Rating: 5.0شرایط تحصیل در اسلوونی - تحصيل رايگان در اسلوونی - تحصيل در اسلوونیشرایط تحصیل در اسلوونی : شرایط تحصیل و اعزام دانشجو به اسلوونی تحصیل در اسلوونی یکی از راههای ورود به کشور اسلوونی و مهاجرت از طریق ویزای تحصیلی میباشد.با جمعیت نزدیک به دو میلیون نفر در جنوب اروپای مرکزی قرار دارد کشور اسلوونی از شمال این کشور با اتریش، از جنوب با کشور کرواسی، از غرب با کشور ایتالیا و از سمت شمال ....شرایط تحصیل در اسلوونی

تحصیل در کشور اسلوونی یک موقعیت بسیار عالی برای افرادی است که این کشور را جهت تحصیل انتخاب می کنند. کشور اسلوونی یک کشور منحصر به فرد و عالی می باشد. تحصیل در این کشور موجب می شود تا فرد با شرایط این کشور نظیر فرهنگ و زبان مردم و شرایط تحصیل در اسلوونی آشنا شود. در حال حاضر حدود ۲۰۰۰ دانشجو در کشور اسلوونی مشغول ادامه تحصیل هستند. جهت تحصیل در کشور اسلوونی ابتدا باید از شرایط تحصیل در اسلوونی مطلع شد. اینکه آیا شرایط تحصیل در اسلوونی برای ایرانیان مناسب است؟ و یا اینکه تحصیل در کشور اسلوونی مزیتی برای ایرانیان دارد؟ در ادامه ی متن به این قبیل سوالات پاسخ داده خواهد شد.

معرفی کشور اسلوونی

کشور اسلوونی با پایتخت لوبلیانا، در جنوب اروپای مرکزی قرار دارد. این کشور با جمعیتی حدود دو میلیون و شصت هزار نفری در غرب با ایتالیا، از شمال شرق با مجارستان، از شمال با اتریش، از جنوب شرقی با کرواسی هم جوار است. شهر لوبلیانا که پایتخت کشور اسلوونی است بزرگترین شهر این کشور می باشد و بیشترین جمعیت مردم این کشور در شهر لوبلیانا زندگی می کنند. کشور اسلوونی از اعضای اتحادیه اروپا است که در سازمان ملل متحد نیز عضویت دارد.

تحصیل در اسلوونی

تحصیل دراسلوونی در دوره ی لیسانس که حدود ۴ سال به طول می انجامد با زبان اسلوونیایی صورت می گیرد، که این خود دانشجو را از داشتن مدرک زبان و ارائه ی آن به دانشگاه بی نیاز می کند. تحصیل در اسلوونی در دو دوره ی دیگر دانشگاهی، یعنی کارشناسی ارشد و دکتری از لحاظ مدت زمان تحصیل مانند سایر کشورهای اروپایی بوده و زمانی در حدود ۱ تا ۲ سال را به خود اختصاص می دهد. که البته دانشجو برای ادامه تحصیل در هر دوی این مقاطع، نیاز مبرم به داشتن مدرک زبان انگلیسی دارد. یکی از عوامل مهم و تاثیر گذار در اخذ پذیرش دانشگاهی در این دو دوره در کشور اسلوونی، نمرات مربوط به دوره ی قبل تحصیلی است که هر چه این نمرات بالا باشد شانس فرد برای ادامه ی تحصیل در اسلوونی در مقاطع بالای دانشگاهی بیشتر می شود.

هزینه زندگی در اسلوونی

هزینه زندگی در اسلوونی شامل هزینه های حمل و نقل، اجاره خانه، خوراک و پوشاک و مسکن و… می باشد. هزینه زندگی در اسلوونی حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ یورو در طول سال است که هزینه های گفته شده را شامل می شود. قیمت اجاره های خانه های آپارتمانی بسته به نوع و متراژ آپارتمان متفاوت می باشد به گونه ای که شما برای اجاره ی یک آپارتمان مبله ی معمولی به متراژ ۴۵ متر، ۵۴۱ یورو می بایست پرداخت کنید. در صورتی که برای اجاره ی یک آپارتمان ۴۵ متری با امکانات عالی ۶۷۶ یورو باید پرداخت کنید . هزینه ی مواد غذایی در این کشور به این گونه می باشد که قیمت برای تهیه ی هر کیلو گوشت تقریبا ۵ یورو و قیمت هر کیلو برنج در حدود ۱ یورو است که باز هم این هزینه ها بستگی به نوع برنج و گوشتی که استفاده می کنید، دارد. به طور کلی هزینه زندگی در اسلوونی همانند دیگر کشورها بستگی به نحوه ی زندگی افراد دارد در صورتی که فرد یک شیوه ی پر خرج برای زندگی خود داشته باشد و بخواهد در یک خانه ای عالی با امکاناتی بسیار خوب و در یک شهر معروف در کشور اسلوونی زندگی کند می بایست هزینه ای بیشتر از یک زندگی معمولی پرداخت کند.

