لیگال اپلای گروه تخصصی مهاجرت و پذیرش تحصیلی

تحصیل در نروژ با دیپلم و لیسانس

مشاهده اطلاعات کامل نروژ

تحصیل در نروژ با دیپلم و لیسانس
تحصیل در نروژ با دیپلم و لیسانسReviewed by Legal Apply on Mar 7Rating: 5.0تحصیل در نروژ با دیپلم و لیسانس - تحصیل در نروژ - شرایط تحصیل در نروژ - دانشگاههای نروژتحصیل در نروژ با دیپلم و لیسانس : تحصیل در کشور نروژ در مقطع لیسانس به طور متوسط ۳ سال زمان می برد ، برای تحصیل در مقطع لیسانس در نروژ شما متقاضی گرامی باید دارای مدرک دیپلم ۱۲ ساله و همین. برای اخذ پذیرش در دانشگاه های نروژ در مقطع لیسانس، فرد باید مدرک دیپلم 12 ساله همراه با حداقل یکسال تحصیل در دانشگاه و یا مدرک....تحصیل در نروژ با دیپلم و لیسانس

تحصیل در نروژ با دیپلم و لیسانس : تحصیل در نروژ با دیپلم و لیسانس، افراد متقاضی تحصیل در کشور نروژ، که مدرک دیپلم خود را اخذ نموده اند ، می توانند با گرفتن ویزای تحصیلی ، شرایط ادامه تحصیل خود را در کشور نروژ، فراهم کنند .

تحصیل در نروژ با دیپلم و لیسانس

بنابراین، افرادی که قصد تحصیل در نروژ با مدرک دیپلم را دارند بایستی دیپلمی هم ارزش با دیپلم دبیرستان نروژ را ارائه نمایند که این دیپلم علاوه بر دوره دوازده ساله تحصیلی،شامل یکسال تحصیل در دانشگاه نیز می باشد.

پیش شرط ورود به مراکز آموزش عالی نروژ:

به علاوه ،افرادی که دارای ۲۳ سال سن و ۵ سال سابقه کاری و تحصیلی باشند و دروسی مانند زبان نروژی، تاریخ، علوم طبیعی، ریاضیات و تعلیمات مدنی را گذرانده باشند، می توانند حتی بدون داشتن دیپلم دبیرستان ، وارد دانشگاه کشور نروژ شوند.

افراد پس از پایان دوره کارشناسی، می توانند پروسه تحصیلی خود را در مقطع فوق لیسانس ادامه دهند. مشروط بر اینکه به سطح قابل قبولی از تسلط بر زبان انگلیسی و گذراندن دوره و اخذ نمرات مد نظر در آزمون های آیلتس و تافل ، رسیده باشند.

چراکه دروس ارائه شده در مقطع فوق لیسانس و دکترای این کشور،عمدتاً با زبان انگلیسی ، تدریس می شوند.

تمامی دانشجویان مقطع کارشناسی، از نمره A به عنوان ملاک عالی تا F به عنوان ملاک مردودی، مورد ارزیابی قرار می گیرند.

جهت کسب اطلاعات جامع در خصوص شرایط تحصیل در آلمان با ما در تماس باشید

۰۲۱-۸۸۲۸۸۲۰۰

تدریس در مقطع لیسانس، در مراکز آموزش عالی این کشور، با زبان نروژی صورت می پذیرد.

ذکر این نکته مهم ضروری است که دانشجویان ایرانی، ضمن گذراندن دوره های آیلتس یا تافل، دوره یکساله زبان نروژی را هم، می بایست سپری کنند.

یادگیری زبان نروژی علاوه بر رد ضرورت سپری کردن واحد های درسی دوره لیسانس، میتواند فرد را در زمینه اشتغال در صورت اقامت دائم در نروژ، یاری رساند.

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *