لیگال اپلای گروه تخصصی مهاجرت و پذیرش تحصیلی

شرایط تحصیل در اتریش

مشاهده اطلاعات کامل اتریش

شرایط تحصیل در اتریش
شرایط تحصیل در اتریشReviewed by Tel: 021-882 882 00 on Jan 15Rating: 5.0شرایط تحصیل در اتریش - تحصيل رايگان در اتريش - تحصيل در اتريش - هزينه تحصيل در اتريش.شرایط تحصیل در اتریش

شرایط تحصیل در اتریش

چرا تحصیل در اتریش؟

اتریش یکی از ۱۵ کشور ثروتمند جهان است که با ارائه یک بازار کار پر رونق و استثنایی، فرصت های گوناگون شغلی و یکی از بالاترین استانداردهای زندگی در جهان، توانسته است سالیانه مهاجران زیادی را جذب نماید. علاوه بر این صنعت گردشگری مدرن، مکان های جذاب تاریخی و مناظر کوهستانی زیبای این کشور مورد استقبال زیاد مسافران خارجی و همچنین دانشجویانی قرار گرفته است که مایل به تحصیل در یکی از رشته های تحصیلات عالی در دانشگاه  های معتبر اتریش هستند. اما شرایط تحصیل در اتریش یکی از موضوعات مهمی است که هر دانشجوی بین المللی در ابتدا می بایست در مورد آن تحقیقات زیادی را انجام دهد. به همین منظور در این مقاله به برخی از مهم ترین مسائل مربوط به ادامه تحصیل در اتریش پرداخته شده است.

دانشگاه‌ های اتریش 

اتریش یک کشور رویایی برای ادامه تحصیل است. فرصت های بی نظیر این کشور به همراه بهترین کالج ها و دانشگاه ها می تواند برای بسیاری از دانشجویان خارجی جذاب باشد. تصور کنید در حال راه رفتن در یک میدان باستانی شهر برای رسیدن به کلاس درس خود در یک کاخ واقعی هستید! این منظره  قطعا شما را مسحور خواهد کرد. اتریش دوره های آموزش عالی را تحت نظارت و تأمین مالی وزارت علوم و تحقیقات فدرال ارائه می دهد. ۱۲ دانشگاه خصوصی و ۲۲ دانشگاه دولتی این کشور برای دانشجویان داخلی و خارجی فهرست جامعی از برنامه ها و دوره های تحصیلی را در قالب یک سیستم آموزشی عالی پیشرفته  فراهم می کند تحصیل در دانشگاه‌ های معروف اتریش در کل دنیا شناخته شده و معتبر است.

در وین، پایتخت این کشور، شما می‌توانید محبوب ترین و حتی قدیمی ‌ترین دانشگاه ‌های اروپایی را پیدا کنید، برای مثال، دانشگاه وین یکی از معتبرترین دانشگاه‌ های اروپایی است و در سطح دانشگاه‌ های افسانه‌ای آکسفورد،کمبریج و یا سوربن قرار دارد. اما علاوه بر آن تعداد زیادی از دانشگاه ‌های اتریش همچون  دانشگاه گراتس،دانشگاه اینسبروک،دانشگاه فنی وین و دانشگاه زیگموند فروید نیز در صدر فهرست دانشگاه‌ های برتر سراسر جهان قرار دارند.

در دانشگاه‌ های اتریشی دوره های کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکترا ارائه می شود و شرایط بسیار منحصر به فرد این دانشگاه ها برای پذیرش دانشجویان بین المللی، آنها را به یک گزینه انتخابی مناسب برای بسیاری از افراد تبدیل کرده است.شایان ذکر است پس از اتمام دوره تحصیلی در هر یک از این مقاطع ، امکان کاریابی در این کشور وجود خواهد داشت و بنابراین به دانشجویان اجازه داده می شود تا در طول مدت یک سال در جستجوی کار باشند  که در این صورت می توانند نوع اقامت خود را از ویزای تحصیلی به ویزای کاری تغییر دهند.