شهریه دانشگاههای اسلوونی

بر اساس سیستم آموزشی کشور اسلوونی مقاطع تحصیلی در دانشگاههای اسلوونی شامل سه دوره کارشناسی، کارشناسی ارشد و مقطع دکتری می باشد. دوره تحصیل کارشناسی در دانشگاههای اسلوونی حدود ۳ تا ۴ سال می باشد. شهریه دانشگاههای اسلوونی در مقطع کارشناسی حدود ۲۰۰۰ یورو در سال است. مقطع کارشناسی ارشد در کشور اسلوونی نیز یک دوره دو ساله است. دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاههای اسلوونی بایستی سالیانه در حدود ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ یورو به دانشگاه شهریه پرداخت نمایند. شهریه دانشگاههای اسلوونی در مقطع دکتری که ۲ تا ۴ سال می باشد در حدود ۵ هزار یورو در سال است. البته شهریه دانشگاههای اسلوونی در قبال آموزش با کیفیتی که در اختیار دانشجویان قرار می گیرد، بسیار مناسب و مقرون به صرفه است.

دانشگاههای اسلوونی

از دانشگاههای معتبر اسلوونی می توان به دانشگاههای لیوبلیانا، ماری بور و پریموسکا نام برد که بهترین دانشگاههای اسلوونی می باشند. دانشگاه لیوبلیانا از قدیمی ترین دانشگاه های اسلوونی می باشد که جزء ۴۰۰ دانشگاه برتر جهان است. در این دانشگاه، بیشتر رشته های مهندسی و فن آوری اطلاعات تدریس می شود. دانشجویان برای تحصیل در این دانشگاه بایستی در حدود ۵۰۰۰ یورو سالانه شهریه پرداخت نمایند.

ویزای تحصیلی اسلوونی

یکی از راه های ورود به کشور اسلوونی که بهترین راه هم هست، دریافت ویزای تحصیلی آن می باشد که در سال های گذشته همین امر، آمار مهاجرین تحصیلی به این کشور را افزایش داده است. اخذ ویزای تحصیلی اسلوونی همواره به عنوان راهی آسان برای ورود به سراسر اتحادیه ی اروپا نیز شناخته می شود.

دانشجو ملزم به ارائه ی مدارکی برای اخذ ویزای تحصیلی اسلوونی می باشد که عبارتند از:

شرایط تحصیل در اسلوونی

تحصیل در اسلوونی یکی از راه های مهاجرت و ورود به این کشور می باشد. کشور اسلوونی دارای دانشگاه های خوب و مطرح در سراسر دنیا است. شرایط تحصیل در اسلوونی به این صورت است که فرد برای گذراندن تحصیلات تکمیلی در مقطع لیسانس می بایست دارای مدرک زبان اسلوانیایی باشد. طول مدت دوره ی لیسانس در کشور اسلوونی ۴ سال است. لازم به ذکر است که طبق شرایط تحصیل در اسلوونی در صورتی که شما مدرک زبان نیز نداشته باشید با این حال می توانید در دانشگاه های اسلوونی مشغول به ادامه تحصیل شوید.
تحصیل در دوره ی کارشناسی ارشد و دکترا در کشور اسلوونی به زبان انگلیسی نیز امکان پذیر است. طول تحصیل در دوره ی کارشناسی ارشد و دکترا در کشور اسلوونی دو یا سه ساله می باشد.
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای دانشجویی در کشور اسلوونی
برای تحصیل در هر کشوری شما نیازمند اخذ ویزای تحصیلی در آن کشور هستید. شرایط تحصیل در اسلوونی به صورتی است که که فرد جهت تحصیل در کشور اسلوونی نیازمند اخذ ویزای تحصیلی است. جهت اخذ ویزای تحصیلی شما می بایست مدارکی را دارا باشید که در متن زیر سایر این مدارک ذکر شده است.
۱٫ ارائه ی اصل پاسپورت
۲٫ ارائه ی اصل فرم درخواست ویزا که می بایست توسط فرد امضا شده باشد.
۳٫ ارائه ی ۲ قطعه عکس رنگی به صورتی که زمینه ی سفید داشته باشد.
۴٫ ارائه ی پرینت از گردش ماهی ۳ ماه گذشته به منظور نشان دادن وضعیت مالی مناسب و توانایی تحصیل در این کشور.
۵٫ ارائه ی گواهی سلامت.
۶٫ مدارک شناسایی مانند شناسنامه و کارت ملی
۷٫ ترجمه ی گواهی نداشتن سابقه ی سوء پیشینه به زبان انگلیسی.
لازم به ذکر است که قبل از درخواست ویزای تحصیلی فرد می بایست ابتدا اقدام به اخذ پذیرش در دانشگاه مورد نظر نماید به این معنی که شرط اصلی اخذ ویزای تحصیلی اخذ پذیرش می باشد.
مدارک لازم جهت اخذ پذیرش از دانشگاههای اسلوونی
۱٫ ارائه ی اصل مدارک دیپلم، پیش دانشگاهی در صورت اقدام برای کارشناسی
۲٫ همچنین فرد می بایست تمامی ریز نمرات را در مقاطع دیپلم و پیش دانشگاهی و لیسانس به دانشگاه ارائه دهد ( برای اقدام در مقطع کارشناسی ارشد)
۳٫ ارائه ی مدارک مورد نیاز برای مقطع دکتری شامل دانشنامه ی ارشد به همراه ریز نمرات، داشتن رزومه ی علمی
۴٫ ارائه ی پاسپورت.
به اطلاع عزیزان متقاضی تحصیل در اسلوونی می رساند که در ایران سفارت کشور اسلوونی وجود نداشته و فرد می بایست در سفارت ترکیه کار های لازمه را انجام دهد.

مشاوره تلفنی رایگان کاریابی بین المللی 11 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 00 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی کشورهای انگلیسی زبان 470 690 22 - 021

نظرات شما در مورد این مقاله

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره تلفنی رایگان کاریابی بین المللی 11 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 00 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی کشورهای انگلیسی زبان 470 690 22 - 021