لیگال اپلای گروه تخصصی مهاجرت و پذیرش تحصیلی

تحصیلات تکمیلی در اتریش

مشاهده اطلاعات کامل اتریش

اعزام دانشجو به اتریش
تحصیلات تکمیلی در اتریشReviewed by Tel: 021-882 882 00 on Mar 7Rating: 5.0تحصیلات تکمیلی در اتریش - تحصیل در اتریش - شرایط تحصیل در اتریش - دانشگاههای اتریشتحصیلات تکمیلی در اتریش : اطلاعات جامع درباره ادامه تحصیل در اتریش و پذیرش تحصیلی اتریش و تحصیل موسیقی، پزشکی و غیره در اتریش و چگونگی تحصیل رایگان در اتریش و اخذ ویزای دانشجویی اتریش. ... هزینه تحصیلات تکمیلی در اتریش بسته به نوع دانشگاه متفاوت است ولی بیشترین مقدار شهریه 780 یورو در ماه می باشد. هزینه ی دانشگاه...تحصیلات تکمیلی در اتریش

دوره کارشناسی ارشد و دکترا به عنوان مقاطع تحصیلات تکمیلی در نظام های مختلف علمی شناخته میشوند که این دو دوره در کشور اتریش نیز در مراکز آموزش عالی تدریس میشوند.

ورود به این دوره ها خود مستلزم اخذ مدارک خاصی میباشد.

تحصیلات تکمیلی در اتریش

با توجه به مهاجر پذیر بودن کشور اتریش در زمینه تحصیلات، در این مطلب به بررسی دوره های تحصیلات تکمیلی در این کشور برای مهاجران تحصیلی میپردازیم.

به عنوان مثال فرد متقاضی جهت ورود به دوره ارشد باید الزاما دوره کارشناسی را در دانشگاه ها سپری کرده باشد.

هزینه زندگی دانشجویی در دوره فوق لیسانس در اتریش مبلغی حدود ۷۵۰ یورو برآورد شده است که شامل هزینه های مختلف، مرتبط با دانشجویی در این مقطع میشود.

طبق قوانین آموزش عالی این کشور به دانشجویان مقطع کارشناسی اجازه ۱۰ ساعت کار در هفته داده میشود که فرد بتواند از این طریق بخشی از هزینه های خود را تامین نماید.

از مزیت های اعطایی به دانشجویان کارشناسی ارشد در اتریش میتوان از امکان تبدیل ویزای تحصیلی فرد به ویزای کاری اشاره کرد.

بدین صورت که بعد از پایان تحصیلات ارشد فرد به مدت یکسال اجازه اقامت در این کشور به جهت یافتن شغلی مناسب پیدا میکند.

برای ورود به دانشگاه های اتریش در مقطع دکترا، به طور معمول داوطلب باید دانشجوی در حال تحصیل در دانشگاه سراسری داخل کشور و یا کشورهای دیگر باشد.

طول دوره دکتری در اتریش ۵ سال میباشد که هر سال تحصیلی شامل دوترم میشود.

در اکثر رشته های دکترای اتریش پذیرش مستقیم و به صورت قطعی صادر می شود اما در رشته های علوم پزشکی و پیرا پزشکی، داروسازی، روان شناسی، و تعدادی دیگر از رشته ها دارای آزمون ورودی است که لازم است فرد بعد از دریافت ویزا به اتریش رفته و در آزمون و مصاحبه ورودی شرکت نمایند.

جهت کسب اطلاعات جامع در خصوص شرایط تحصیل در اتریش با ما در تماس باشید

۰۲۱-۸۸۲۸۸۲۰۰

 

داوطلبانی که این مرحله را با موفقیت به پایان ببرند میتوانند با اخذ ویزای دانشجویی وارد اتربش شده و تحصیل خود را آغاز نمایند. علی رغم اینکه شرایط پذیرش در هر دانشگاه با دانشگاه دیگر متفاوت است.

مدارکی لازم جهت تحصیلات تکمیلی در اتریش:

۱- کپی تمام صفحات پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماهچ

۲- دوازده قطعه عکس رنگی

۳- ترجمه رسمی شناسنامه و کارت ملی

۴- ترجمه رسمی و تایید شده مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد

۵- ترجمه رسمی و تایید شده ریز نمرات کارشناسی و کارشناسی ارشد

۶- دو عدد توصیه نامه از اساتید قبلی

۷- رزومه

۸- بیانیه هدف

۹- مدرک زبان انگلیسی و یا آلمانی (در صورت وجود)

۱۰- گواهی اشتغال به تحصیل (در صورت وجود)

۱۱- گواهی عدم منع تحصیل (N.O.C ) از دانشگاه محل تحصیل قبلی، برای اقدام جهت پذیرش مقطع دکتری در این کشور الزامی است.

مشاوره تلفنی رایگان کاریابی بین المللی 11 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 00 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی کشورهای انگلیسی زبان 470 690 22 - 021

نظرات شما در مورد این مقاله

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره تلفنی رایگان کاریابی بین المللی 11 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 00 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی کشورهای انگلیسی زبان 470 690 22 - 021