لیگال اپلای گروه تخصصی مهاجرت و پذیرش تحصیلی

تحصیلات تکمیلی در پرتغال

مشاهده اطلاعات کامل پرتغال

تحصیلات تکمیلی در پرتغالReviewed by Legal Apply on Mar 8Rating: 5.0تحصیلات تکمیلی در پرتغال - تحصیل در پرتغال - شرایط تحصیل در پرتغال - بورسیه تحصیل پرتغالتحصیلات تکمیلی در پرتغال : توضیحات تکمیلی تحصیل در کشور پرتغال. کشور پرتغال در جنوب غربی اروپا واقع شده است.پرتغال عضو کشور های اتحادیه اروپا و شنگن می باشد.پایتخت آن شهر سیبون که قطب است که قطب سیاسی این کشور می باشد.کشور پرتغال جزو مقاصد اصلی دانجویان برای ادامه تحصیل نمی باشد ولی افرادی که قصد ادامه ....تحصیلات تکمیلی در پرتغال

تحصیلات تکمیلی در پرتغال : تحصیلات تکمیلی در پرتغال، کشور پرتغال از جمله کشور های پر طرفداری می باشد که افراد جهت گذراندن تحصیلات تکمیلی خود انتخاب می کنند.

تحصیلات تکمیلی در پرتغال

این کشور دارای هزینه های تحصیلی بسیار کم نسبت به کشور های دیگر است که شاید دلیل پر طرفدار بودن ان همین هزینه ی کم تحصیل باشد.

تحصیلات تکمیلی گذراندن دوره ها ی دانشگاهی همراه با مدرک دیپلم است. که در ادامه تحصیلات تکمیلی و شرایط ان را در کشور پرتغال برایتان توضیح خواهیم داد.

چگونگی تحصیلات تکمیلی در کشور پرتغال

هر کدام از مقاطع دانشگاهی در این کشور شرایط خاص خود را دارد:

اولین مقطع لیسانس می باشد.

در کشور پرتغال دوره های لیسانس به زبان انگلیسی یا پرتغالی تدریس می شوند.

بنابراین فرد نیازمند مدرک زبان است.

دانشجویان در این مقطع بین ۱۸۰ تا۲۴۰ واحد درسی را می گذرانند در این دوره فرد به طور کلی جهت هزینه های تحصیل و زندگی مبلغی حدود ۸۰۰۰ یورو در سال صرف رفت و آمد، خوراک، بیمه و… می کند. کار کردن در این مقطع نیز بستگی به سابقه و میزان تسلط فرد به زبان دارد.

دانشجو می تواند در این مقطع به صورت پاره وقت کار کرده و هزینه ی تحصیل خود را تا میزانی به دست آورند.

پس از اخذ مدرک لیسانس دانشجو برای مقطع فوق لیسانس دو سال را در کشور پرتغال تحصیل می کنند.

زبان تحصیل در این مقطع به طور معمول انگلیسی می باشد.

تعداد واحد هایی که باید گذرانده شود ۹۰ تا ۱۲۰ واحد می باشد.

جهت کسب اطلاعات جامع در خصوص شرایط تحصیل در آلمان با ما در تماس باشید

۰۲۱-۸۸۲۸۸۲۰۰

در صورتی که افراد قصد تحصیل به زبان پرتغالی را دارند می توانند با هزینه ی ارزان تر به صورت فشرده با مبلغی حدود ۱۵۰۰ یورو مدرک زبان را اخذ نمایند. در این دوره دانشجو با اشتغال در یک کار نیمه وقت می تواند ۸ تا ۱۰ یورو به ازای هر ساعت دریافت کند.

مقطع بعدی مقطع دکترا می باشد. این دوره ۳ تا ۵ سال به طول انجامیده و فرد می تواند با تحصیل عالی در این مقطع بورسیه کسب کند در غیر این صورت شهریه در این مقطع بین ۲۰۰۰ تا ۴۰۰۰ یورو در طول سال است.

در این مقطع دانشجو می تواند مدت زمان بیشتری را به کار مشغول بوده و هزینه های تحصیل را بدست آورد.

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *