لیگال اپلای گروه تخصصی مهاجرت و پذیرش تحصیلی

اقامت در کانادا

مشاهده اطلاعات کامل کانادا

اقامت در کانادا
اقامت در کاناداReviewed by Tel: 021-882 882 00 on Mar 13Rating: 5.0اقامت در کانادا - تحصیل در کانادا - شرایط تحصیل در کانادا - مهاجرت به کانادا - اقامت تحصیلیاقامت در کانادا : بهترین روش های مهاجرت به کانادا ۲۰۱۸ کدامند ؟چگونه می توان از راههای مهاجرت به کانادا ۲۰۱۸ اطلاع کسب کرد ؟ آیا ازدواج در کانادا از راههای مهاجرت به کانادا است ؟اخذ ویزای توریستی کانادا از راههای مهاجرت به کانادا است ؟ سرمایه گذاری در کانادا از راههای مهاجرت به کانادا است ؟آیا مهاجرت تحصیلی به کانادا..اقامت در کانادا

اقامت در کانادا : اقامت در کانادا، شما از راه های بسیاری می توانید اقامت کشور کانادا را به دست آورید.

کشور کانادا در طول سال ۲۰۰۰۰۰ سهمیه برای افراد بین المللی قرار داده است تا آن ها بتوانند از راه های گوناگون اقامت دائم در این کشور را بگیرند.

اقامت در کانادا

برای اخذ اقامت دائم و یا موقت در کشور کانادا افراد باید یک سری شرایط را دارا باشند.

افرادی که این قصد را دارند باید خیلی سریع شرایط زندگی خود در این کشور را فراهم سازند.

در صورتی که یک فرد موفق به اخذ اقامت در کانادا اقامت وی را تایید کند او به راحتی می تواند موفق به دریافت اقامت در این کشور شده و یک شهروند کانادایی محسوب شود.

راه های اخذ اقامت در کشور کانادا

اخذ اقامت و تابعیت در کشور کانادا فرایندی پیچیده است به همین دلیل افراد باید از راه های گوناگونی به اخذ اقامت این کشور بپردازند. این راه را شامل موارد زیر است:

۱٫ به راه انداختن کسب و کار:

شما می توانید از طریق راه اندازی کسب و کار و یا کار آفرینی این راه را امتحان کنید. برای این منظور شما باید تجربه ی خود را نشان دهید. هزینه ی این پروسه در حدود ۳۰۰۰۰۰ دلار کانادا است.

۲٫ مهاجرت به استان کبک:

این روش نیز از روش های اخذ اقامت در کانادا است. این روش برای افراد دانشجو و خواهان تحصیل در این کشور روشی عالی به حساب می آید.

۳٫ تحصیل در کانادا:

دانشجویانی که کشور کانادا را برای تحصیل انتخاب نموده اند می توانند از طریق تحصیل طولانی مدت موفق به اخذ اقامت در این کشور شوند.
شما می توانید از طریق پناهندگی، ازدواج و فرزند خواندگی نیز اقامت این کشور را دریافت کنید.

ویزای تحصیلی کانادا

اگر قصد تحصیل در کانادا بیش از ۶ ماه را دارید می بایست ویزای تحصیلی کانادا را دریافت کنید اولین قدم برای دریافت ویزای تحصیلی اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های کاناداست پس از آن می توانید با ارائه ی مدارک مورد نیاز و تحویل آن به سفارت ویزای تحصیلی را کسب کنید.

سایر مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تحصیلی شامل پاسپورت، عکس، مدارک شناسایی، پرداخت هزینه های ویزا، فرم درخواست، گواهی تمکن مالی و مدارک تحصیلی است.

مدت زمان اعتبار ویزای دانشجویی شما معمولا تا پایان تحصیل شما در کانادا اعتبار دارد.

همچنین شما با دریافت ویزای تحصیلی کانادا می توانید به سایر نقاط کانادا بدون هیچ محدودیتی سفر کنید. در هنگام ورود به کشور کانادا شما باید نامه ی دریافتی از اداره ی مهاجرت را به همراه داشته باشید.

مزایای اخذ اقامت دائم از طریق تحصیل

همان طور که گفته شد یکی از راه های دریافت اقامت، اقامت از طریق تحصیل است.

تحصیل در کشور کانادا نسبت به کشور های آمریکا و یا استرالیا از هزینه های پایین تری برخوردار است.

جهت کسب اطلاعات جامع در خصوص شرایط تحصیل و اعزام دانشجو به  کانادا با مشاوران لگال اپلای در تماس باشید

۰۲۱-۸۸۲۸۸۲۰۰

اقامت پس از تحصیل در کشور کانادا علاوه بر سهولت در دریافت اقامت دائم در این کشور موجب می شود تا به راحتی بتوانید به مکان های گوناگون این کشور مهاجرت کنید.

همچنین هزینه های زندگی در کشور کانادا به نسب سایر کشور ها پایین تر است.

شما پس از اخذ اقامت از طریق تحصیل می توانید به راحتی در زمان تحصیل کار کرده و هزینه های تحصیلی و زندگی خود را پوشش دهید.

مشاوره تلفنی رایگان کاریابی بین المللی 11 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 00 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی کشورهای انگلیسی زبان 470 690 22 - 021

نظرات شما در مورد این مقاله

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره تلفنی رایگان کاریابی بین المللی 11 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 00 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی کشورهای انگلیسی زبان 470 690 22 - 021