لیگال اپلای گروه تخصصی مهاجرت و پذیرش تحصیلی

اقامت در لهستان

مشاهده اطلاعات کامل لهستان

اقامت در لهستان
اقامت در لهستانReviewed by Tel: 021-882 882 00 on Mar 13Rating: 5.0اقامت در لهستان - تحصیل در لهستان - شرایط تحصیل در لهستان - دانشگاههای لهستان - اقامتاقامت در لهستان : برخی از دوستان در مورد شرایط اخذ ویزای کار در لهستان و نحوه ورود به این کشور پرسش هایی را مطرح میکنند. موسسه حقوقی لگال اپلای با بهره مندی از کادری با تجربه در امر مهاجرت به کشور لهستان آماده پاسخگویی به سوالات شما متقاضیان مهاجرت به کشور لهستان می باشد. اخذ اقامت کاری کشور لهستان در گام نخست....اقامت در لهستان

اقامت در لهستان : اقامت در لهستان دارای مزایای بی شماری است.

در حال حاضر افراد اقامت در کشور های گوناگون را کسب می کنند اما اخذ اقامت لهستان طرفدار بیشتری دارد. چرا که اخذ اقامت در این کشور علاوه بر آسان بودن نسبت به سایر کشور ها مزیت های بالایی دارد.

اقامت در لهستان

اقامت در کشور لهستان راه های گوناگونی دارد شما می توانید با به کار گیری هر یک از این راه ها موفق به اخذ اقامت لهستان شوید. در این مقاله راه های کسب اقامت دائم در کشور لهستان را برایتان شرح می دهیم.

مزایای اخذ اقامت در کشور لهستان

۱٫ دریافت اقامت در این کشور نسبت به کشور های آمریکا و یا استرالیا راحت تر است.

۲٫ پس از دریافت اقامت به راحتی می توانید در این کشور همانند یک شهروند لهستانی به کارو یا تحصیل و زندگی بپردازید.

۳٫ امکان زندگی در کشور لهستان پس از دریافت اقامت با رفاه و آرامش کامل

۴٫ اخذ اقامت در کشور لهستان موجب می شود که شما پس از ۵ سال بتوانید پاسپورت لهستان را دریافت کنید.

۵٫ هزینه های زندگی در لهستان نیز بسیار پایین است.

۶٫ پس از دریافت اقامت می توانید به راحتی از بانک ها وام دریافت کنید

بهترین راه های  اقامت در لهستان

اقامت تحصیلی:

اولین و بهترین راه دریافت اقامت در این کشور اقامت تحصیلی است.

با تحصیل در این کشور شما می توانید به راحتی پس از مدتی اقامت دائم این کشور را دریافت کنید همچنین پس از پایان تحصیل و دریافت اقامت شما می توانید در این کشور به کاری مشغول شوید.

اقامت از طریق کسب و کار:

با ثبت یک شرکت و یا اخذ ویزای کار و مشغول شدن به کار در این کشور شما می توانید اقامت لهستان را به دست آورید.

اقامت از طریق ازدواج :

که این مورد واضح بوده و می توانید با ازدواج با یک شهروند لهستانی اقامت این کشور را به دست آورید.

نکات حائز اهمیت در این قسمت این است که شما می توانید از طریق کار و ثبت شرکت اقامت دائم کشور لهستان را به دست آورید.

این در صورتی است که از مدت زمان کار شما در این کشور ۵ سال بگذرد.

همچنین در صورت ازدواج با یک شهروند لهستانی شما پس از گذشت  ۳ سال می توانید اقامت لهستان را کسب کنید. اما در حال حاضر بهترین راه دریافت اقامت، اقامت از طریق تحصیل است.

ویزای تحصیلی لهستان

اخذ ویزای تحصیلی کشور لهستان برای تحصیل در این کشور الزامی است.

برای اخذ این ویزا اولین قدمی که باید بردارید اخذ پذیرش از دانشگاه های کشور لهستان است.

پس از این که توانستید پذیرش دانشگاهی را کسب کنید با مراجعه به سفارت لهستان و همچنین ارائه ی سایر مدارک مورد نیاز  به راحتی ویزای تحصیلی را کسب می کنید.

سایر مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تحصیلی شامل مدارک تحصیلی و ریز نمرات، مدارک شناسایی و کپی از آن ها، گواهی سلامت، گواهی تمکن مالی، عکس رنگی، مدرک زبان و گذرنامه می باشد.

جهت کسب اطلاعات جامع در خصوص شرایط تحصیل و اعزام دانشجو به  لهستان با مشاوران لیگال اپلای در تماس باشید

۰۲۱-۸۸۲۸۸۲۰۰

مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 00 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 01 36 29 26 -021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی کشورهای انگلیسی زبان 470 690 22 - 021
مشاوره تلفنی رایگان کاریابی بین المللی 11 882 882 - 021

نظرات شما در مورد این مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 00 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 01 36 29 26 -021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی کشورهای انگلیسی زبان 470 690 22 - 021
مشاوره تلفنی رایگان کاریابی بین المللی 11 882 882 - 021