لیگال اپلای گروه تخصصی مهاجرت و پذیرش تحصیلی

اقامت در ایتالیا

مشاهده اطلاعات کامل ایتالیا

اقامت در ایتالیا
اقامت در ایتالیاReviewed by Tel: 021-882 882 00 on Mar 13Rating: 5.0اقامت در ایتالیا - تحصیل در ایتالیا - شرایط تحصیل در ایتالیا - اقامت تحصیلی ایتالیا - دانشگاههااقامت در ایتالیا : آیا در مورد مهاجرت به ایتالیا از طریق ویزای ازدواج اطلاعاتی دارید ؟ راه مهاجرت به ایتالیا از طریق تولد فرزند و خاک و خون به چه صورت است ؟ شرایط مهاجرت از طریق ثبت شرکت و سرمایه گذاری در ایتالیا و قوانین مهاجرت توریستی به ایتالیا چگونه است ؟ راه ها و قوانین اخذ اقامت دائم ایتالیا کدام است ؟....اقامت در ایتالیا

اقامت در ایتالیا : اقامت در ایتالیا، کشور ایتالیا همانند سایر کشور های دیگر راه های زیادی برای دریافت اقامت دارد.

شما به چند روش کلی می توانید اقامت این کشور را دریافت کنید.

اقامت در ایتالیا

اخذ اقامت ایتالیا برای بسیاری از افراد مهم بوده و هدف آن ها را تشکیل می دهد. بنابراین ما در این مقاله شما را با بهترین راه های دریافت اقامت آشنا خواهیم کرد.

راه های دریافت اقامت ایتالیا

۱٫ اقامت از طریق سرمایه گذاری:

این راه یکی از راه های مهم در اخذ اقامت است.

طبق قوانین ایتالیا در صورتی که شما در این کشور شرکتی ثبت کنید می توانید در یک مدت ۱۰ ماهه اقامت را کسب کنید.

همچنین برای دریافت اقامت دائم می بایست ۵ سال در این کشور زندگی کنید.

۲٫ اقامت در ایتالیا از طریق تحصیل:

این روش نیز بسیار رایج است. اخذ اقامت از طریق تحصیل در این کشور بسیار سودمند است.

چرا که می توانید تحصیلی رایگان به همراه بورسیه را تجربه نمایید.

این روش به این صورت است که افراد پس از تحصیل به کاری پرداخته و اقامت این کشور را کسب می کنند.

پس از گذشت ۵ سال می توانند برای اقامت دائم ایتالیا و پاسپورت ایتالیایی اقدام کنند.

۳٫ اقامت از طریق کار:

شما از طریق یک کارفرما که برای شما دعوت نامه می فرستد می توانید به کشور ایتالیا آمده و با اثبات کارفرما که شما را به عنوان نیرو لازم دارد مشغول به کار شده و اقامت را کسب کنید.

همچنین در صورتی که فرد عضو اتحادیه ی اروپا نباشد و ۱۰ سال در این کشور ساکن باشد می تواند پس از گذشت ۱۰ سال موفق به اخذ اقامت دائم در ایتالیا و اخذ شهروندی در این کشور شود. اما افرادی که عضو اتحادیه ی اروپا هستند پس از گذشت ۵ سال می توانند شهروندی را کسب کنند.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تحصیلی

همانطور که گفته شد اخذ اقامت از طریق تحصیل بهترین راه است شما برای تحصیل به ویزای تحصیلی نیاز دارید. با ارائه ی مدارک زیر می توانید ویزای تحصیلی ایتالیا را کسب کنید:

۱٫ ترجمه ی شناسنامه و پاسپورت به همراه کپی
۲٫ ضمانت نامه ی محضری و تمکن مالی
۳٫ ۵ قطعه عکس پشت نویسی شده
۴٫ فرم درخواست ویزای پر شده
۵٫ پرینت حساب بانکی
۶٫ گواهی سلامت
۷٫ پرینت رزرو هتل
۸٫ نامه ی پذیرش دانشگاهی

جهت کسب اطلاعات جامع در خصوص شرایط تحصیل و اعزام دانشجو به  ایتالیا با مشاوران لگال اپلای در تماس باشید

۰۲۱-۸۸۲۸۸۲۰۰

هزینه ی تحصیل در ایتالیا

کشور ایتالیا دارای هزینه های تحصیلی پایینی است.

این کشور می تواند کشوری بسیار کم هزینه برای تحصیل باشد.

چرا که دولت ایتالیا به منظور جذب دانشجو به دانشجویان بین المللی بورسیه و کمک هزینه های تحصیلی با شرایط عالی ارائه می دهد.

هزینه های تحصیلی در کشور ایتالیا در حدود ۵۵۰ تا ۷۵۰ یورو است این در صورتی است که دانشجو علاوه بر کمک هزینه های تحصیلی می تواند با شرایطی که این کشور دارد در حین تحصیل و یا پس از تحصیل در این کشور مشغول به کار شده و همان طور که گفته شد پس از ۵ سال اقامت دائم ایتالیا را کسب نماید.

در این صورت او می تواند پس از گذشت ۵ سال نیز پاسپورت کشور ایتالیا را کسب کند.

مشاوره تلفنی رایگان کاریابی بین المللی 11 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 00 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 01 36 29 26 -021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی کشورهای انگلیسی زبان 470 690 22 - 021

نظرات شما در مورد این مقاله

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره تلفنی رایگان کاریابی بین المللی 11 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 00 882 882 - 021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی 01 36 29 26 -021
مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت تحصیلی کشورهای انگلیسی زبان 470 690 22 - 021