شرایط پذیرش در دوره های مختلف در دانشگاه های اتریش

 اخذ مدرک کارشناسی (لیسانس) در اتریش معمولا سه تا چهار سال طول می کشد و ایرانیانی که خواهان تحصیل در این مقطع هستند برای پذیرش در دانشگاه های دولتی این کشور می بایست در ابتدا در کنکور سراسری ایران در دانشگاه دولتی قبول شده باشند و یا  این که در حال حاضر در یکی از دانشگاه های دولتی کشورمان مشغول به تحصیل باشند. همچنین لازم به ذکر است اخذ پذیرش در دانشگاه های دولتی این کشور نیازمند دارا بودن حداقل مدرک A2  در زبان آلمانی یعنی زبان رسمی این کشور است. اما خوشبختانه شرایط تحصیل در دانشگاه های خصوصی این کشور آسان تر بوده و کافی است مدارک مربوط به دوره های دیپلم و پیش دانشگاهی و  مدرک زبان آیلتس  با سطح قبولی ۶ ، به دانشگاه مورد نظر ارائه شود.

 اخذ مدرک کارشناسی ارشد نیز در دانشگاه های دولتی و خصوصی کشور اتریش متفاوت است. برای مثال از شرایط الزامی پذیرش در دانشگاه های دولتی دارا بودن مدرک زبان آلمانی حداقل A2  است. اما در این دوره نیز افراد امکان ادامه تحصیل در دانشگاه های خصوصی آن هم زبان انگلیسی را خواهند داشت اما هزینه های تحصیلی در این صورت افزایش خواهد یافت. مدت زمان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد ۲ سال است و  قبولی در تعدادی از رشته ها همچون علوم ارتباطات، علوم محیطی و روانشناسی دانشگاه وین، نیاز به قبولی در آزمون ورودی دارد.

برای تحصیل در مقطع دکتری در دانشگاه های دولتی مدرک زبان آلمانی  C1 و در دانشگاه های خصوصی سطح آیلتس ۷ زبان انگلیسی مورد نیاز است همچنین به علت ماهیت تحقیقاتی این مقطع، دانشجویان باید رزومه علمی مناسبی را نیز ارائه دهند که در نهایت می بایست توسط استاد راهنما و یا سوپروایزر رزومه و پروپوزال تایید گردد. تحصیل افراد در این مقطع معادل یک فرصت شغلی خواهد بود که متناسب با رشته و پروژه تحقیقاتی خود حقوق دریافت خواهند کرد. مدت زمان اخد مدرک دکتری در اتریش معمولا با توجه به مدت زمان انجام پروژه تحقیقاتی دانشجو متفاوت خواهد بود که معمولا دو تا سه سال است و بعد از اتمام تحصیلات در این مقطع، بسیاری از فارغ التحصیلان در صورت تمایل در همان دانشگاه مشغول به کار خواهند شد.

آب و هوای کشور اتریش

اتریش کشوری است که به علت قرارگرفتن بر روی دامنه کوه های آلپ، بیشتر روزهای سال را با بارش باران و برف همراه است بنابراین آب و هوای این کشور حتی در طول تابستان نیز مرطوب و معتدل خواهد بود اما خوشبختانه اتریش سرمای سختی ندارد و شرایط زندگی در این آب و هوا برای ایرانیان مناسب خواهد بود.

شرایط و هزینه های زندگی و تحصیل در اتریش

در دل اروپا، اتریش در تاریخ فرهنگی خود به ویژه در هنر شهرت زیادی دارد. به عنوان یک دانشجوی ساکن اینجا شما می‌توانید از نمایشگاه‌ های هنری،کنسرت‌ ها، تئاترها، فستیوال‌ها و حتی مناظر طبیعی بی نظیر و بکر آن ، بیشترین لذت را ببرید. قرار گرفتن این کشور بر روی دامنه کوه ‌های آلپ اتریش را بسیار کوهستانی ساخته است و اسکی از تفریحات قدیمی مردم این سرزمین می باشد. هزینه کلی زندگی در اتریش با  وجود کیفیت زندگی بسیار بالا باز هم در مقایسه با دیگر کشورهای اتحادیه اروپا پایین تر است، که این خبر خوبی برای دانشجویانی است که قصد ادامه تحصیل در این کشور را دارند.

وین پایتخت کشور اتریش و بزرگ‌ ترین شهر آن است که حدود یک سوم جمعیت کشور را تشکیل می‌دهد و جامعه بزرگی از دانشجویان داخلی و خارجی در آن مشغول به تحصیل هستند.دیگر مقصدهای محبوب دانشجویان  در این کشور عبارتند از گراتس، اینسبروک، لینتس و زالتسبورگ.تحصیل در دانشگاه های دولتی اتریش تقریبا رایگان خواهد بود اما برای پذیرش در دانشگاه های خصوصی باید متناسب با رشته و دانشگاه مورد نظر هزینه پرداخت شود. همچنین باید انتظار داشته باشید که برای ثبت نام در دانشگاه های علوم کاربردی، شهریه بالاتری را پرداخت نمایید. دانشجویان ایرانی که خواهان  کار نیمه وقت و همزمان با تحصیل در اتریش هستند باید توسط کارفرما مجوز دریافت نمایند، تعداد مجوز کار در کنار تحصیل در اتریش محدود بوده و با حداقل درآمد نیروی کار در این کشور و یا حداکثر سه ماه به صورت تمام وقت در تعطیلات اعطا می شود .

 

 

 

شرایط تحصیل در اتریش طوری است که برای اخذ پذیرش برای دانشجویان خارجی نیاز به مدرک زبان آلمانی نمی باشد و دانشجو می تواند پس از اخذ پذیرش در کشور مربوطه دوره های زبان را طی کند. برای افرادی که آشنایی به زبان آلمانی ندارند سه ترم نیاز است که دوره زبان بگذرانند.

 

هزینه دوره زبان برای هر ترم ۳۸۰ یورو میباشد.اتریش مهد موسیقی و معماری در دنیا بوده و دانشجویان فارغ التحصیل مخصوصا در این رشته ها دارای امتیاز بالایی در کل دنیا جهت ادامه تحصیل و کار می باشند. و هزینه های تحصیل در این دانشگاه ها در تمامی مقاطع و درتمام رشته ها تک نرخی و تقریبا رایگان می باشد.شهریه هر ترم ۳۸۰ یورو ( نصف شهریه دانشگاه آزاد در مقطع لیسانس و یک چهارم شهریه دانشگاه آزاد در مقطع فوق لیسانس) می باشد، که با شرایط معدلی مختلف بیشتر این مبلغ نیز به دانشجو مسترد می گردد .

تحصیل در کشور اتریش به دلایل زیادی، از جمله سیستم گسترده ی آموزشی کشور اتریش و فرصت های آموزشی که در دانشگاههای این کشور وجود دارد علاقه مندان زیادی برای دانستن شرایط تحصیل در اتریش وجود دارد. این در حالی است که تحصیل در کشور اتریش یکی از راههای مهاجرت به این کشور و اقدام برای گرفتن اقامت دائم در کشور اتریش می باشد.

 اتریش

کشور اتریش در مرکز اروپا قرار دارد و جمعیتی بالغ بر ۸٫۱۸۹٫۰۰۰ نفر دارد. کشور اتریش شاید از نظر مساحت به اندازه ی کشور امارات باشد یعنی کوچکتر از کشور پرتغال و کمی بزرگتر از کشور اسکاتلند. اتریش دارای ۹ ایالت است که در همسایگی کشور های آلمان، اسلواکی، ایتالیا، اسلوونی، مجارستان، سوئیس و جمهوری چک است. پایتخت این کشور شهر وین است که جمعیت یک میلیون و ۵۲۳ هزار نفری دارد که حدود ۲۰ درصد از کل جمعیت اتریش در این شهر زندگی می کنند و بقیه جمعیت آن در شهرستان ها هستند.

شرایط تحصیل در اتریش

تحصیل در اتریش از امکانات زیادی برخوردار است کشور اتریش کشوری بسیار مناسب برای تحصیل می باشد که این موضوع به دلیل شرایط تحصیل در اتریش عالی در این کشور است.

سیستم آموزشی در کشور اتریش به گونه ای است که از یک سنت قدیمی پیروی می کند به طوری که از عالی ترین متد های روز در اموزش استفاده می شود.عوامل دیگر موثر برای تصمیم گیری اقامت در اتریش عبارتند از امنیت اجتماعی بالا، ثبات اقتصادی و مهمان نوازی گرم اتریشی ها می باشد.

سیستم آموزشی اتریش طیف گسترده ای از فرصت های آموزشی را ارائه می دهد. روش های زیادی برای مهاجرت به اتریش وجود دارد، اما بسیاری افراد جهت مهاجرت به اتریش معمولا از طریق تحصیل اقدام می کنند، که پس از اخذ اقامت تحصیلی و اخذ پذیرش تحصیلی نسبت به اخذ تابعیت یا شهروندی میتوانند اقدام کنند.

 

هزینه زندگی در اتریش

 

اتریش یکی از کشورهای ثروتمند دنیاست اما با این جود هزینه های زندگی جاری در این کشور خیلی بالا نیست. هزینه های مربوط به خوراک و پوشاک و مسکن و حمل و نقل از جمله هزینه های عمده در این کشور هستند که فرد مهاجر حتما باید در جریان مقدار آن ها قرار بگیرد.

این هزینه ها در هر سال بنا به متغیرهای اقتصادی، تغییر می کند و در هر سال رشد اندکی را دارد. البته باید در نظر داشت که طبق سلیقه و نوع خرج افراد هم ، این ارقام می توانند تغییر کنند. لذا ارقامی که ارائه می شود به صورت تقریبی می باشد. میزان درآمد افراد بستگی به نوع شغل و درآمد ماهانه آن دارد.

 

شهریه دانشگاههای اتریش

 

دانشجویانی که در مقطع لیسانس و فوق لیسانس دانشگاه های اتریش تحصیل می کنند تقریبا شهریه ای برای تحصیل پرداخت نمی کنند و شهریه دانشگاهها در اتریش بسیار پایین است.

 دانشجویان ساکن کشورهای اتحادیه اروپا (کسانی که یک مدرک را در اتحادیه اروپا اخذ کرده اند و یا با انتقالی به صورت عمومی  وارد دانشگاههای اتریش شوند ) فقط ترمی ۱۸ یورو به اتحادیه دانشجویی شهریه پرداخت می کنند که این مبلغ به مثابه ی تحصیل رایگان برای آن ها تلقی می شود.

این در حالی است که برای دانشجویانی که از کشور هایی غیر از کشور های اتحادیه ی اروپا هستند علاوه بر ۱۸ یورو مبلغ ۷۲۶٫۷۲ شهریه به صورت سالیانه در نظر گرفته شده است. در صورتی که فرد بخواهد در رشته های تخصصی مقطع دکتری به زبان انگلیسی تحصیل نماید باید مدرک آیلتس زبان را به دانشگاه ارائه نماید. شهریه دانشگاهها در اتریش در مقطع دکتری برای هر ترم در حدود ۳۸۵ تا ۷۵۰ یورو است.

 

دانشگاههای اتریش

کشور اتریش دارای۲۲ دانشگاه دولتی، ۲۷ کالج، ۱۲ دانشگاه خصوصی، ۹ کالج آموزش و پرورش و ۲۱ دانشگاه علوم کاربردی غیر دولتی است و شرایط تحصیل در اتریش بسیار عالی است.

 از مهم ترین و معتبر ترین دانشگاه های اتریش و مراکز آموزش عالی آن می توان به دانشگاه های  وین، دانشگاه اقتصاد وین، دانشگاه دامپزشکی وین، دانشگاه علوم پزشکی وین، دانشگاه هنرهای کاربردی وین، آکادمی هنرهای زیبای وین، دانشگاه تکنیک وین، دانشگاه فنی وین، دانشگاه خصوصی زیگموند فروید، دانشگاه خصوصی مودال، دانشگاه خصوصی وبستر وین، دانشگاه منابع طبیعی، دانشگاه موسیقی و هنرهای نمایشی وین، یوهان کپلر لینزهنر گراتس، پزشکی گراتس و دانشگاه تکنیک گراتس اشاره کرد.

ویزای تحصیلی اتریش

افراد بسته به کشور محل اقامت و مدت زمان اقامتشان، به اخذ ویزای آن کشور نیازمند هستند. به گونه ای که بدون ارائه دادن این ویزاها اجازه عبور از مرزهای کشور را ندارند.

مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی اتریش

شرایط تحصیل در اتریش در مقطع لیسانس

 

طول دوره ی لیسانس در اتریش برای برخی رشته ها سه سال و برای برخی دیگر حدودا چهار سال است. مزیت دیگری که دانشگاهای اتریش دارند قرار گرفتن واحدهای درسی در سیستم انتقال اروپا یا همان (ECTS) است که هر دانشجوی لیسانس باید برای اخذ مدرک کارشناسی ترمی ۳۰ واحد براساس ECTS پاس کند و نمره ی لازم را بگیرد که در مجموع برای رشته های ۳ سال می شوود ۱۸۰ واحد و برای دانشجویان رشته های ۴ ساله می شود ۲۴۰ واحد درسی که باید در این سیستم انتقال اعتبار اروپا بگذرانند. انواع رشته های علوم انسانی، علوم طبیعی، علوم کسب و کار و ریاضیات و غیره در این مقطع در دانشگاههای اتریش در حال تدریس است.

تحصیل در اتریش در مقطع فوق لیسانس

طول دوره ی تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در اتریش با توجه به برنامه های درسی بین یک سال تا ۳ سال است. گذراندن واحدهای درسی در سیستم انتقال اعتبار اروپا یا (ECTS) در این مقطع نیز وجود دارد بدین ترتیب که در هر ترم دانشجو باید ۳۰ واحد در این سیستم با کسب نمره ی لازم را بگذراند. بر همین اساس اگر طول دوره ی فوق لیسانس یک سال باشد حداقل ۶۰ واحد درسی در سیستم انتقال اعتبار اروپا گذرانده می شود و اگر دوساله باشد ۱۲۰ واحد درسی. در بسیاری از رشته های تحصیلی در دانشگاههای اتریش تدوین پایان نامه ی علمی بخشی از مطالعات مقطع فوق لیسانس به حساب می آید.

شرایط تحصیل در اتریش در مقطع دکتری

برای تحصیل دکتری در اتریش دو سیستم آموزشی وجود دارد یکی گرفتن مدرک دکتری طی سه سال از طریق دوره های دکتری بولونیا و دیگری همان سیستم قدیمی که فرد دانشجو پس از اتمام دوران کارشناسی وارد مقطع دکتری شده و طی پنج سال مدرک این مقطع را اخذ می نماید.

بدین ترتیب که دو سال اول آن به مثابه ی کارشناسی ارشد تلقی شده و بقیه ی آن برای تحصیل در مقطع دکتری می باشد. پذیرش در برخی دانشگاههای اتریش بدون مدرک زبان امکان پذیر است به طوری که شما پس از پذیرش می توانید دوره های زبان را در دانشگاه مقصد بگذرانید.

شرایط پذیرش در دانشگاههای اتریش معمولا به رنک دانشگاه بستگی مستقیم دارد اینکه شما چه دانشگاهی را برای تحصیل انتخاب می کنید در نحوه ی پذیرش تاثیر گذار است. معمولا پذیرش گرفتن از دانشگاههای خصوصی بسیار راحت تر بوده ولی بحث شهریه ها می تواند کمی شخص متقاضی را مردد کند.

بصورت کلی تحصیلات در مقطع دکترا در دانشگاه های کشور اتریش به ۲ صورت تحصیل با بورسیه تحصیلی و تحصیل در شرایطی که دانشجو شهریه ی دانشگاه را شخصا پرداخت می کند، صورت می پذیرد.تحصیل در شرایطی که دانشجو مستلزم به پرداخت هزینه در دانشگاههای کشور اتریش می باشد، همانند اخذ پذیرش در مقطع فوق لیسانس کشور اتریش می باشد ولیکن در این مطلب شرایط لازم جهت اخذ فرصت تحصیل در مقطع دکترا به همراه اخذ بورسیه تحصیلی می پردازیم

 

شرایط گرفتن بورسیه تحصیلی اتریش

 

گرفتن بورسیه های تحصیلی غالبا برای افرادی دست می دهد که رزومه ی علمی پرباری داشته باشند. این گرفتن بورسیه ی تحصیلی اتریش برای مقاطع بالاترمثل کارشناسی ارشد و دکتری امکان پذیر تر است. سطح علمی دانشگاهها در اتریش متفاوت بوده و از همین روی بورسیه های تحصیلی در این کشور از دانشگاهی به دانشگاه دیگر متغیر است.

 

 

دلایل تحصیل در اتریش

دلایل زیادی برای تحصیل در اتریش وجود دارد، این کشور نسبتا کوچک و زیبای اروپای مرکزی،  پر از مناظر خیره کننده و شهرهای پرجمعیت است که تعدادی از برترین دانشگاه های معتبر و مطرح در سطح جهانی نیز در آن قرار دارند به طوری که در رتبه بندی دانشگاه جهانی QS در سال ۲۰۱۸ هفت دانشگاه از این کشور توانسته اند مقام برجسته ترین دانشگاه های جهانی را به دست آورند که از این میان دانشگاه وین که بزرگترین دانشگاه در اتریش می باشد بالاترین رتبه دانشگاه های اتریشی را کسب کرده است.

 

خوشبختانه جهت اخذ پذیرش دانشجویان خارجی در ابتدا نیاز به داشتن مدرک زبان آلمانی نیست و دانشجو می تواند بعد از گرفتن پذیرش در این کشور دوره های زبان را طی کند.اما هر زبانی را که برای ادامه تحصیل انتخاب می‌کنید، باید مهارت خود را در آن زبان به بالاترین سطح برسانید تا بتوانید بعد از اتمام دوره ها فرصت های شغلی مناسبی را در این کشور به دست آورید. به همین منظور مراکز آموزشی معتبری نیز برای تکمیل دوره ‌های زبان شما در نظر گرفته شده است. برای آن دسته از دانشجویانی که به زبان آلمانی تسلطی ندارند سه ترم به منظور گذراندن این دوره زبان در نظر گرفته شده است که هزینه دوره زبان برای هر ترم ۳۸۰ یورو خواهد بود.

 

 

 

مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 00 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 01 36 29 26 -021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی کشورهای انگلیسی زبان 470 690 22 - 021
مشاوره تلفنی رایگان کاریابی بین المللی 11 882 882 - 021

نظرات شما در مورد این مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 00 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 01 36 29 26 -021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی کشورهای انگلیسی زبان 470 690 22 - 021
مشاوره تلفنی رایگان کاریابی بین المللی 11 882 882 - 021